האושפיזין השתים עשרה - לאבי דאבי

veredmp

New member
../images/Emo82.gif האושפיזין השתים עשרה - לאבי דאבי ../images/Emo82.gif

מיכל, לאבי דאבי, יושבת לה אי שם בצפון הרחוק ומחכה לשאלות הדרומיות שלכם. לכו על זה

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifתשובות

מהו יום מושלם בשבילך? לא יודעת מה זה יום מושלם... אבל אני נהנית מימים שאני מרגישה שמיציתי עד תום, מה שנקרא
מתי את מתגייסת? יש לי קורס קד"צ ב-4.1 והוא 3 חודשים ואז גיוס את יודעת לאן? תקשוב

veredmp

New member
מיכל

1. טוב, קודם כל, מאיפה הניק? אני דורשת הסברים
2. איך זה לגור בטבעון? האם גרת פעם במקום אחר? 3. איך התחלת לאהוב את מירי?

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifורד

1. טוב, קודם כל, מאיפה הניק? אני דורשת הסברים אני אוהבת להיות מסתורית 2. איך זה לגור בטבעון? האם גרת פעם במקום אחר? זה נחמד ביותר, למרות שהייתי רוצה לנסות עוד דברים (מה שאומר- לא גרתי בשום מקום אחר אף פעם [וגם אמא שלי לא
])
3. איך התחלת לאהוב את מירי? שמעתי את "נובמבר ברדיו, הוא עבר לי ליד האוזן. ואז שמעתי את "לשם" ואהבתי אז קניתי את הדיסק וככה זה התחיל...

ady18

Well-known member
שאלות:)

סרט שאת הכי אוהבת? איזה אומנים את אוהבת חוץ ממירי קרן ואיה? אומנים שאת בלועזי? מה השיר הכי אהוב של מירי? מה השיר שאת הכי מזדהה של מירי? מה השיר הכי עצוב של מירי? השיר הכי שמח? מה השיר שאת הכי אוהבת בהופעות? איזה דיסק מעדיפה ראשון או שני? מאכל אהוב? חטיף אהוב?

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifתשובות../images/Emo13.gif

סרט שאת הכי אוהבת? מבצע סבתא איזה אומנים את אוהבת חוץ ממירי קרן ואיה? אפרת גוש, עברי לידר, יהודית רביץ, תמיר חיטמן, שי גבסו, מטרופולין ועוד... אומנים שאת בלועזי? בריטני ספירס מה השיר הכי אהוב של מירי? לשם, טיפה טיפה, בקרקס הזה ותמונה מה השיר שאת הכי מזדהה של מירי? לשם מה השיר הכי עצוב של מירי? השיר הכי שמח? מפלס המצב רוח מה השיר שאת הכי אוהבת בהופעות? נובמבר איזה דיסק מעדיפה ראשון או שני? ראשון מאכל אהוב? אוכל של סבתא חטיף אהוב? כיפלי בצל, אפרופו

חח גמני בתחלה התפלאתי על, אבל יעל שאלה..

'איזה אומנים את אוהבת חוץ ממירי קרן ואיה?'

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifנו באמת, הילה...../images/Emo3.gif

א. זה ברור מאליו שאיה היא מס' 1 אצלי
ב. כמו שיעל אמרה, היא שאלה מי אני אוהבת חוץ מ

ady18

Well-known member
עוד שאלות:)

בכמה הופעות היית ובאיזה הכי נהנת \הייתה הכי מיוחדת מבחינתך? מהו החלום הכי גדול שלך? תוכנית בטלוויזה שאת אוהבת? את מרוצה מזה שאת גרה בצפון או מעדיפה לגור במרכז?

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo13.gifתשובות../images/Emo70.gif

בכמה הופעות היית ובאיזה הכי נהנת \הייתה הכי מיוחדת מבחינתך? הייתי בערך ב3 הופעות בסיבוב הזה וההופעה שהכי נהניתי בה והייתה הכי מיוחדת בשבילי הייתה כמובן ההופעה שמירי אירחה בה את איה בנהלל, זה היה פשוט מושלם
מהו החלום הכי גדול שלך? להיות בריאה ומאושרת
תוכנית בטלוויזה שאת אוהבת? אני לא רואה ממש סדרות בטלוויזיה קבוע, אבל אהבתי מאוד את "חשופים"
את מרוצה מזה שאת גרה בצפון או מעדיפה לגור במרכז? אני מסתדרת עם זה אבל אני בטוחה שאגור באיזשהי תקופה במרכז

ה 22

New member
הי מיכל ../images/Emo140.gif שבוע טוב!

הי אני הדס, גרה בערך באיזור של אלינור....... 1) גם אותי מאוד מטריד הכינוי שלך, ת'גלי... בבקשה...
2) למה את מצרפת תמיד "חזיר" בהודעות שלך? לא מצאת חיה טמאה אחרת.... ? 3) את חברה של אלינור... איך אני יודעת?(לא'משנה) ספרי לנו איך זה? 4) את גרה בצפון.....(איזה יופי!) מכירה קיבוץ כינרת? 5) מה עשית בחול-המועד? 6) נראה לך שאראה אותך מתישהוא? 7) אם לא היו קוראים למירי מסיקה -"מירי מסיקה", איזה שם לדעתך היה הכי מתאים לה? 8) שיהיו לך חיים יפים.......

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifהיי../images/Emo24.gifשבוע טוב!

1) גם אותי מאוד מטריד הכינוי שלך, ת'גלי... בבקשה... בהזדמנות
2) למה את מצרפת תמיד "חזיר" בהודעות שלך? לא מצאת חיה טמאה אחרת.... ?
לא יודעת, הוא חמודי!
3) את חברה של אלינור... איך אני יודעת?(לא'משנה) ספרי לנו איך זה? איך זה? לא יודעת... החיים (או הפורומים בתפוז) פשוט הפגישו בינינו וזאת הפכה להיות חברות הרבה מעבר לפורום
4) את גרה בצפון.....(איזה יופי!) מכירה קיבוץ כינרת? בטח שאני מכירה, אבל זה לא ממש קרוב אליי...אני גרה בצפון הדרומי
5) מה עשית בחול-המועד? היו ימי הולדת לכמה חברות שלי, ביליתי עם המשפחה, נחתי... 6) נראה לך שאראה אותך מתישהוא? הכל יכול לקרות
7) אם לא היו קוראים למירי מסיקה -"מירי מסיקה", איזה שם לדעתך היה הכי מתאים לה? קרן פלס?
8) שיהיו לך חיים יפים....... תודה רבה!!! גם לך

למעלה