האישפיזין השניה - גאונה בקטן

veredmp

New member
דיברנו על זה שאת בעייתית

לאו דווקא שזה נובע מזה שאת ילדה

veredmp

New member
חחחח לא זכרתי את הקטע הזה ../images/Emo8.gif

אם ככה, הכל מסתדר

ady18

Well-known member
השאלות שלי

מאכל אהוב? חטיף אהוב? הדיסק הראשון או השני את מעדיפה? השיר הכי אהוב של מירי? השיר של מירי שאת הכי מזדהה ומרגישה שנכתב עליך? השיר של מירי שהכי משמח אותך? השיר של מירי שעושה לך עצוב? היית ביוסף ואיך היה? מי חוץ ממירי עוד אוהבת באומנים? ואיך התחילה ההכרות שלך עם מירי?

עונה../images/Emo42.gif

מאכל אהוב? אוכל של סבתא, קשה לי לבחור בדיוק מה... חטיף אהוב? במבה?!
הדיסק הראשון או השני את מעדיפה? אני לא יודעת, אבל את השני שמעתי קודם מה שגרם לי להתאהב במירי, רק אחר כך שמעתי גם את הראשון השיר הכי אהוב של מירי? בקרקס הזה ושוב תודה השיר של מירי שאת הכי מזדהה ומרגישה שנכתב עליך? אין לי מושג אבל בתיבה 530 יש כמה קטעים שאני מרגישה ככה השיר של מירי שהכי משמח אותך? בנות השיר של מירי שעושה לך עצוב? אין, כל השירים גם אם הם עצובים וגם אם הם שמחים הם מעודדים אותי כזה, מרוממים כאלה היית ביוסף ואיך היה? הייתי בהצגה השנייה שהייתה, היה מדהים, מירי מהממת שם!! פשוט מצויינת!! מי חוץ ממירי עוד אוהבת באומנים? אממ הראל סקעת, שירי מימון, איה כורם ועוד ועוד ואיך התחילה ההכרות שלך עם מירי? בהופעה הראשונה שהייתי ב- 30.7 בטו באב שהייתה ביהלום ברמת גן לא ידעתי שאפשר להיפגש איתה בסוף אז באתי בהתחלה ואז טיפה דיברתי איתה היא לא ממש יכלה כי היא הייתה צריכה לעלות ואז היא הבטיחה שאם אבוא בסוף היא תבוא ישר אליי, וזה מה שהיה ואז הבנתי כמה שהיא מתוקה!!

../images/Emo140.gif

בגלל שאני בכלל לא מכירה אותך, אז אתחיל עם כמה שאלות הכרות שטחיות.. 1. איך קוראים לך? 2. בת כמה את? ואיזו כיתה? 3. מאיפה? 4. בכמה הופעות של מירי היית? מתי ההיתה הראשונה ומתי האחרונה? 5. איזה עוד זמר/ת את אוהבת חוץ ממירי? 6. סרט דיסני אהוב: 7. תוכנית ילדים אהובה: 8. מה היית לוקחת לאי בודד? 9. עיר אהובה בארץ: חג שמח

קודם כל, נעים מאוד להכיר../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

ועכשיו לתשובות 1. איך קוראים לך? רביד
2. בת כמה את? ואיזו כיתה? 14 וחצי כיתה ט' 3. מאיפה? גן יבנה 4. בכמה הופעות של מירי היית? מתי ההיתה הראשונה ומתי האחרונה? 5 הופעות, הראשונה ב-30.7.07 האחרונה ב-12.8.08 5. איזה עוד זמר/ת את אוהבת חוץ ממירי? כתבתי כבר אבל בשבילך
, הראל סקעת, שירי מימון, איה כורם, קרן פלס, היהודים יש מלא 6. סרט דיסני אהוב: מכושפת! יחסית חדש אבל סרט ענק!! 7. תוכנית ילדים אהובה: הפיג'מות זה נחשב?! 8. מה היית לוקחת לאי בודד? אוכל, או מוזיקה אחד מהשניים 9. עיר אהובה בארץ: היום הייתי בתל אביב היה ממש כיף עיר מדהימה כמו חו"ל! אבל אני מתה על באר שבע שם כל המשפחה המורחבת שלי נמצאת וזה כיף תמיד לבוא לשם, כי אנחנו לא מגיעים לשם כל יום! אבל בעיקרון אין לי משהו ספציפי

