גלריית חברי הפורום

נוף נתנזון

אין לי סורק אז זאת התמונה שהבאתי מתי שגמרנו לעשות את הסרט מינזרה אמרו לנו שיש כתבה על מינזרה בפוקס קידס אז הבאתי את התמונה

נוף נתנזון

נישבעת שזאת אני אם הייתה מדבר איתי בטלפון הייתה מזהה את הקול שלי וחוץ מי זה אתה לא חייב להעמין לא רק אתה אוהב את מרי-קייט ואשלי

מה קשור? קודם כל זאת בת דבר...

דבר שני את מה אם זו באמת את? מה כולם עושים מיזה עיניין? ילדה רגילה ששיחקה בכמה פרסומות חמודה אבל לא יותר זה לא שיש לה מעריצים או משהו כזה...

dancing machine

New member
נוף נתנזון??? ילדה חמודה??

אם הייתי רואה אותה ברחוב הייתי מורידה לה כזאת כאפה...... כאילו דהההההההה

olsen rule

New member
"נוף" את מסגירה את עצמך

בזה שאת כל כך רוצה שנדע שזו את בסדר הבנו לא אמרתי שאני לא מאמינה לך פשוט זה מאוד מוזר שאת כל כך מתלהבת מיזה שאת עצמך! את כותבת ככה: "שלום אני נוף נתנזון....בלה בלה בלה...ביי מנוף נתנזון" מה כל ההתלהבות? כאילו דהה?!

motib4

New member
חבר´ה, להרגע בבקשה...

היא לא עשתה שום דבר פסול. אין צורך שתתייחסו אליה ככה.

לנוף נתנזון

היי נוף מה קורה זאת עינת . אני השארתי לך מלא הודעות ,ואת עדיין לא ענית לי . את באמת זאת מהפרסומת??? ועוד משהו את יכולה לכתוב לי לאיימיל [email protected] כי אני רוצה לדבר איתך אישית ,לא בפורום . אבל בבקשה תעני לי בכל אופן אם את באמת נוף נתנזון מהפרסומת אז תדעי שאני משהם נורא קרובה עלייך אמא שלך (גילה) לימדה אותי בבית ספר אבן חן ת"נך ואבא שלך הופיע איתנו ביום העצמאות הופעתי אצל איריס לנדה . טוב בכל מקרה אם זאת באמת את תתכתבי איתי !!!

חבר´ה:)

זאת היא באמת שזאת היא, אני דיברתי איתה כבר עוד מיזממממממממממממן בפרטי זה לא איזה יעל בר זוהר שכותבת שזאת יעל בר זוהר אז ברור שנחשוד באמת גם לה מותק לאהוב את התאומות
זאת היא טוב חבר´ס אני זזה נדבר מחר
יווווווו אולל

heart breaker

New member
היי נוף!

הפרסומת שלך... גורמת לי לצחוק זה כל כך אני מקווה שתהני בפורום

heart breaker

New member
דרך אגב.....

זה רק אני... או שהתאומות הולכות ונהיות שונות זו מזו במראה החיצוני

נכון למרות ש...

למרות שאני אוהבת יותר את מרי-קייט אשלי נעשתה יותר יפה ממנה למרות שהן היו יותר קטנות מרי-קייט הייתה יותר יפה!

אני בעד ,רק יש לי בעיה

אני בעד הגלריה של חברי הפורום . רק יש לי בעיה אין לי מושג איך אני יכולה להכניס תמונה שלי לתוך הפורום . אז מי שיודע בבקשה שיעזור לי...

motib4

New member
איפב שאת כותבת את ההודעה...

את יורדת למטה, ומעל: שלח/י. יש צירוף קובץ. את לוחצת על BROWSE ובוחרת את התמונה הרצויה מהמחשב שלך.

motib4

New member
מקפיץ...

עבור מי שלא ראה את השרשור ורוצה לשים את תמונתו.

L oo Li

New member
נהההה....סורי

ראיתי את השרשור אבל אני לא מוצאת תמונה אני אחפש מחר ואשים

למעלה