הראשון שעוזב הוא...

הרכיבה שלי היום...

פפפ עליתי עליו ב-6.. והיה כבר קריר ונעייייםם.. וכמובן שכבר היה חושך
.. אז רכבתי עם הקבוצה שהייתה לליאון ונכנסנו כמה פעמים לאיקס עם קורה לפני ואחרי ונכנסנו בטרוט.. ואז קפצנו אפרייט של 80 בטרוט עם ישיבה קפיצות.. לא הישיבה מעל המכשול את הרגע לפני ההתרוממות שהתחת עוד באוכף.. ואחר כך באנו לאפרייט בקאנטר עם ישיבת קפיצות בקאנטר שמאל ואז באנו לאוקסר של 80.. היה נייס.. ואז היה לכל אלו בקבוצה מלא סירובים ממש מלאאא אז אני עשיתי אלפולו סה"כ איזה חצי שעה הליכה והייתי עוד אמורה אחריהם שליאון ירים לי משהו.. כי הוא אמר לי שלא סיימתי אז עשיתי קצת טרוט וקאנטר מדי פעם שהסוס לא ירדם.. ושסוף סוף זה הגיע אז הוא העלה לי תאוקסר ל-90 ונכנסתי והיה פצצה רק באתי מהר מדי אבל הוא אמר שעדיף שבאתי עם יותר קצב ודירבנתי כי זה מכשול חדש והיה את האור מול האוקסר אז זה סינוור אותם קצת קיצר הוא אמר שהיה יפה.. וזהו.. הוא קפץ השבוע רק פעם אחת..(היום) בכלל הוא בקושי קופץ גבוה ובכלל מאז שאולגה לא רוכבת עליו
ואממ שבוע הבא אני יוצאת לכנות!! מי באאא@?!?!?? אהה וקנינו קרון חדש היום!!!!!

OHIO

New member
ארררררר! התאחדות מפגרת!!

למה לעזאזל הם עושים תחרות קפיצות ודרסז' באותו יום?? לא פייר!! סוף סוף העונה שלנו מתחילה והזונות תוקעים קפיצות!! חארות חארות חארות חארות חארות! וזה עוד הכנה לצ'לנג'! וגם גילתי שאני כן יכולה להשתתף בFEI ילדים... אבל לאאאא הם זונות ושמו תחרות שלכם... טוב.. אז אני מניחה שהבנתם שאני לא יוצאת...
כן... באמת באסה... אבל דרורי! יש מצב שאני אבוא לתחרות קפיצות שלכם... גם ככה אף אחד לא יוצא לדרסז' מאצלנו ו... נראה... גם ככה אין לי חברים בדרסז'.. אני דרסז'ניקית מנודה חחחחח אז יש מצב... אה, ואם זה כבר שרשור של רכיבות וכל זה... אז היה לי היום שעור בסססססטטטטט!! אוהיו היה כזה בובי!! עבדנו על מעברים וכל מיני תרגילים וגם עשינו לגלדים ועצירות... והיה כזה כיף! ואחר כך טיפלתי בו והוא היה כזה מושייייי!!! וגם רכבתי עליו ביום רביעי והוא גם היה חמוד... אתם יכולים לשאול את דרור... היא (לצערי) ראתה איזה מגעיל אני רוכבת
סניייייייף!! המלוכלכת גם ניסתה לצלם... לא הלך... מזלללל!!

יאפ.. משלם חצי ותראי איזה סבבה..

הוא רוכב רק פעמיים בשבוע.. בשלישי ורביעי.. אני רוכבת 4 ימים בשבוע ולסוס יש עוד יום חופש... כי ביום ראשון הוא לא רוכב אז הסוס יש לו יום חופש אחרי תחרויות, וגם הוא מדריך והוא רוכב אצל טל גורן.. הוא יותר דרסז'ניק.. אבל הוא יקפוץ עם אפולו עם עמנואל.. ועם עמנואל לא קופצים גבוה.. זה יותר דרסז' מקפיצות הכי גבוה שהוא יקפוץ זה 80-90 גג.. ככה שאני לא דואגת.. והוא לא יכול להרוס תסוס... אז זה מה שחשוב לי.. יצא לי הכי סבבה שבעולם!

טוי בוי

New member
היה לי שיעור קפיצות על קלייד../images/Emo60.gif

ממש טוב קפצנו מסלול של 7 מכשולים של 70-80 בגלל שהיו לו כבר 2 שיעורים אז לא היה משהו מיוחד אבל היה ממש כיף! והוא הלך ממש טוב! וקפץ הכול והפיל רק 3פעמים!! והיה ממש מעולה!! למרות הבוץ והחושך! וגם עשיתי לטוי בוי לונג'... וטיפלתי בסוסים...

animals lover

New member
השיעורים שלי השבוע...../images/Emo107.gif

ביום רביעי יצאתי לחווה בכפר שמואל והיה לי שיעור אינגליש ראשון!!! (היה לי כבר אחד של רבע שעה ניסיון-לא נחשב!) רכבתי על סוס חתיייייך-פיינט חום לבן שקוראים לו
עזיז
! הוא היה ממש חמוד וממושמע! עבדתי על כל מיני תרגילים ואלכסונים, טרוט קימה וקאנטר והלך לי דיי טוב-יש לי בעיות של כאלה שרוכבים ווסטרן-מושכות ארוכות, אי-שמירה על קשר עם המושכות והרגליים וכד' אבל זה ישתפר... היה ממש כיף! אח"כ הלכתי לנקות תא של 2 פוניות חמודות-סניוריטה וברכה ושטפתי סוס בשם ווקר, האכלתי קצת...הבאתי מצלמה ושבוע הבא אני אפרסם תמונות שלי רוכבת!!!-עוד לא פיתחתי את התמונות... צילמתי גם מלא תמונות של סייחה מתוקה שנולדה שם לפני שבוע! ביום שישי היה לי שיעור ווסטרן והלך לי נורא גרועעעעעעע-אין לי כוח לפרט... ואח"כ עזרתי לטפל בסוסים וזה קצת הרגיע אותי... והיום הלכתי לחנות הרוכב וקניתי מגפי רכיבה של אינגליש לחורף!!!

למעלה