"אני חולה כשאני לבדי...."

Miny2

New member
אל תהיי עצובה!

בעזרת ה' יתברך יהיה טוב,את תראי
שבוע מקסים מותק!

כשתסתכלי עלי, את כבר תראי אולי...../images/Emo14.gif

את כל הכאב שנשאר כשעזבת שיר השבוע של נועם: אם הייתי
שיר השבוע בכללי: אלפי זוגות עיניים - סינרגיה, האור בעיניים - עידו לדרמן אלבום השבוע: סינרגיה - צועקים על אהבה אומן השבוע: עידו לדרמן
תמונה שבועית: משהו טוב שקרה השבוע: ראש השנה, חופש, תובנות על אנשים, סבתא
, להפגש איתו, לראות אותן... משהו רע שקרה השבוע:מישהו במשפחה נפטר, כנס מופ"ת יוצא יום אחרי הבארבי, השיחה איתו ציטוט מרגש/מצחיק ששמעתן השבוע: "אתה מכיר בנאדם, שאוגר ואוגר ואוגר ושרקן"
תכנונים לשבוע הבא: משהו מהצופים על יום כיפור, היליק במוצקין
, יום כיפור, יציאה לחופש משהו נוסף? שתרצו לשתף, לפרוק, משו? נפגשתי איתו, אחרי המון זמן. וזה היה שונה. ואמרתי את כל מה שרציתי להגיד, והסתכלתי לו בעיניים, ושמעתי מה שרציתי לשמוע, אבל בכל זאת... אני לוקחת צעד אחורה.

שבת שלום:]

שיר השבוע של נועם:בורח שיר השבוע בכללי:מחר כבר לא יבוא-אביב גפן. אלבום השבוע: המכתב-אביב גפן. אומן השבוע: נועם פנחסוב:] תמונה שבועית: משהו טוב שקרה השבוע:אנשים משהו רע שקרה השבוע:אנשים ציטוט מרגש/מצחיק ששמעתן השבוע: תכנונים לשבוע הבא: משהו נוסף? שתרצו לשתף, לפרוק, משו? לא? טוב. סתם.. מי שרוצה לספר חוויה מסויימת שהיא עברה השבוע. שתדע שהיא יכולה לספר, ונקשיב ואפילו נפרגן או נעזור במה שנוכל שבת שלום.

המחצללת

New member
אתה צועק ואין מי ששומע... ../images/Emo79.gif

שיר השבוע של נועם: אני וכל המחשבות/שמתי לב.
שיר השבוע בכללי: you never be the one/אביב גפן , בת הספן/אשד אש , dont like/היהודים
אלבום השבוע: שלומי שבן, אביב גפן השלישי.
אומן השבוע: אביב גפן.
תמונה שבועית:
אני ותום פטרובר
משהו טוב שקרה השבוע:
הוחלט סוף סוף צוות לסרט השנה וכמעט גם תסריט!! ,הופעה של היהודים
, הייתי היום בסופרלנד
משהו רע שקרה השבוע: לא הייתי בהופעה של אשד
ציטוט מרגש/מצחיק ששמעתן השבוע: "בא לכם לבוא לאכול אצלי קוסקוס?" "ק. תעשה לי ת'קעקוע של ק."
תכנונים לשבוע הבא: לסיים את הסרט על פולין, יום כיפור
משהו נוסף? שתרצו לשתף, לפרוק, משו? לא? טוב. סתם.. מי שרוצה לספר חוויה מסויימת שהיא עברה השבוע. שתדע שהיא יכולה לספר, ונקשיב ואפילו נפרגן או נעזור במה שנוכל
הבארבי מתקרב, שזה מאוד משמח אותי. לשמוע שיר מהאלבום מאוד מאוד מאוד משמח אותי
. לדבר איתכן, לכתוב כאן, להתעדכן מאוד משמח אותי. וזה משפר תחושות שליליות ומאכזבות שיש מדברים אחרים. אני מניחה שכולכן שמעתן שהעשור לחלולים התבטל (שוב)
, זה מאוד מאכזב, מזלזל, מגעיל.
שיהיה שבוע מקסים לכולכן

