האושפיזין השמינית - BRANGELINA

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo82.gifהאושפיזין השמינית - BRANGELINA../images/Emo82.gif

האישה והקסם מחכה לשאלות שלכם

dxe בן

New member
יש לי שאלות

מה השם האמיתי שלך? למה קראו לך דווקא ככה? מה את לא אוהבת לאכול? חיה אהובה ?

BRANGELINA

New member
../images/Emo13.gif

מה השם האמיתי שלך? קסם למה קראו לך דווקא ככה?את האמת,אני כל הזמן שואלת את אמא שלי ואז אני אף פעם לא זוכרת ..חחח מה את לא אוהבת לאכול?ברוקולי..אחרי שפעם נהייתי חולה מזה....וחצילים חיה אהובה ?ארנבים

veredmp

New member
../images/Emo28.gif

מתי היתה פעם אחרונה שילדים התעללו בך?

BRANGELINA

New member
ורד,ורד,ורד...

פעם אחרונה היתה נראלי ביום הלפני אחרון שעבדתי בקיטנה...מאז שאני רואה את הילדים ברחוב הם מקבלים כאפה ושותקם..חח

veredmp

New member
ועוד קצת שאלות ../images/Emo3.gif

1. מתי שמעת על מירי פעם ראשונה? 2.לכמה הופעות הלכת? 3. איזו הופעה הכי אהבת או היתה הכי מיוחדת בשבילך, ולמה? 4. מה השיר/ים האהוב/ים עליך של מירי? 5. אני רוצה שתצרפי ציור של כוכב שאנחנו עוד לא מכירים
מלא זמן לא ראיתי ציור חדש שלו!

BRANGELINA

New member
../images/Emo3.gif

1. מתי שמעת על מירי פעם ראשונה? למרבה הפתעה-לפני שלוש שנים כשיצא נובמבר לדריו ממש התאהבתי במירי ושמעתי את השירים שלה וביום הראשן שיצא הדיסק קניתי אותו..
ולא ידעתי על הפורום..אבל אחרי שנה בערך התחלתי לקרוא פה ורק שיצא שלום לאמונות הצטרפתי לפורום... 2.לכמה הופעות הלכת?אממ 3 אני חושבת 3. איזו הופעה הכי אהבת או היתה הכי מיוחדת בשבילך, ולמה?אני חושבת שהזאפה ב7.7 כי זו היתה הופעה מיוחדת ששינו בה את על העיבודים של כל השירים וזה גם היה הופעה אחרונה לפני שמירי מתחילה את יוסף 4. מה השיר/ים האהוב/ים עליך של מירי?לשם,בקרקס הזה,באה אליכם,ומהאלבום החדש-שלום לאמונות,עכשיו אתה חוזר בחזרה ופעם..אבל אצלי זה כל הזמן משתנה לפי המצב רוח וכאלה.. 5. אני רוצה שתצרפי ציור של כוכב שאנחנו עוד לא מכירים מלא זמן לא ראיתי ציור חדש שלו! חחח אני שמה לך ציור שהוא צייר לעבודה של בת דודה שלי

אז ככה

האם נכונה השמועה שאת לא תביאי לי יותר חמצוצים? כך תשברי מסורת ואת ליבי?

../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif, אז שאלה נוספת

מה צריך לעשות כדי שתמשיכי להביא לי חמצוצים?

ה 22

New member
קסם../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

1) מתי את משערת שאראה אותך שוב? (כאילו מה- 28.5 עבר הרבה זמן....לא?) 2) בעקבות "החויות" שלך מהקיטנה את חושבת שתרצי ללמוד מקצוע שקשור בילדים? (שמרביצים)
3) תכתבי לפחות איזה מילה/משפט שלמדת בגרמנית........?
רק מילים יפות..

