האושפיזין השביעית שלנו - סתיוי15

איריס מ

New member
סתיו ../images/Emo13.gif

1. מה שלומך? 2. איך ההרגשה להיות ממשפחת אברג'יל המפורסמת, האם את מרגישה הכבשה השחורה במשפחה או דווקא הלבנה במקרה של המשפחה הנ"ל? 3. איך היה המשחק אתמול ומי ניצח? 4. האם יש לך כישרון חבוי שלא ידוע לנו עליו? 5. יש עוד מכשירים שברשותך אותם כינית בשמות, אם כן מהם? 7. מה הכי משמח אותך? 8. איך את מעבירה את החופש? 9. האם גם את מכורה ל"אח הגדול" או שאינך זקוקה לגמילה כמוני? 10. איזה שיר את הכי אוהבת? 11. נכון שלא שמת לב שאין שאלה מס' 6?

סתיוי15

New member
איריס ../images/Emo24.gif

- ברוך השם! מה איתך? איך היתה הנסיעה?.. - אני מבהירה פעם אחת ולתמיד (וכדי שמירבי לא תתעלף) - אין קשר למשפחת אברג'יל ה'היא. ואני אף פעם לא מרגישה לבנה. לא כבשה, לא אשכנזי'י'ה, לא. לי אין קשר לבעלי הגוון ה'הוא...
(נכון, ורד?) - לא הספקתי בסופו של דבר להגיע!
אז אני מחכה למשחק של הבנות היום
- אני צועקת ממש טוב ומשתלטת על אנשים יופי
אז בד"כ לוקחים אותי לאירגון של אירועים וטקסים ושטויות כאלה. - אממ, אני לא יודעת את מי את מכירה, אז אני אצי'ין שמות- פלאפון אהובי - מנחם איפוד (שחצי מת לו בפעם השני'י'ה) - אדי (עלה לי בראש, ואז ראיתי שאלה אותיות שיוצאות מתוך איפוד, אדום ותאילנד.) משקפי'ים - נוגה תיק - ציפי רוב האנשים - שמוליק - וואו. איזו שאלה.. הכי חשוב - בריאות של כל האנשים סביבי ושלי. אני שמחה מאוד מתקופות של רוגע ושקט ונחת... וכמו שראית אתמול, אני מתרגשת כמו ילדה בת 4 כשאני רואה ענן שיש סביבו כמו מסגרת מהשמש, ופרח עם נקודות יפות, וריח נעים..
- בינתי'ים החופש ממש כיף. אני הולכת לישון בתחושה של "איזה כיף שחופש" וקמה בתחושה ש"איזה כיף שחופש" D: הי'יתי צריכה אותו. נפגשת עם אנשים שאני אוהבת..
- בואנה, האח הגדול הזה נכנס לכל חור, כל שיחה. כמו הקטע הזה של השישים שנה למדינה. זה הי'ה אתמול על אחת הרכבות o_O לא צופה בזה
- של מירי? ראי תגובתי לורד
הא, נכון!

סתיוי15

New member
לאאאא אבל ככה הוא פועל ../images/Emo6.gif

אחרי הפעם הראשונה שהוא נדפק (גם זה קרה כשנפגשתי איתכם), המסך הי'ה חצי הרוס. כדי לראות את החצי הלא הרוס הי'ה צריך להרביץ קצת. הפעם הוא פועל, אבל הכניסה של האוזניות התעקמה קצת. נראה לי שהגיע הזמן להביא לאדי חבר חדש..

