האישפיזין השניה - גאונה בקטן

veredmp

New member
../images/Emo82.gif האישפיזין השניה - גאונה בקטן ../images/Emo82.gif

גאונה בקטן, הידועה גם בשמה "הג'ינג'ית" (או רביד, אם אתם ממש מתעקשים) ממש מחכה לשאלות שלכם. לכו על זה!

veredmp

New member
והשאלות שלי

איך זה להיות גאונה, אבל רק בקטן?
איך זה להיות ג'ינג'ית אמיתית? והאם יש לך אופי ג'ינג'י? בכמה הופעות של מירי היית עד היום, ואיזו הכי אהבת או היתה הכי מיוחדת/מרגשת מבחינתך?

אז ככה../images/Emo42.gif

איך זה להיות גאונה, אבל רק בקטן? זה טוב כי אומרים שגאונים יודעים הכל אבל בגלל שאני רק בקטן אז אני עדיין יכולה ללמוד עוד דברים (חוצמזה שאני רק בת 14
) איך זה להיות ג'ינג'ית אמיתית? והאם יש לך אופי ג'ינג'י? להיות ג'ינג'ית זה משהו שקשה לי להסביר, קודם כל זה משהו שעם הזמן התרגלתי אליו כי בהתחלה עצם זה שאני שונה אז לא קיבלו אותי כל כך, אבל אני הכי אוהבת את זה בעולם, להרגיש מיוחדת
ובהחלט יש לי אופי ג'ינג'י הכי ג'ינג'י שיכול להיות, תמיד בבית צוחקים עליי בגלל זה
בכמה הופעות של מירי היית עד היום, ואיזו הכי אהבת או היתה הכי מיוחדת/מרגשת מבחינתך? הייתי ב- 5 הופעות מתוכן 3 פתוחות ובחינם
אני חושבת שההופעה שהייתה הכי מיוחדת בשבילי הייתה ההופעה ב-31.5 כי גם זו הייתה מתנת יומולדת וגם עליתי בשיר לשירה זה היה כיף!!

veredmp

New member
אני אנסה לעזור

בתור ג'ינג'ית בעלת שיער חום
אני חושבת שהמאפיין הכי בולט אצל ג'ינג'ים זה שהם מתעצבנים בשניה, אבל גם נרגעים בשניה. כדורי אנרגיה. רצים מפה לשם. זה, בגדול, אופי ג'ינג'י. החסרתי משהו, רביד?

hilali1

New member
../images/Emo6.gif מה שנקרא לכל שאלה - תשובה של ורד../images/Emo70.gif

veredmp

New member
נתתי לרביד להשיב, היא לא ידעה ולא רציתי

שתשארי נטולת מענה. פעם הבאה אני אתן לך לסבול בחוסר ידיעה

כן, משהו כזה...../images/Emo42.gif

אפשר גם להוסיף שאנחנו נוטים להיפגע מאוד מהר
אבל כמו שורד אמרה אנחנו נרגעים מאוד מהר ועוברים הלאה... וזהו בעקרון, אם אני אזכר בעוד משהו אני אודיע... ותודה על העזרה ורד

טוב...../images/Emo42.gif

איך הולך עם השיעורים במתמטיקה? השיעורים קלים... מאוד
סיימת אותם כבר? עוד לא

pRimaVeriTaVIV

New member
מעניין שזה בא ממך ../images/Emo8.gif

"יש לי כל כך הרבה זמן פנוי... אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי" מוכר לך?

veredmp

New member
אכן יש לי כל כך הרבה זמן פנוי

אבל כשהחופש ייגמר תאמין לי שלא יהיה לי זמן פנוי בכלל, עם כל העבודה שאני פשוט מדמיינת לי שמצטברת
חוצמזה שטרם הגעתי למצב בו אמרתי שאני משתעממת

veredmp

New member
לא, כי אני תמיד מוצאת מה לעשות

שינעים את זמני ולכן איני משתעממת
עכשיו בוא נפסיק את השיחה המאוד אינטיליגנטית הזו, כי זה שרשור האושפיזין של רביד

למעלה