האושפיזין השמינית - BRANGELINA

BRANGELINA

New member
../images/Emo23.gif

1. לבית שציטטת בחתימה שלך, מ'מוכנית ליד הים', את הכי מתחברת מכל השירים של קרן?לא ..האמת שיש לי סיפור מצחיק עם השיר הזה..הגיע הזמן לשנות חתימה..חח בהתחלה שמעתי את השיר ואז שמעתי אותו שוב..ואז נבהלתי מהמילים שלו ואז שמעתי אותו בלילה ונבהלתי ממנו ממש ממש כי שמעתי שם קולות לא חינוכיים..ועכשיו אני מפחדת מהשיר הזה...יצאתי ילדת כאפות אבל לא נורא..חח 2. אם תפגשי את אנג'לינה, מה תגידי לה?קודם כל אני אהיה בשוק כמה שניות ואח"כ אני אגיד לה שהיא מדהימה ויפה ומהממת ושהלילדים שלה ממש מתוקים ויפים .. 3. איזה שיר יתנגן בחתונה שלך?עד אז .. 4. מה הדברים שגורמים לך לחייך?אנשים שאני אוהבת...חברות שלי(חלקן לפחות.) 5. מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? (למשל, אצלי זה היה פעם לשתות כוס חלב.. ועכשיו זה לראות תוכנית ממש משעממת בVOD ולהרדם איתה)חחחח אממ לפעמים שממש קשה לי להרדם אני שמה אוזניות עם שירים שקטים וזה עוזר..קרן ומירי ממש עוזרות לי לישון... 6. אזיה סרט ראית הכי הרבה פעמים?וואו..אני חושבת שאת מר וגברת סמית'..אני יודעת אותו בע"פ..חח למרות שמלא זמן לא איתי אותו.. 7. אם היית יכולה להוולד עם תכונה של גיבור על, מה היית רוצה?לעוף..ככה זה היה חוסך לי מלא אוטובוסים והליכות למלא מקומות... 8. נכון שכשאני אתאשפז תשאלי אותי מלאמלאמלא שאלות?D:ברור את לא תבניני מאיפה תבוא לך כזאת חפירה 9. איך הכי מעצבן אותך שקוראים לך - חמודה/מאמי/מותק/כפרה/נשמה? כפרה..אני לא אוהבת את המילה הזאת.. 10. איזה מספר את הכי אוהבת? חחח או שזו רק אני שאוהבת מספרים מסויימים?XDD חח 7 זה המספר שלי 11. מה את רוצה ליומולדת? לא שכחתי שאני עדיין חייבת לך מתנה. תפתיעי אותי 12. מה את רוצה לעשות בעתיד?אני ממש רוצה לעבוד עם מוזיקאים אבל בכיוון של פרסום כזה כמו עופר.. 13. כשענית לרביד שאת רוצה להיות באופי כמו מירי וקרן, לאיזה תכונות ספציפיות התכוונת?יש המון המון המון תכונות של מירי וקרן שאני ממש אוהבת...קודם כל שהלוואי שגם לי תהיה חברה כזו כמו שהן חברות...ולא יודעת להסביר נו... 14. בעתיד, תרצי לדעתך לגור בעיר הגדולה סטייל ת"א, או במקום שקט ומרוחק? בא לי לגור בת"א..חח 15. לאיזו מדינה בחו'ל הכי בא לך לטוס? לצרפת..בא לי פריזזז אני מתה לנסוע לשם שובב..הייתי שם 3ימים ואני ממש רוצה לחזור שוב

ady18

Well-known member
שאלות

1)איזה אומנים חוץ מקרן ומירי עוד אוהבת? 2)איזה אומנים מחו"ל אוהבת? 3)איזה אלבום יותר אוהבת? 4)השיר שאת מרגישה שנכתב עליך של מירי? 5)השיר הכי עצוב של מירי? 6)השיר הכי שמח? 7)מה השיר הכי אהוב עליך בהופעות של מירי? 8)היית ביוסף, איך היה? 9)מה התחביבים שלך? 10)השיר הכי אהוב של מירי? 11)מאכל אהוב?

