האושפיזין השביעית שלנו - סתיוי15

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo82.gifהאושפיזין השביעית שלנו - סתיוי15../images/Emo82.gif

האושפיזין הבאה שלנו - סתיוי15
חסרה לכם על סתיו פיסת מידע שאתם מרגישים שאתם חייבים? שרשרו שאלות, אבל לא להגזים, תזכרו, אברג'יל

dxe בן

New member
שואל !!!

את בת 15 ? מאיפה? תחביבים ? איך מעבירה את הזמן הפנוווי?

סתיוי15

New member
עונה !!!

בת 15 ושבעה חודשים, למען הדיוק אני ממושבה שהספיקה להתפרסם ברחבי הפורום והפורום השכן, קרןפלס, שנקראת גדרה התחביבים שלי הם רובם בכיוון הבמה.. משחק, שירה, קצת ריקוד, אני כותבת.. וגם להיפגש עם חברות חולות נפש עושה לי טוב
ממ מוזיקה, מלאנתאלפים מוזיקה, ספרים
, אני פריקית של סרטים ויש כמה תכניות קומדי'ה שאני לא מעבירה את היום בלעדי'הן, ושוב - הכי טוב זה לצאת ולהיפגש עם אנשים שאוהבים ולהעביר אתם את הזמן..

ady18

Well-known member
שאלות

מאכל אהוב חטיף אהוב? השיר הכי אהוב של מירי? השיר שאת הכי מדזהה איתו של מירי? השיר הכי עצוב של מירי? השיר הכי שמח של מירי? באיזה הופעות היית ? איזה אומנים אוהבת ? ואיזה אומנים מחו"ל אוהבת?

veredmp

New member
סתיוי!

השאלה שלי, איך זה להיות הרשקוביץ, אבל לשכנע את כולם שאת אברג'יל? מתה עליך

veredmp

New member
גם אליך יש לי עוד שאלות!

נו, רק קמתי וכתבתי רק שאלה אחת לכל אחת מכן, וזה ממש לא לעניין
1. מתי התחלת לאהוב את מירי? 2. הה השיר/ים האהוב/ים עליך של מירי? 3. האם היית ביותר מהופעה אחת של מירי? אם כן, איזו מהן היתה הכי מיוחדת לך ומדוע? 4. נכון שאת אוהבת אותי ברמות קשות ולא יכולה לדמיין את חייך בלעדי? כ
עליך

סתיוי15

New member
"גם" אליך? סליחה? קודם כל אלי.

מתי התחלת לאהוב את מירי? לפני שמונה-תשעה חודשים בערך מה השיר/ים האהוב/ים עליך של מירי? כל שלום לאמונות
(ברצינות) טיפה טיפה, טיול לילי, נובמבר.. נו באמת, מה זאת השאלה הזאת?
האם היית ביותר מהופעה אחת של מירי? אם כן, איזו מהן היתה הכי מיוחדת לך ומדוע? הראשונה.. אין מה לעשות, מירי בלי'יב בפעם הראשונה זה חתיכת בום
הי'יתי פשוט בהלם מהעוצמה שלה 4. נכון שאת אוהבת אותי ברמות קשות ולא יכולה לדמיין את חייך בלעדי? כ
עליך! ורדית, תנצלי את השאלות שלך למשהו מועיל, למה השאלות הרטוריות האלה?.. כפרעליךךך.

veredmp

New member
אני מנצלת את השרשור שלך

כדי לסחוט מחמאות לעצמי, מה לא מובן פה

גדרה זה לא חדרה

האם את מסכימה עם העובדה שנקבעה בפורום קרן שאת עינב בובליל ואני הדורבן
אם לא- איזו דמות שם נראה לך הכי מזכירה אותך?
האם את היית משתתפת בתוכנית שכזו, אחרי הכל צריך מישהו דתי שם אחרי שאשר הלך

סתיוי15

New member
אבל כל הישובים בצפון אותו הדבר מבחינתי

את, ורד, מירב, כולכן מאותו המקום בהתחשב בעובדה שראיתי ושמעתי את עינב בובליל במשך פחות או יותר חמש דקות בסך הכל, אני מעדיפה לא לענות.. אני אלך על... אשר? כמו שאני מנסה להכניס פה קצת דת לפורום! (נראה לי שבינתי'ים רק דרדרתי אתכם..) אנחנו בקטע של ריאליטי, הא? לא, תודה D:

ה 22

New member
מאמי זה לא משנה הרבה, כבר במסר תתקשרי איתה

יותר טוב............

ה 22

New member
../images/Emo218.gifסתיוי

1) מה המצב? 2) גם אותך לא ראיתי מה- 28.5 של קרן, מתי נראה אותך שוב? 3) כל העיניין עם הצופציקים... שמתי
שאת מהמהדרין...
את שמה על כל צירוף של האות "י" והאות "ה" ? 4) מתי את מתכוונת לתקן ת'מסנ' שלך או מה שזה לא יהיה, זה נראה כאילו כל שניה את מתחברת ומתנתקת (או שאת באמת כל שניה מתחברת ומתנתקת....
)

סתיוי15

New member
הדסי..

ברוך השם! מה איתך?
נכון! אני מתגעגעת. יאללה, פתחי יומן..
כן, ובין י'י וה'ה
המסן העילג שלי כבר זכה ל'שבחים', אבל אני נשארת איתו..

למעלה