BRANGELINA

New member
../images/Emo13.gif

1) מתי את משערת שאראה אותך שוב? (כאילו מה- 28.5 עבר הרבה זמן....לא?)כמה שיותר מהר בבקשה 2) בעקבות "החויות" שלך מהקיטנה את חושבת שתרצי ללמוד מקצוע שקשור בילדים? (שמרביצים)אממ נראה לי שכן כי בכל מקרה אני אוהבת ילדים ואני אעבוד אם ילךדים אז הם יהיו קטנים ..ואם כבר קטנים אז גננת או משהו בסגנון..חח 3) תכתבי לפחות איזה מילה/משפט שלמדת בגרמנית........? רק מילים יפות..אממ האמת שגרמנית זו שפה של צעקות אבל.. ich liebe dich תנסי להבין מזה...חחח

קסם../images/Emo24.gif

1. נכון שאת פאקצה בהכחשה?|חדר ורוד 100ם| 2. את אוהבת את השם שלך? אם לא, איך היית רוצה שיקראו לך? 3. תמסרי לכוכב ד"ש, טוב?
4. את מי את יותר אוהבת, חבורת קרן מירי או חבורת בראד ואנג'לינה? 5. עכשיו קצת זה או זה- 6. ארטיק או גלידה? 7. חמצוצים לי או לעדי?XDDD 8.
או
? 9. חדר ורוד או חדר לבן?XD 10. חולון או ראשון? 11. בהופעות של קרן/מירי, את נהנת יותר בהופעה או במפגש שאחרי? 12. כמה חתימות יש לך ממירי? 13. וכמה תמונות יש לך איתה? 14. לאיזה שיר, מכל השירים שיש, את הכי מתחברת? 15. עשית משהו שאת מתחרטת עליו? 16. אם הייתה לך מכונת זמן, לאיזה גיל היית חוזרת או קופצת? 17. את מי הכי אהבת בקטנטנות? נו, בדוק ראית
18. בכוכב נולד, היית בעד ישראל או ליבי? 19. את יותר אוהבת את הביצועים בדיסק או בהופעה? באופן כללי, לאו דווקא של מירי. 20. איזה שיר את שומעת עכשיו? 21. לדעתך קרן יודעת שקוראם לך קסם ביבי מהפייסבוק
? 22. מה היית לוקחת לאי בודד? עד 3 דברים. 23. מתי נרשמת לפורומים בתפוז? חודש ושנה. 24. את מתחילה להתעייף מהשאלות שלי? 25. כפרעליך
(?) הסימן שאלה סתם כדי שזה יראה שאלה..XD

