הבית של אליסה

CheN323

New member
לא לא

את סתם מחפשת סיבות XD זה מכוער. זהו. לא משנה ישראל לא ישראל והגיל, זה ממש חסר טעם
והדירה שלה במכושפות היתה באמת יפה יותר...

אני לא מחפשת סיבות אני חושבת

שמבחינת היופי זה יפה אבל אני מודעת לזה שאני בבית כזה אחרי יומיים אתאבד-בשל היותי לא חובבת עתיקות-וגם בבית שלי הכול מודרני וחדש לפחות משנת 1995
הדירה שלה במכושפות הייתה מהממת ואם היא הייתה גרה בדירה כזאת הייתי אומרת לה וואווו הבית שהיא גרה בו יפה ונחמד והיסטורי
אבל המטבח נראה חדש

Natali Milano

New member
נכון הדירה שלה במכושפות

עונה 8 הייתה מהממת ועוד עם מרפסת כזאת כמו של רומיאו ויוליה אם זכור לכם שבאיז פרק מישו מעבודה שלה חיזר אחריה כמובן בעזרת קופ

YaEl 15

New member
דווקא לא כזה נורא..

באמת קצת מיושן, אבל הדבר הגרוע באמת -- זה שיש לך בית כזה גדול, ואתה גר לבד (או אם אחיך, במקרה הטוב) זה רק מדגיש את הבדידות. מסקנות: או שהיא צריכה להקים משפחה, או לעבור לדירה קטנה קטנה יותר

spelling

New member
דעתי על הבית...

לפי דעתי זה ממש מאכזב ציפיתי מבחורה כמוה לטעם קצת יותר טוב.... ידעתי שהיא אוהבת קצת דברים עתיקים אבל אחותי זה לא בית אבות! את אליסה מילאנו!את יודעת להתפרע! לא יודע לצורה החיצונית של הבית גם יש צורה מוזרה..והצבעים משעממים,ומה זה החלון הענקי ליד האמבטיה מה בכוח את רוצה שיצלמו אותך ערומה ויפרסמו אותך ליד פאריס הילטון שחושפת תציצי שלה בפעם המי יודע מה?(סליחה התעצבנתי קצת...) הלוואי עליי בית כזה אבל יש לי טעם אחר חחח

spelling

New member
אין סיכוי היא גרה בסמוך להורים שלה...

היא קנתה להם בית לידה לפי מה שאומרים וגם שמעתי שאחיה קורי גר איתה אבל מאז לכו תדעו דברים השתנו..

Natali Milano

New member
אליסה אולי תקני לי כרטיס לפגישה איתך?../images/Emo3.gif

ותארחי אותי אצלך?
?

למעלה