Miny2

New member
שבוע..=(

שיר השבוע של נועם:עכשיו את פה שיר השבוע בכללי:גרמת לי ללכת אלבום השבוע: אין.. אומן השבוע:ג'קו,שלומי בראל תמונה שבועית: משהו טוב שקרה השבוע:אממ יום של טיול,נפגשתי עם מישהו אחרי המון זמן,בדיוק כשהייתי צריכה להתרפק יצאנו.. משהו רע שקרה השבוע: האמון שילי באנשים התפורר,הוא לא ענה לי ,הוא חושב שאני עדיין אוהבת אותו,התאכזבתי.. ציטוט מרגש/מצחיק ששמעתן השבוע:אני אשמור לעצמי.. תכנונים לשבוע הבא: יום כיפור,לבקש סליחה מאנשים,לצאת לחגוג ת'יומולדת של חברה שילי.. משהו נוסף? שתרצו לשתף, לפרוק, משו? לא? טוב. סתם.. מי שרוצה לספר חוויה מסויימת שהיא עברה השבוע. שתדע שהיא יכולה לספר, ונקשיב ואפילו נפרגן או נעזור במה שנוכל: רע לי =/ כואב לי..והכי חשוב הוא מתעלם ממני..

Miny2

New member
תודה הילוש../images/Emo24.gif

אבל מאז שהספקתי להגיב להודעה זה הלך ונהיה רק יותר גרוע..

"התחלתי לדמיין עוד סיפור אהבה..

כתבתי תפקידים הכל היה בעלילה.."
שיר השבוע של נועם: סיפור אהבה שיר השבוע בכללי: חלולים, הילדים-אביב גפן, עוד ועוד-איתמר מאירי אלבום השבוע: חלולים אומן השבוע: אביב גפן תמונה שבועית: משהו טוב שקרה השבוע: הערב חג משהו רע שקרה השבוע: השבוע האחרון הוציא ממני כל טיפת אופטימיות שהייתה בי.
ציטוט מרגש/מצחיק ששמעתן השבוע: "ועכשיו אני יודע שאנחנו לגמרי לבד, ורטובים לגמרי מדמעות. שאף פעם לא באות מעצב אלא באות מהחיים." תכנונים לשבוע הבא: לפגוש את טאובר
, צופים, יום סיור בבקו"ם משהו נוסף? שתרצו לשתף, לפרוק, משו? לא? טוב. סתם.. מי שרוצה לספר חוויה מסויימת שהיא עברה השבוע. שתדע שהיא יכולה לספר, ונקשיב ואפילו נפרגן או נעזור במה שנוכל- גיליתי המון דברים על המשפחה שלי, והמון דברים על עצמי ועל החברים שלי. והעשור בוטל
וקרו המון דברים שלא הייתי מוכנה להם בגדול. פשוט התחושה היחידה שמלווה אותי בימים האחרונים היא פחד. וזה נוראי.

Miny2

New member
הילו'ש 3>

אני כל כך מזדהה איתך..בזמן האחרון גם לי קרו המון דברים לא נעימים והתמלאתי תחושות לא משו'.. אבל עדיין אני מנסה להתעלם ולהבליג ולנסות להסתכל קדימה במקום לשקוע בעצב..וזה גם מה שאת צריכה לעשות
בעזרת ה' יתברך- יהיה טוב!!,תנסי להסתכל קדימה ולא לחשוב על כל הדברים שקרו לך ושגילית.. ושתדעי שאני תמיד פה בשבילך! שיהיה שבוע מקסים

שנייה לפני שמתחיל עוד שבוע

שיר השבוע של נועם: דמעות יבשות שיר השבוע בכללי: מים מתחת לגשר אלבום השבוע: נעמה פנחסוב אומן השבוע: נועם תמונה שבועית:
משהו טוב שקרה השבוע: אין... היה שבוע די מעפן משהו רע שקרה השבוע: אין.... היה שבוע משעמם ציטוט מרגש/מצחיק ששמעתן השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: פסיכומטרי
המבחן האמיתי.... ביום שלישי זה נגמר
משהו נוסף? שתרצו לשתף, לפרוק, משו? לא? טוב. סתם.. מי שרוצה לספר חוויה מסויימת שהיא עברה השבוע. שתדע שהיא יכולה לספר, ונקשיב ואפילו נפרגן או נעזור במה שנוכל

שלי פאר

New member
שבוע טוב :)

שיר השבוע של נועם: סיפור אהבה שיר השבוע בכללי: מתעורר - עברי לידר אלבום השבוע: החדש של עברי לידר אומן השבוע: נעמה פנחסוב תמונה שבועית: משהו טוב שקרה השבוע: ישנתי משהו רע שקרה השבוע: לא ישנתי מספיק ציטוט מרגש/מצחיק ששמעתן השבוע: " שירללת אותי !? לא !? שרללי . " תכנונים לשבוע הבא: לעבוד ולישון משהו נוסף? שתרצו לשתף, לפרוק, משו? לא? טוב. סתם.. מי שרוצה : כן ! יש לי שפעת .

למעלה