BRANGELINA

New member
../images/Emo24.gif

1. נכון שאת פאקצה בהכחשה?|חדר ורוד 100ם| ברורררר את לא מבינה כל היום אני שומעת מזרחית וקונה גורמטים לחברים שלי!!! 2. את אוהבת את השם שלך? אם לא, איך היית רוצה שיקראו לך?אני מסתדרת איתו הוא נחמד..חח ואממ...אם לא היום קוראים לי ככה...ותמיד כל החיים שלי אנשים היו מתלבלים והיו קוראים לי קרן בטעות(בלי קשר לקרן..)..חח
3. תמסרי לכוכב ד"ש, טוב?מבטיחה למסור ברגע שהוא יגיע הביתה..
4. את מי את יותר אוהבת, חבורת קרן מירי או חבורת בראד ואנג'לינה?האמת שהם כ"כ שונים..אי אפשר לבחור כי כל אחד בא מתחום אחר ואצל כל אחת אני אוהבת דברים אחרים... 5. עכשיו קצת זה או זה- 6. ארטיק או גלידה?גלידה 7. חמצוצים לי או לעדי?XDDD לאף אחד..תפסיקו לאכול את הדבר הזה זה גם מגעיל וגם לא בריא וגם מכינים את זה מכנספיים של חיפושיות.. 8. או ? 9. חדר ורוד או חדר לבן?XD לבן!!(אם אפשר משהו אחר אז ירוק בהיר א תכלת..) 10. חולון או ראשון ? חולוןן!!! 11. בהופעות של קרן/מירי, את נהנת יותר בהופעה או במפגש שאחרי? גם וגם...!! 12. כמה חתימות יש לך ממירי?אחת על הדיסק ואחת על ככה זה ואחת על דף מלפני שנתים ואחת ביומן של שנה שעברה ואחת בשל השנה ואם נסכם זה אומר 5 13. וכמה תמונות יש לך איתה?6 14. לאיזה שיר, מכל השירים שיש, את הכי מתחברת? את לשם אני הכי אוהבת 15. עשית משהו שאת מתחרטת עליו?..אממ עשיתי הרבה דברים בחיים שלי שאם הייתי יכולה לחזור אחורה ולתקן אותם בכיף הייתי עושה את זה.. 16. אם הייתה לך מכונת זמן, לאיזה גיל היית חוזרת או קופצת?נראלי ששנתים אחורה...כי זו היתה התקופה שגם לא היו בגרויות וגם בדיוק הכרתי את קרן ואת מירי(הכרתי יותר זמן)וזה נראה לי פתאום חדש כזה ללכת להופעות. 17. את מי הכי אהבת בקטנטנות? נו, בדוק ראית-סבסטיאןןן..!!ואגוסטיןXD 18. בכוכב נולד, היית בעד ישראל או ליבי?לא הוא ולא הוא..אמרתי לעצמי-אני לא מצביעה לאף אחד לא אכפת לי מי זוכה כי שניהם מוכשרים 19. את יותר אוהבת את הביצועים בדיסק או בהופעה? באופן כללי, לאו דווקא של מירי.חלק יותר בהופעה וחלק יותר בדיסק..תלוי באיזה עיבוד.. 20. איזה שיר את שומעת עכשיו?פסק זמן..חח 21. לדעתך קרן יודעת שקוראם לך קסם ביבי מהפייסבוק?לא..קרן יודעת כי היא הסתכלה ביומן שלי וקראה מה חברה לי כתבה בפרטים..אבל אני מופתעת שהיא זכרה את זה כ"כ הרבה זמן..חחבדר"כ היא סנילית בקטעים כאלה.. 22. מה היית לוקחת לאי בודד? עד 3 דברים.-את הפלאפון שלי-כי אני לא יכולה בלעדיו!!הכל נמצא בו-השירים שלי התמונות..הכל!!.והייתי לוקחת חבל ובונה לי כל מיני דברים שם..איזה בית נחמד..ואחרון חביב איזה ספר טוב..שיהיה מה לעשות ולא יהיה משעמם.. 23. מתי נרשמת לפורומים בתפוז? חודש ושנה. יוני 2006 24. את מתחילה להתעייף מהשאלות שלי? לא דווקא נחמד לי מאד ..חח 25. כפרעליך(?) הסימן שאלה סתם כדי שזה יראה שאלה..XD |הפקצה|חולה עליךךךךך
ספקצה|

חולה פשוט חוולה עלייך../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

יאללה בא לי לחפור לך עוד קצת;] 1. לבית שציטטת בחתימה שלך, מ'מוכנית ליד הים', את הכי מתחברת מכל השירים של קרן? 2. אם תפגשי את אנג'לינה, מה תגידי לה? 3. איזה שיר יתנגן בחתונה שלך? 4. מה הדברים שגורמים לך לחייך? 5. מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? (למשל, אצלי זה היה פעם לשתות כוס חלב.. ועכשיו זה לראות תוכנית ממש משעממת בVOD ולהרדם איתה) 6. אזיה סרט ראית הכי הרבה פעמים? 7. אם היית יכולה להוולד עם תכונה של גיבור על, מה היית רוצה? 8. נכון שכשאני אתאשפז תשאלי אותי מלאמלאמלא שאלות?D: 9. איך הכי מעצבן אותך שקוראים לך - חמודה/מאמי/מותק/כפרה/נשמה?
10. איזה מספר את הכי אוהבת? חחח או שזו רק אני שאוהבת מספרים מסויימים?XDD 11. מה את רוצה ליומולדת? לא שכחתי שאני עדיין חייבת לך מתנה. 12. מה את רוצה לעשות בעתיד? 13. כשענית לרביד שאת רוצה להיות באופי כמו מירי וקרן, לאיזה תכונות ספציפיות התכוונת? 14. בעתיד, תרצי לדעתך לגור בעיר הגדולה סטייל ת"א, או במקום שקט ומרוחק? 15. לאיזו מדינה בחו'ל הכי בא לך לטוס?

למעלה