הראשון שעוזב הוא...

../images/Emo82.gif הראשון שעוזב הוא...

הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד הראשון שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה מגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30 אתם מוזמנים יחד לגלות מי עוזב את הוילה הערב ב-22:00 בערוץ- YTV, ולהתחיל לשרשר שאלות בפורום מיד עם סיום התוכנית...

app15

New member
השיעור שלי אתמול היה...........

אתמול היה לי שיעור מאולה פשוט חבל על הזמן. אבדנו על בלי ארכובות ואשיתי קנתר בלי ארכובות אה ורכבתי על B.J התותח!!!!!!!!!!!!!!!!!

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo65.gif תגידו לי מזל-טוב../images/Emo65.gif

אני חוגגת היום שנה בערך בתפוז!! יש לי ביומן!! אני רוצה שרשור מזלטובים- טחחחחחחחח.... אם לא שנה אז חצי שנה, סתאם ברור שיותר מחצי..

Shai Felton

New member
השיעור שלי../images/Emo74.gif

היה מדההההההים........ עשיתי קצת דראסז', אחר כך עשיתי חימום על איזה אפרייט, ישר מ-90 ואחר כך מטר. אחר כך מסלול על 100-90 מה זה מסובך של 12 מכשולים ו-6 שינויי כיוון, ועשיתי נקי והוא הלך כל כך טובבב... והוא היה פחות עקום מהרגיל, היה ממש כייף, נקווה שבתחרות יילך טוב, אבל מישהו צריך להתכונן לגרד אותי מהגבנ"צ ה%$@^ הזאת. אחר כך עשיתי עוד תרגיל, כי גיל בכלל לא התעייף, עם האנשים האחרים שלומדים קפיצות, היו כמה מכשולים של 70 בעיגול ועבדנו על לעשות את זה בשקט, אבל גיל לא היה ממש רגוע מהגאלופ של קודם
היה נחמט..

צדק8

New member
שיייייייייייי

המסלול שעשית היה ממש יפה !!! רק תזכרי לעשות אותו הדבר בתחרות ביום שבת !! ותגידי ליוטה לצלם המוןןןןןן תמונות כי אני 99% לא מצליחה למצוא הסעה למשמר העמק בשבע בבוקר
היה לי נייז היום
הלך יותר טוף מאתמול !^__^ כפיר הוא מלךךךךךךךךךךךךךךךךך

Shai Felton

New member
יא רייט../images/Emo74.gif

יש שם יותר מידי מכשולים מוזרים.....בעעעע אוווף..... ואל תדאגי, יוטה מצלמת תמונה כל פעם שאני זזה, איזה קרועה היא, צילמה איזה 70 תמונות רק בהליכת מסלול וזה בכלל לא מעניין... ובאמת הלך לך מעולה, ובאאאאאאארור שכפיר מלך
הכי מלך.....

TauraMan

New member
מי זו יוטה? ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

גם אני אצלם אותך מתוקה!
ותאמיני לי שלא יקרה לך כלום.. חוץ מרוזטה כחולה ויפה חדשה!!! וצילמתי לך היום את העקימות של דיזל...... חחחחחחחחחחחח

Shai Felton

New member
באמת?../images/Emo74.gif

אני רוצה לראאאאאאות
רוזטה כחולה ויפה וחדשה
גררר....
אני מעדיפה לא להשלות את עצמי
יוטה זאת אחת שרוכבת איתנו, והיא קרועה בטירוף.....טחחחח.....

צדק8

New member
טחחחח

יוטה היא גמורה
אני כל כ-ך כן באה !!! בעצם נראה... יצאו דווקא כמה תמונות טופות !
טחחחח...עדיין קורע אותי איך שגיל זיין אותך בקלקר
איזה גמורה מה את נותנת לו לסרב על דבר כזה ??

Shai Felton

New member
חוצפן!../images/Emo74.gif

אחר כך הוא עוד קפץ את זה מעמידה, רק בגלל שהוא חטף שוט. מה אני יעשה, כ מה שהיה לי בראש, זה לאט...
זה כמו שבתחרות נעם הכניס לי לראש שהמזרון בצד יעשה בעיות והוא באמת עשה! אסור לו להגיד לי דברים כאלו.....

וואי!!

אתמול היה לי שיעור השלמה על ביבילונה המתוקה! כפרה עליה... והיום באתי לחווה והיה כל כך כיף!! באתי ב-5 וחצי והלכתי לסוסים החדשים ושמתי את הראש שלי מתחת לראש של הסוס החדש ונתתי לו נשיקה והוא החזיר לי!! אני אולי קונה אותו.. איזה כייייייף!! הוא חצי טורוברייד והוא דונמה לשלוק ויש לו תחת כזה חמוווווד! אני חולה עליו!!

השיעור של אתמול...