סתיוי15

New member
רבידיתתת

האחיות שלך כבר טסו? שנעבור להגיד שלום...
את מוזמנת להתנחל חופשי בזמן שישעמם לך בלעדי'הן... תגידי תגידי אין על בית חור האא?
מה המתכון לקינואה ולתבשיל ירקות? זה הי'ה משהווווווווווווווו שמעת שמאחדים את הקן של גדרה עם גן יבנה? (של הנוער העובד והלומד) חחחחחחחחחח לא שאחת מאיתנו הולכת לזה, אבל עכשיו אנחנו קשורות איכשהו יאללה נשמה מה אני צריכה לשאול בכלל אני יודעת עלי'יך הכל, אני שנים בבית חור לא באות ברגל.. (יש הסעה גם מבית אלעזרי)

סתיו, סתיו, סתיו, סתיו....../images/Emo42.gif

האחיות שלך כבר טסו? האחיות שלי עוד לא טסו אבל אם את רוצה לעבור להגיד שלום לנירית כדאי שתעשי את זה עכשיו כי היא טסה עוד שבועיים ב-28.10 ליהיא טסה בערך בדצמבר ינואר... תגידי תגידי אין על בית חור האא? למען האמת לא היה לי מושג שהשתנה שמו הייתי בטוחה שקוראים לו בית אור אבל אם את אומרת
סתם... עכשיו ברצינות, אני מתגעגעת למתי!! את מכירה אותה בכלל?? מה המתכון לקינואה ולתבשיל ירקות? זה סודי!!! אמא שלי אמרה לי שאסור לספר!!!
אבל נכון זה טעים?!?!?! שמחה שאהבת
שמעת שמאחדים את הקן של גדרה עם גן יבנה? (של הנוער העובד והלומד) למה את מזלזלת? חחחח אני הייתי בזה פעם, עד שעברתי לגן יבנה ואז לא ידעתי שיש לנו קן פה... נחמד לדעת שמאחדים את הקן אבל מה זה עוזר לי את לא שם?? יאללה נשמה מה אני צריכה לשאול בכלל אני יודעת עלי'יך הכל, אני שנים בבית חור לא באות ברגל.. (יש הסעה גם מבית אלעזרי) - וגם מתל נוף!!!

סתיוי15

New member
../images/Emo6.gif

ברור שאני מכירה את מתי! אבל היא אף פעם לא לימדה אותי. היא משהו.. נוווו ספרי! או שאני אבוא להתנחל שוב. חבל.. חחחחח כשגרתי בתל נוף ועברנו בדרך לבי"ס ליד בית אלעזרי, הי'ה את השלב שכולם צועקים אחד לשני: "סגרו חלונות!!! לא לנשום! עוברים ליד בית אלעסרחחחחחחחחחחי"

אמרתי שזה סוד!!!../images/Emo42.gif

אנחנו כשהיינו נוסעים לבי"ס ואז בדיוק גם האוטובוס של בית אלעזרי נסע אז היינו צועקים לנהג שיעקוף אותו וזה היה ממש מצחיק, אשכרה עשינו תחרות בין האוטובוסים לראות מי מגיע לבי"ס ראשון

איריס מ

New member
רביד ../images/Emo20.gif

1. איך היית מתארת את עצמך במילה אחת? 2. בואי נבחן את גאוניותך, הציעי ראשי תיבות לשנה תשס"ט?
3. איזה שירים את יודעת לנגן בגיטרה? 4. מהי הבדיחה הכי מצחיקה שסיפרו לך אי פעם? 5. מהו הספר האהוב עלייך? 6. תכתבי שמות של 10 אנשים שאת מכירה מהפורום ותפרטי למה בחרת דווקא בהם? 7. מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי? 8. ולסיום תני שמות לאנשים הבאים (שם+שם משפחה): בן 35, נשוי+2, פרש לאחרונה מחברת מחשבים והקים סטרט-אפ. ‏ בן 69, נשוי+6, עובד מזה 45 בחנות מכולת, שפעם הייתה של אביו ועכשיו היא שלו. ‏ בת 6, ילדה יחידה, גרה בהרצליה, הוריה עצמאיים באמצע שנות השלושים. ‏ בן 4, יש לו שני אחים קטנים ושניים גדולים, גר באשקלון. אבא נהג מונית ואמא עקרת בית. ‏ בת 45, נשואה+3, עקרת בית מאז ומעולם (עו בהיותה ילדה החלה לעזור בעבודות הבית), ירושלמית מלידה. ‏ בת 78, אלמנה+2, קיבוצניקית גאה, מלידה. עובדת בחדר האוכל.

למעלה