BRANGELINA

New member
../images/Emo13.gif

1)איזה אומנים חוץ מקרן ומירי עוד אוהבת?הראל סקעת,בתי,בועז בנאי,עידן רייכל,מוש בן ארי,דנה ברגר,הבנות נחמה,ועוד הרבה אחרים וטובים.. 2)איזה אומנים מחו"ל אוהבת?coldplay,jason marz,yael naim,Amy Winehouse,ועוד הרבה אין לי כח לכתוב את כולם.. 3)איזה אלבום יותר אוהבת?את שניהם באותה מידה 4)השיר שאת מרגישה שנכתב עליך של מירי?אממ אף אחד מהם נראלי.. 5)השיר הכי עצוב של מירי?בקרקס הזה 6)השיר הכי שמח?מפלס המצב רוח 7)מה השיר הכי אהוב עליך בהופעות של מירי?עכשיו אתה חוזר בחזרה ולשם ונובמבר 8)היית ביוסף, איך היה?היה ממש מגניבבב 9)מה התחביבים שלך?אממ מחשב... טלויזיה..לקרוא ..להיפגש עם חברים.... 10)השיר הכי אהוב של מירי? לשם 11)מאכל אהוב?אממממ אוכל של סבתא

קסם!../images/Emo42.gif

1. מה הצבע האהוב עלייך? 2. מה את הכי אוהבת לאכול? 3. מקצוע אהוב בבי"ס? 4. יש לך מודל לחיקוי? 5. כמה דיסקים יש לך בבית
? 6. כמה מהם את באמת שומעת? 7. יש לך חתימות של עוד "סלבס"? אם כן של מי? 8. איזה תוכנית בטלוויזיה את הכי אוהבת לראות? 9. מהי עמדתך על המקצוע פיזיקה? 10. מה היה הספר האחרון שקראת?

BRANGELINA

New member
../images/Emo13.gif

1. מה הצבע האהוב עלייך?תכלת 2. מה את הכי אוהבת לאכול?אוכל של סבתא 3. מקצוע אהוב בבי"ס?ספרות.. 4. יש לך מודל לחיקוי?אממ כן כזה בערך..קרן ומירי..אני בהחלט רוצה להיות כמוהן שאני אהיה גדולה..לאו דווקא בקטע של זמרת אלא באופי..
5. כמה דיסקים יש לך בבית ?הרבה..אני ואחותי אוהבות לקנות דיסקים.. 6. כמה מהם את באמת שומעת? חחח הכל אני שומעת במחשב...אני אפילו אספר לך שהדיסק שלי של מירי אף פעם לא יצא מהקופסא(שלום לאמונות..)ויש לי שנים..חח 7. יש לך חתימות של עוד "סלבס"? אם כן של מי? של קרן זה נחשב?אממ ישלי של אריק ברמן ושל גליה ביומן של שנה שעברה..חח 8. איזה תוכנית בטלוויזיה את הכי אוהבת לראות?אקסטרים מייקאובר,רק נערה,סופר נני(הבריטי כמובן..ג'ו ג'ו שליטעעע
),הלוחשת לרוחות, עקרות בית נואשות(שלזה אני בכלל מכורה..לא פספסתי אף פרק מהפרק הראשון..!) והחיים מבעד לעדשה. 9. מהי עמדתך על המקצוע פיזיקה?משעמם ולא מועיל אבל היה לי 85 חח כי היה לנו מורה מפגר!!כל הכיתה עושה את המבחן ביחד בצעקות ולו לא אכפת..חח 10. מה היה הספר האחרון שקראת?עסקי דרקונים-אני באמצע שלו..אחלה לספר למי שאוהב סיפורי פנטזיה..זה סדרה של 4 ספרים ובדיוק קניתי את הרביעי אז אני קוראת את כולם מההתחלה..

סתיוי15

New member
קסמוששש

מה עם מלאי החמצוצים? מה שלום המסגד שבנית שם בספרי'י'ה? יש איזה ציור חדש שאמא שלך צי'ירה? אני אחשוב מאוחר יותר על עוד שאלות בע"ה ד"ש לכל המשפחה!!