אז זה הזמן להביא לי גם אייפוד חדש

קסם מביאה לי חמצוצים את אייפוד אבל 4GB מינימום

שמנצ../images/Emo24.gif

1. את יודעת שאני אוהבת אותך? 2. כמה שנים אנחנו כבר מכירות? 4-5? 3. נכון שמחקת כל זכר לכל תמונה שצולמה בתקופה ההיא?^^ 4. מה יותר שווה, הפורומים של ע"ה או של תפוז?
5. מה את יותר אוהבת, סרטים או ספרים (או מנחים
)? 6. את מודעת לזה שלא נהיה יותר יחד בהופעות של קרן? את לא יכולה בימי שישי ואני אוכל (בגלל הצבא
) רק בימי שישי.>< 7.איזה אלבום את יותר אוהבת- 'מירי מסיקה' או 'שלום לאמונות'? 8. מה הSMS האחרון שקיבלת? 9. היית רוצה להחליף שם משפחה כדי למנוע שאלות מעצבנות? או שהוא עוזר לך לקבל סינגלים? {תמיד מירב כותבת 'לסתיו כי אני לא רוצה להתעסק עם משפחת אברג'יל'
} 10. יש לך אומץ לסוע איתי? אם את אומרת שכן אני באה לאסוף אותך, תזהרי..;] 11. תוכנית ריאליטי אהובה - היפה והחנון, לרדת בגדול או מפרץ האהבה? (בכוונה הבאתי את המעפנותXD) 12. בא לך שאני אמשיך לחפור לך עם שאלות? 13. את זוכרת את התאריך יומולדת שלי? ואת התאריך גיוס? יופי
14. את יודעת שיובל ממש ממש ממש חולה? הוא מסכני כזה, וכל היום שוכב ולא יוצא מהבית>>: 15. תבחרי 5 סמיילים שאת הכי אוהבת |סמיילי|- 16. אם יש לך מספר מזל, מהו? 17. באיזה אמונות טפלות את מאמינה? 18. לאיה מילים של שיר, מכל השירים שאת מכירה, את הכי הכי מתחברת ומרגישה כאילו הוא נכתב עלייך..? 19. היית משנה משהו במראה החיצוני?.. אם כן - מה? 20. כתבי תכונה אהובה ותכונה פחות אהובה שיש בך. 21. איך זה שאת קטנה ממני 3 שנים וגבוהה ממני??? }}}:: 22. תני לי סיבה אחת למה את אוהבת את מירי, למה את אוהבת את קרן, ולמה את אוהבת אותי
XDD 23. איזה חג את הכי אוהבת? 24. להמשיך לחפור או שכבר נמאס לך?..... 25. יאללה שאלה אחרונה, אחרי שתגיבי ונראה מה מידת הסבל שלך - אכתוב עוד
. מה תעשי כשיהיה לך יומולדת 16? תפתחי משתמש חדש? אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אותך

סתיוי15

New member
יו, כפרעליך

ברור, כאילו? מכיתה ו' שלי. D: חחחחח אל תהי'י כל כך בטוחה..
ברור שהפורומים של ע"ה. כי שם הכרתי אותך
ואם לא הי'יתי מכירה אותך, לא הי'יתי מכירה את קרן, ולא הי'יתי באה לפורוםשלה, ולא מצטרפת גם למירי
חח יצאתי מזה טוב לא אוהבת את השאלה הזאת! לא עונה D: (יווו מה נכנסתי לפורום מנחים הזה
כבר פורום ספרים יותר איכותי..
)
יותר אוהבת את שלום לאמונות
'מאמי, בא לך לבוא למחשב?' מידיד >< חחחח בהחלט עוזר לקבל סינגלים D: כן, תראי, בנוגע לנסיעה איתך...
ברוווווור שאני באה! לרדת בגדול, כי כל פעם במוצ"ש הי'ינו מנקים את הבית אחרי השבת, ורואים תוך כדי לרדת בגדול וזה מעביר את הזמן יופי
ברווור זה כיף D: בואנה יא קופה, ברור שאני זוכרת. יום הולדת - 6.2 גיוס - 6.11 כן! אפילו שלחתי לו sms שירגיש טוב, אבל השק עצמות הזה לא ענה לי אממ
אין מספר מזל, אבל אם אני כבר צריכה לקבל מספר או משהו כזה אני שמחה אם זה 13 או שבע לא מאמינה באמונות טפלות, כי לדעתי זה אסור, זה כאילו להאמין שיש כוח אחר חוץ מה' שיחליט על מה שיקרה ח"ו, אבל מהמשפחה של אבא לא לובשים צבע סגול, אז אין לי שום בגד סגול בארון מתוך כיבוד.. ווואי איזו שאלה... אנחנו מאמינים בני מאמינים?
סתם אממ לא יודעת אממ אני מאמינה שלא, כי אז לא הי'יתי האדם שאני עם האנשים שמקיפים אותי. אם הי'יתי נראית אחרת אולי החברה הכי טובה שלי שאני אוהבת הכי בעולם לא היתה מתחברת אלי, ולא היתה רוצה לגשת אלי בהתחלה בכלל, אז תודה לאל שאני ככה
תכונה אהובה - יודעת בד"כ מה להגיד ומה לא להגיד, אז אני מתמרנת אנשים נורא בקלות..
וזה עוזר מאוד להתחבר, קל לי ליצור קשרים בלי עין הרע תכונה פחות אהובה - סגורה ברמות. אין דברים כאלה. שומרת את רוב הדברים לעצמי
איך זה שאת גדולה ממני בשלוש שנים ורזה ממני בעשרים קילו? למה אני אוהבת את מירי - היא מאוד בגובה העיני'ים.. למה אני אוהבת את קרן - חולת נפש מספיק? למה אני אוהבת אותך - כי כפרעליך, את הכי מהממת בעולם. אי אפשר לריב איתך (אלא אם אני נמצאת אצל להב..
) ואת סימפטית לכולם (או שאני לא מכירה את הצד האפל שבך.. ) ואת קוצ'י כזאת, כל הזמן מחי'יכת, את כל הזמן נחמדה, זה כאילו... אני לא מוצאת סיבה למה לא לאהוב אותך
יווו איך אני אוהבת חגים
עד השנה חשבתי שפורים ושבועות, אבל השנה זאת הי'יתה הפעם הראשונה שהבנתי מה שקרן אמרה על זה שהיא אוהבת את יום כיפור. לא הבנתי על מה היא מדברת, אבל ביום כיפור הזה הרגשתי כל כך טוב... טוהר ונקי ולבן כזה שלא הרגשתי בחמש השנים הקודמות שצמתי. תמשיככככככככככי D: אני ממש לא יודעת
יחי'ינו ויזכנו! אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אותך יותר