היה מעולה!!!!!!!!!1 עשינו כיפופים..........בפעם הראשונה ערבה עשתה את זה ממש יפה...בכל המקצבים היא עשתה את זה מעולה... ובסוף עשינו כמה קנטרים והחלפת צעד...:)

טוי בוי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

היה לי יום מעולה!!! עשיתי את הבדיקות להיתאחדות ודברים אלו שבודקים איתם את הלב השאיר ולי סימנים...בעע... וזה היה ממש מעצבן למרות שהיתי ראישונה ולא חיקיתי בכלל
*פרוטקציות* היתי אמורה לרכב על טוי בוי אבל הדלקת בעין שלו הפריע כי הוא לא היה בטוח בעצו עדיין כי הוא לא רואה ממש טוב וכל פעם שסוס עבר לידו הוא זינק לאוויר והתחיל גלאוף... לפחות עשיותי לונג' לפני ואני יודעת שזה לא בגלל שלא עובדים איתו... ואז החלפתי ורכבתי על סילבר (עם רנה) והיה ממש מעצבן! הסוס הזה בטט!!! הוא הולך בצעדים קטנים וחדים ומהירים ווררר!!!!!!!!!!!!!! היה כל כך מעצבן רק ההליכה הוציא ממני אתת כל האנרגיה כידי שילך *בסדר*. אחרי כמה ניסיונות שילך טוב וסביר נשבר לי השוט...וזה אפילו לא היה שוט חזק!! פפפ לפחות זה שוט שהיה אצלי 5 שנים... ובידיוק אז שהוא התחיל להתעגל וללכת ממש יפה ולמתוח את הצעד גל הביא לי את השוט דרסאג' שלי שנתתי למיאה... ואז הוא הלך מושלם היה מעולה הוא היה כל כך מהמם ונוח!!!
ואז קיררתי אותו ודיברתי עם רנה שמיאה אמרה לי שהיא רוצה להוציא את רוי לתחרויות דרסאג' קדם א' והיא שאלה אותי אם אני יצא כידי שיוציאו שנים מהחווה בבצפר..אז אמרתי שאני לא יודעת ובשיעור דיברתי עם רנה על זה שמיאה(מדריכה) שאלה אותי אז רנה אמרה לי שהיא כבר דיברה איתה ושאני יצתרך לבוא לשיעורים פעמיים בשבוע ולצמוא סוס לתחרויות...היא רוצה להוציא אותי לליגה של בצפר ולקדם א'

טוי בוי

New member
וגם מחליפים לנו את החול במנג' |שבלו

ל| השכן נתן אישור ומביאים לנו חול מחול מיוחד לסוסים שעוד אין כזה בארץ!!!!!! נהיה הראשונים בארץ עם כזה חול~

טוי בוי

New member
סנילית שכמותי...../images/Emo60.gif

שמו לנו פנסים ללחורף! חדשים ויפים שיאירות את המנג'!!! והולכים לשפץ מנג'כידי לבדוק את החול אז היה לנו עוד מנג'!!!

Juli kleo rullz

New member
היום בחווה... ../images/Emo15.gif

טוב... הגעתי ישר אחרי ביצפר... עזרתי לידיד שלי לאכף את ג'וליה (סוסת ביצפר מדהימההההההההה) ואז הלכתי לאכף את הסוס שלי... עליתי עליו והתחלתי לעבוד... בקיצור המדריכה שלי גם הייתה במנז' ועשתה שיעור לתלמידה שלה... אז היא קצת עזרה גם לי... בקיצור התחלתי לעבוד על להוריד אותו על המתג אבל עם הארכת צוואר... ולשמור את הידיים שלי במקום הנכון... ולא להיות קפואה עם יד חיצונית.... בקיצור היה שיעור
הוא זז ממש טוב! וירד על המתג עם הארכת צוואר... עשיתי בסוף כאלה שמיניות גדולות וזה היה פיצוץ!!!! וזהו... אני, תמי לוי (המדריכה שלי) ועדי בפמן (נראה לי...) יוצאות לתחרות ב-1.11 בנצר!!!! איזה כיףףףףף איך אני מתה כבר לזההההההההההה

../images/Emo13.gif אני.

אתמול רכבתי על טו סטרייפס- הפונית הכי מטורפת שהכרתי! אקיצר, התחלנו חימום וזה ואז רוני אמרה לי קאנטר עד למישהי שהייתה,,, מה... 10 מטר ממני? טוב אז אני נותת סימן והסוסה... מתחרפנת! זה היה כזה מפחיד היא פשוט התעגלה ודהרה בו זמנית! סופר מוזר (שיקמי- אולי תתני את ה"עדות" שלך?) אקיצר איכשהו הצלחתי לעצור אותה... בעזרתה הענקית של המדריכה שלי... וכמובן כהרגלי הייתי משותקת. כל כך מפחיד לא לעוף אבל לדעת שאתה יכול לעוף! אני מייחלת ליום בו אני סוף סוף אעוף!!!! זה כל כך מעצבן- בחיים לא עפתי. אקיצר- זה לא הלך אז לקחתי את גוץ... הוא היה מקסים! ירד לי למתג והלך ממש טוב! אבל היה לי נוראאאא נוח להיות בלי ארכובות בטרוט ישיבה....
מקסייייייייים!
הוא פשוט סוס ענק! אחרי שירדתי מטו סטרייפס ועליתי על גוץ הרגשתי נורא מצחיק כי פעם גוץ עשה לי רודיאו כל השיעור... חחח מוזר...

PopPy

New member
../images/Emo32.gifפורום רוזוול בתפוז נפתח!

מדי יום ראשון בשעה 21:15 בערוץ 3 משודרת הסידרה "רוזוול", מעין שילוב של "X FILES" ו"דוסון קריק". בדיוק בשעה זו, אלפי מעריצים בארץ מתחברים אל חייהם של מקס אוונס (ג'ייסון בר), ליז פרקר (שירי אפלבי), מריה דה-לוקה, איזבל אוונס ומייקל גרין. לסידרה האהובה יש אומנם פחות משלוש עונות, אבל בערוץ 3 אנחנו רק בתחילת הדרך ואנחנו כאן בפורום כדי לדסקס על הסידרה ועל הכוכבים. נשמע מעניין? אתם מוזמנים לפורום רוזוול בתפוז לפרטים נוספים!
פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום.

למעלה