יו, כפרעליך
ברור, כאילו? מכיתה ו' שלי. D: חחחחח אל תהי'י כל כך בטוחה..
ברור שהפורומים של ע"ה. כי שם הכרתי אותך
ואם לא הי'יתי מכירה אותך, לא הי'יתי מכירה את קרן, ולא הי'יתי באה לפורוםשלה, ולא מצטרפת גם למירי
חח יצאתי מזה טוב לא אוהבת את השאלה הזאת! לא עונה D: (יווו מה נכנסתי לפורום מנחים הזה
כבר פורום ספרים יותר איכותי..
)
יותר אוהבת את שלום לאמונות
'מאמי, בא לך לבוא למחשב?' מידיד >< חחחח בהחלט עוזר לקבל סינגלים D: כן, תראי, בנוגע לנסיעה איתך...
ברוווווור שאני באה! לרדת בגדול, כי כל פעם במוצ"ש הי'ינו מנקים את הבית אחרי השבת, ורואים תוך כדי לרדת בגדול וזה מעביר את הזמן יופי
ברווור זה כיף D: בואנה יא קופה, ברור שאני זוכרת. יום הולדת - 6.2 גיוס - 6.11 כן! אפילו שלחתי לו sms שירגיש טוב, אבל השק עצמות הזה לא ענה לי אממ
אין מספר מזל, אבל אם אני כבר צריכה לקבל מספר או משהו כזה אני שמחה אם זה 13 או שבע לא מאמינה באמונות טפלות, כי לדעתי זה אסור, זה כאילו להאמין שיש כוח אחר חוץ מה' שיחליט על מה שיקרה ח"ו, אבל מהמשפחה של אבא לא לובשים צבע סגול, אז אין לי שום בגד סגול בארון מתוך כיבוד.. ווואי איזו שאלה... אנחנו מאמינים בני מאמינים?
סתם אממ לא יודעת אממ אני מאמינה שלא, כי אז לא הי'יתי האדם שאני עם האנשים שמקיפים אותי. אם הי'יתי נראית אחרת אולי החברה הכי טובה שלי שאני אוהבת הכי בעולם לא היתה מתחברת אלי, ולא היתה רוצה לגשת אלי בהתחלה בכלל, אז תודה לאל שאני ככה
תכונה אהובה - יודעת בד"כ מה להגיד ומה לא להגיד, אז אני מתמרנת אנשים נורא בקלות..
וזה עוזר מאוד להתחבר, קל לי ליצור קשרים בלי עין הרע תכונה פחות אהובה - סגורה ברמות. אין דברים כאלה. שומרת את רוב הדברים לעצמי
איך זה שאת גדולה ממני בשלוש שנים ורזה ממני בעשרים קילו? למה אני אוהבת את מירי - היא מאוד בגובה העיני'ים.. למה אני אוהבת את קרן - חולת נפש מספיק? למה אני אוהבת אותך - כי כפרעליך, את הכי מהממת בעולם. אי אפשר לריב איתך (אלא אם אני נמצאת אצל להב..
) ואת סימפטית לכולם (או שאני לא מכירה את הצד האפל שבך.. ) ואת קוצ'י כזאת, כל הזמן מחי'יכת, את כל הזמן נחמדה, זה כאילו... אני לא מוצאת סיבה למה לא לאהוב אותך
יווו איך אני אוהבת חגים
עד השנה חשבתי שפורים ושבועות, אבל השנה זאת הי'יתה הפעם הראשונה שהבנתי מה שקרן אמרה על זה שהיא אוהבת את יום כיפור. לא הבנתי על מה היא מדברת, אבל ביום כיפור הזה הרגשתי כל כך טוב... טוהר ונקי ולבן כזה שלא הרגשתי בחמש השנים הקודמות שצמתי. תמשיככככככככככי D: אני ממש לא יודעת
יחי'ינו ויזכנו! אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אותך יותר