האושפיזין השתים עשרה - לאבי דאבי

../images/Emo24.gif

1. איך התחילה אהבתך לאיה? 2. תבחרי- מירי או קרן? 3. חברים שלך והמשפחה שלך יודעים שאת מנהלת פורום בתפוז? אם כן, איך הם הגיבו על זה? 4. מה החלום שלך? 5. איזה סרט את הכי אוהבת? 6. אם יש עלייך לק כרגע, איזה צבע?P: 7. את מאמינה שככה גדלנו וכבר סיימנו יב'?>< 8. את בנאדם של קיץ או חורף? כפרות.. ערב טוב :)

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo25.gif

1. איך התחילה אהבתך לאיה? שמעתי את השיר "קיץ" ברדיו והתאהבתי
. אני זוכרת שהשדרנית אמרה איה קורן, ואני ואמא שלי עשינו פרצוף של "עוד פעם שחקנית שחושבת שהיא גם יודעת לשיר"... ואז שמענו את השיר ופשוט אחרי שהגענו הביתה הדבר הראשון שעשיתי היה לרוץ למחשב ולהוריד אותו [לא לדאוג, אחר כך קניתי את האלבום ביום שיצא
]. אחר כך חיפשתי מי זאת וגיליתי שהיא כתבה את "אתה אף פעם" למירי. ואז הילה הזמינה אותי לקומונה ומאז הכל היסטוריה...
2. תבחרי- מירי או קרן? איה
אממ...אם אני ממש צריכה לבחור אז נראלי שמירי
3. חברים שלך והמשפחה שלך יודעים שאת מנהלת פורום בתפוז? אם כן, איך הם הגיבו על זה? כן, הם יודעים. איך הם הגיבו? מפרגנים
4. מה החלום שלך? הכי בנאלי- להיות בריאה ומאושרת 5. איזה סרט את הכי אוהבת? קצת קשה לי להגדיר "הכי". אני ממש אוהבת את טיטאניק ואת מבצע סבתא כמו שאמרתי. אבל בעיקר אני אוהבת לראות סרטים רומנטיים וקיטצ'יים
6. אם יש עלייך לק כרגע, איזה צבע?P: אין לי לק. ואני גם לא שמה. האמת שאני צריכה להתחיל לשים, כי אני אוכלת ציפורניים
7. את מאמינה שככה גדלנו וכבר סיימנו יב'?>< האמת שלא. זה ממש מוזר לי!! בטח אני לא אקלוט עד הצבא... 8. את בנאדם של קיץ או חורף? לגמרי של קיץ
. אני לא אוהבת את החורף בעיקר כי אני נורא מפחדת מברקים ורעמים
כפרות.. ערב טוב :) לילה טוב

למעלה