האושפיזין החמישית שלנו - ה 22

Rony 05

New member
../images/Emo140.gifהדס

לדעתי את בכלל לא מסתורית להיפך, שמדברים איתך את כולך "נקייה" מהכל אז רק רציתי להגיד תודה בלי שאלות! יום מצויין מלא בחיוכים ואמונה....

ה 22

New member
../images/Emo26.gif כפרה עלייך.. מלאך

שיהיה גם לך יום מצויין, שנזכה לראות, לשמוע ולחוות הרבה טוב מהחיים האלה אוהבת'ותך

ady18

Well-known member
שאלות שלי

1)באיזה הופעות של מירי היית? 2)איך הכרת את מירי? 3)שיר שהכי מזדהה ומרגישה שנכתב עלייך של מירי? 4)השיר הכי עצוב של מירי? 5)השיא הכי שמח של מירי? מאכל אהוב? חטיף אהוב? איזה אומנים חוץ ממירי אוהבת?

ה 22

New member
../images/Emo26.gifהיי יעל../images/Emo140.gif

1)באיזה הופעות של מירי היית? - לא הייתי
2)איך הכרת את מירי? כתבתי לקסם שבהתחלה מהרדיו אח"כ מאיזו כתבה אישה מדהימה 3)שיר שהכי מזדהה ומרגישה שנכתב עלייך של מירי? אין שיר שאני מרגישה שנכתב עליי, אבל אני מאוד מאוד אוהבת ת'מילים של השיר סודות וגם של שיר תקווה 4)השיר הכי עצוב של מירי? 5)השיא הכי שמח של מירי? מאכל אהוב? כל מה שלא בריא.. חטיף אהוב? מצטערת, אי אפשר לבחור רק חטיף אחד... הכל אהוב
איזה אומנים חוץ ממירי אוהבת? תנחשי..

veredmp

New member
מה אפשר לשאול אותך..........

1. למה החלטת ללכת להיות מורה? 2. האם קישטת את הסוכה בקישוטים שרכשת או הכנת בעצמך? 3. איך התחילה האהבה שלך לפרפרים?

ה 22

New member
../images/Emo26.gif ורד המהממת../images/Emo23.gif

1. למה החלטת ללכת להיות מורה? מי אמר שהחלטתי.. (סתם), רציתי ללמוד אמנות וגרפיקה ממוחשבת ואיפה שהלכתי ללמוד- מסתבר שזה בא גם עם שילוב של הוראה לזה, אז שיהיה.. עכשיו אני מאד מאד שמחה על זה 2. האם קישטת את הסוכה בקישוטים שרכשת או הכנת בעצמך? פעם זה באמת היה מן תפקיד שלי.. אבל כבר שלוש, ארבע שנים שאני לא מקשטת ת'סוכה, קונים קישוטים- הכי קל
3. איך התחילה האהבה שלך לפרפרים?
זה מדבק- חברה שלי מאוד אוהבת פרפרים היא תמיד היתה מצרפת לדברים שהיא עושה, כרטיסי ברכה וכו.. מדבקות ואיורים יפהפיים של פרפרים , - ו.. נידבקתי. ומאז גם ממני נדבקו לפרפרים

הדסי../images/Emo23.gif

יפה שלי! כמה שאלות.. 1. יש סיכוי שנפגש לפני שאתגייס? 2. לאן נעלמת לי? מאז ראש השנה לא דיברנו
{לפני כמה ימים כתבתי במסנ 'הדס שלחי לי הודעה', אבל לא היית מחוברת} 3. איזה סרט דיסני את הכי אוהבת? 4. הספר האהוב עלייך הוא..? 5. איך את מרגישה לגבי זה שיום הולדת 23 מתקרב? 6. באזיה גיל בערך את רוצה להתחתן? כמה ילדים את רוצה שיהיו לך? 7. תני שם שאת אוהבת לבת ושם שאת אוהבת לבן- 8. זו לא ממש שאלה, אבל אני אוהבת אותך

ה 22

New member
../images/Emo26.gif יעלי נשמה יפה

יפה שלי! כמה שאלות.. 1. יש סיכוי שנפגש לפני שאתגייס? בעזרת ה', גם אני מאד רוצה!
2. לאן נעלמת לי? מאז ראש השנה לא דיברנו {לפני כמה ימים כתבתי במסנ 'הדס שלחי לי הודעה', אבל לא היית מחוברת} אני תמיד כאן
ו..לא ראיתי ת'הודעה.. (אגב, גם אני השארתי לך הודעה.. מוזר המסנ'..)
3. איזה סרט דיסני את הכי אוהבת? 4. הספר האהוב עלייך הוא..? מאוד אוהבת את 'בלתי הפיך' -אין סיכוי שאת מכירה
5. איך את מרגישה לגבי זה שיום הולדת 23 מתקרב? מאז שאני קטנה חיכיתי להגיע לגיל 22, זה היה נשמע לי גיל מושלם, מסתבר ששום דבר מפתיע לא קרה..
, גיל 23 מגיע.. שיגיע, ברוך הבא
ורק מתוך בריאות ושמחה, אמן
6. באזיה גיל בערך את רוצה להתחתן? אף פעם לא מיהרתי, אבל אני מרגישה כבר מוכנה, האדם צריך לעשות השתדלות וה' יחליט מתי הזמן הכי נכון והכי טוב עבורו
כמה ילדים את רוצה שיהיו לך? לא יכולה לענות על זה, כי "ברית כרותה לשפתיים" אני יכולה להגיד מספר- אבל אולי אח"כ אני ארצה עוד, לא רוצה לקבוע..
7. תני שם שאת אוהבת לבת ושם שאת אוהבת לבן-
לבת: ליה
לבן: שוהם..
8. זו לא ממש שאלה, אבל אני אוהבת אותך גם אני

למעלה