BRANGELINA

New member
../images/Emo6.gif

מה עם מלאי החמצוצים? נגמר תודה לאל!!ואין יותר.. מה שלום המסגד שבנית שם בספרי'י'ה?אחלה...את מוזמנת לבקר בו שוב..חח יש איזה ציור חדש שאמא שלך צי'ירה? בנתיים לא היא עוד לא חזרה לצייר מאז... תסתפקי בזה?->

איריס מ

New member
קסם ../images/Emo140.gif

1. איזה שירים את מכירה עם המילה קסם? 2. אם היו מציעים לך להשתתף בתכנית ריאליטי היית מסכימה? 3. כמה פעמים פגשת את מירי, פרטי אם את זוכרת היכן? 4. כמה פעמים פגשת את קרן, פרטי אם את זוכרת היכן? 5. איזו מצלמה יש לך וכמה זום? 6. מהו הפורום האהוב עלייך? 7. מהו הדבר שאף פעם לא תעשי אותו? 8. מה מרגיע אותך? 9. יש לך פייסבוק, אם כן כמה חברים יש עד עכשיו? 10. כמה תמונות יש לך עם מירי? 11. כמה תמונות יש לך עם קרן? 12. איך היית מתארת את עצמך במילה אחת?

BRANGELINA

New member
../images/Emo98.gif

1. איזה שירים את מכירה עם המילה קסם? טראומות ילדות אני עוד מדחיקה!!! 2. אם היו מציעים לך להשתתף בתכנית ריאליטי היית מסכימה?תלוי איזה 3. כמה פעמים פגשת את מירי, פרטי אם את זוכרת היכן?9 פעמים צוותא 25.1.07 הופעה של קרן צוותא 7.9.07 הופעת 100 של קרן תיאטרון היהלום15.11.07 תיאטרון חולון 9.2.08 מפגש פורום איתה ב22.4.08 זאפה 7.7.08 יוסף 25.7.08. השקה של עופר בשן בעזריאלי 24.9.08 זאפה 10.10.08 הופעה של קרן 4. כמה פעמים פגשת את קרן, פרטי אם את זוכרת היכן?מזהירה מראש זה ארוךך(אלה רק הפעמים שפגשתי אותה..היו פעמים שלא יצא לפגוש אותה..) 22.12.06 מדיטק חולון-הופעה ראשונה!! 25.1.07-צוותא, הופעה 5.6.07-פסטיבל נערה בבת-ים 7.9.07-הופעת ה100 15.10.07-הפגנה של המורים במוזיאון ת"א בשביתה 29.1.08-המפגש פורום איתה בבית של עופר 21.3.08-הופעה מוחדת לפורים בזאפה 28.5.08-הופעת בכורה-תיאטרון נוגה 20.7.08-ערב התרמה ל"יוצאים לחיים" 29.7.08-זאפה ת"א, הופעה 16.8.08-זאפה הרצליה,הופעה 21.8.08-טרזינה רחובות,הופעה 4.9.08-צוותא,מפגש+הופעה 24.9.08-השקה של עופר בשן בעזריאלי 10.10.08-זאפה ת"א,הופעה 5. איזו מצלמה יש לך וכמה זום?של קאנון וזוםX12 6. מהו הפורום האהוב עלייך?קרן ומירי ואנג'לינה ג'ולי 7. מהו הדבר שאף פעם לא תעשי אותו?אמממ.. לא יודעת האמת שאני די ספונטנית בקטעים כאלה...חח 8. מה מרגיע אותך?הנדנדה שלי3>ושירים מסוימים 9. יש לך פייסבוק, אם כן כמה חברים יש עד עכשיו? פייסבוק יש..202 חברים 10. כמה תמונות יש לך עם מירי?אממ 5 11. כמה תמונות יש לך עם קרן?12-13 נראלי 12. איך היית מתארת את עצמך במילה אחת? אני

למעלה