סתיו!!!!../images/Emo42.gif

1. האם התאוששת מאז ה- 12.8? 2. האם את חושבת שהשומר התאושש מאז שאמרת לו שאת אברג'יל? 3. מה את חושבת על טובה המנהלת הנצחית? נראה לך שהיא עדיין המנהלת?? 4. את רקדת סטפס אצל קרן נכון?? ואם כן למה את לא חוזרת? 5. האם יצא לך להיתקל בחבורת השומרים מגדרה שרצו לסלק אותנו לאחור בהופעה של מירי ביום העצמאות? אם כן מה אמרת להם? 6. איך במגמת ערבית?? 7. בואי תספרי לכולם מה את עונה כששואלים אותך "נכון נולדת סתיו ובגלל זה קוראים לך סתיו?" 8. שאלה אחרונה: אם תהיה הופעה שלי בפיתוח קול האם תבואי במיוחד לגן יבנה כדי לראות??
ותסכימי לאכול שוב את האוכל של אמא שלי??

סתיוי15

New member
רבידדד../images/Emo24.gif

התאוששתי? הי'ה מהמם!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוווי טובה כפרעלי'ה
עכשיו אני אוהבת אותה.
כשגרתי בבית אלעזרי היא גרה כמה בתים לידי... יוו מעני'ין באמת! כןן רקדתי סטפס אצל קרן והי'ה לי ממש כיף
אבל אני לא עקבית כלכך אז פרשתי, כמו מכל החוגים
אני ממש רוצה לחזור אבל אני כבר גדולה עכשיו, אין טעם כ"כ להתחיל מחדש.. לא יצא לי
אבל העיקר שנהנינו! השנה זה לא ממש מגמה, מי שממשיך בשנה הבאה זאת מגמה
אבל אני ממש אוהבת ערבית. ושפות בכלל.. אוקי, מי שלא יודע - זאת השאלה שאסור לשאול אותי לא. לא נולדתי בסתיו, אוקי? נולדתי באביב. זה מה שקורה כשנותנים לילד בן 11, שלא ממש יודע מה התקופה כרגע, לבחור את השם לאחותו הקטנה. ובאיזה חודש לועזי אתה נולדת? אוגוסט, אה? אז למה לא קראו לך אוגוסט? סלחו לי, זה פשוט תסביך סתיו שנולדה באביב ב ר ו ר! בלי נדר! באמתבאמתבאמת תזמיני אותי, אני ממש רוצה לבוא לשמוע אותך. והאוכל של אמא שלך... תיזהרי שאני לא אסי'ים אותו.. שתכין שוב קינואה ותבשיל ירקות, טוב?! D:

וואי נכון טובה גרה בבית אלעזרי!../images/Emo42.gif

אני זוכרת שתמיד הייתי פוגשת אותה בקניון רחובות וזה היה מזה מפדח ומאז כל פעם שאני מגיעה לקניון הזה אני בחרדה!

ady18

Well-known member
שאלות

מאכל אהוב חטיף אהוב? השיר הכי אהוב של מירי? השיר שאת הכי מדזהה איתו של מירי? השיר הכי עצוב של מירי? השיר הכי שמח של מירי? באיזה הופעות היית ? איזה אומנים אוהבת ? ואיזה אומנים מחו"ל אוהבת?

סתיוי15

New member
עונה ../images/Emo9.gif

וואי אני אוהבת לאכול כלכך הרבה דברים.. לא יכולה לבחור שוקולדים, מתוקמתוקמתוק.. ראי תגובתי לורד
כנ"ל. מאוד משתנה, תלוי מאוד בתקופה לא יכולה להגדיר שיר כעצוב, כי יכול להיות שאני מפרשת אותו בצורה מסוימת והיא התכוונה למשהו אחר, אז בכלל - אני לא אוהבת להגדיר שירים כסוג מסוים. בהופעה בגבעת ברנר במרץ, ואז כל מיני הופעות של כאלה של שמונה-עשרה שירים.. מחכה שתגיע שוב לאיזור שלי אמנים שאני אוהבת - קרן פלס, אי'ה כורם, אוהד חיטמן, אריק ברמן, מאיר בנאי, עמיר בניון, ארז לב ארי, שולי רנד.. ועוד אמנים מחו"ל - לא שומעת כל כך הרבה מחו"ל.. יש שירים בספרדית שאני אוהבת אבל לא קונה דיסקים של אמנים ארגנטינאי'ים או מקסיקנים.

למעלה