אני חוזר הביתה- כתבה שמרית אור ושר דורון מזר.
ד דליה קו New member 14/12/09 #117 ניגונים-שיר ישן ויפה - עוזי מאירי / הגבעטרון שתלתם ניגונים לי אבי ואמי ניגונים מזמורים שכוחים גרעינים גרעינים נשאם לבבי עתה הם עולים וצומחים....
ניגונים-שיר ישן ויפה - עוזי מאירי / הגבעטרון שתלתם ניגונים לי אבי ואמי ניגונים מזמורים שכוחים גרעינים גרעינים נשאם לבבי עתה הם עולים וצומחים....
א אופיר 1 היחיד New member 13/12/09 #75 מיליון כוכבים - עמית פרקש שיר שנכתב על ידי אחות של מישהו שנהרג במלחמת לבנון...
מ מותה של האפוקליפסה New member 15/12/09 #217 רק זה מה שחסר לנו עם גלעד שליט! וד"א, הוא נכתב ע"י יפתי קרייזנר (?), ורק הושר ע"י עמית פרקש, אחותו של תום פרקש ז"ל.
רק זה מה שחסר לנו עם גלעד שליט! וד"א, הוא נכתב ע"י יפתי קרייזנר (?), ורק הושר ע"י עמית פרקש, אחותו של תום פרקש ז"ל.
י י טרומפלדור New member 13/12/09 #77 למה לא אוגנדה / מה קשור הרצל עשית טעות חמורה הלכת בחרת מדינה לא נכונה עמדת במרפסת צילמו אותך תמונה אמרת אם תרצו אין זו אגדה
למה לא אוגנדה / מה קשור הרצל עשית טעות חמורה הלכת בחרת מדינה לא נכונה עמדת במרפסת צילמו אותך תמונה אמרת אם תרצו אין זו אגדה
ד דנ120 New member 13/12/09 #81 "את חכי לי" בביצוע חבורת שהם (באתר "זמרשת") מילים : קונסטנטין סימנוב לחן : שלמה דרורי תרגום / נוסח עברי : אברהם שלונסקי
"את חכי לי" בביצוע חבורת שהם (באתר "זמרשת") מילים : קונסטנטין סימנוב לחן : שלמה דרורי תרגום / נוסח עברי : אברהם שלונסקי
מ ממתינה למתנה New member 13/12/09 #84 אפשר גם להציע? שני שירים: 1.בוא בשלום-האחים והאחיות. 2.צריך לשמור על הבית שלי-יגאל בשן.