חדשים בפורום

א ת ו ש ש

New member
חדשה!!

אני קוראת סמויה כמה זמן בפורום החלטתי להצטרף תקבלו אותי? קיצר אתי 14 אני שומעת אותם שנה בערך !

Misery Business

New member
חדשה ../images/Emo9.gif../images/Emo181.gif

קוראים לי אופיר אני בת 13 מבת חפר [חור
] אממ..הגעתי לפורום בדרך דיי הזוייה XD'' שמעתי את הלהקה, וחשבתי שאפחד לא מכיר אותה..אז רציתי לפתוח קומונה ולפרסם..פתאום אני רואה שהשם תפוס..והייתי בהלם שמישו בארץ המסריחה הזאת שמע אליהם XD
נכנסתי לקומונה וראיתי שהיא נסגרה כי נפתח פורום..וזוהי סוף האגדה XD'' דאך אגב..מישו יודע איפה אפשר לקנות את הדיסק? חיפשתי המוןןןן ולא מצאתי..:/ תודה לעונים, ומקווה להשתלב

חדשה

השם שלי הוא אירה,אני ממגדל העמק(יש כזה מקום בארץ) בת 13.5,התחלתי לאהוב את וויתין לפני חודשיים ורק עכשיו החלטתי להיצטרף לפורום.

Lord SaturN

New member
חדש חדש :)

שלום, אני חדש בפורום (הזה) רק לפני שבוע גליתי את WT ואני פשוט חולה עליהם - הספקתי להשיג את כל הדיסקואגרפיה שלהם וגם את הדיוידי של הטור Mother Earth שמח מאוד להצתרף ד"א בחודש הבא אמור לצאת להם סינגל חדש מחכה ליראות כבר את הקליף ולשמוע את השירים החדשים. Lord SaturN

ברוכה הבאה D:

טל, 14, נצרת עילית P: אממ יש דיסקים שלהם בטאוור רקורדס וראיתי גם בדיסק סנטר, וכמובן שבמטאלשופ יש, ובמטאלשופ יש את כולם כשבטאוור ובדיסק סנטר יש רק את האלבומים מתקופת מאד'ר ארת' והלאה P: השתלבות מהירה :)

ZuLi90

New member
מגדל העמק ../images/Emo99.gif

מקום יפה :) ברוכית ככרובית
:) ליאור 17.5 אשקלון איפה שהקסאמים... ו....אני חייב לציין שהשם משתמש שלך לא מבשר טובות ^^.. , שמעי את האלבום Mother Earth :)

taroboy

New member
ברוך כרוב!../images/Emo140.gif כנס

הטור של מאדר ארת' מעולה כמובן! איזה שירים אתה במיוחד אוהב? איך הכרת אותם? וכמובן חתום על העצומה שלנו להביא אותם לארצנו הקטנטונת!

Lord SaturN

New member
עלי

אוהב הכל - פשוט מתלהב כל פעם מחדש מכל שיר :) עכשיו מתלהב מ Enter אחרי שראיתי ושמעתי את הביצוע לייב - פשוט חבלז :) אוהב מאוד את The Cross, Somewhere מצאתי אותם ממש ממש בטעות, ניכנסתי לאתר אחד ששם ניגנו את האלבום החדש לייב בידיוק ניגן Howling אהבתי, השגתי את האלבום האחרון, הקשתי, התלהבתי, השגתי את כל השאר, עכשיו אחתום ;)

Lord SaturN

New member
לגבי העצומה...

תעשו איזה אתר או משהו.... זה דיי ביזיוני - אני יכול לחתום כמה פעמים שתגיד לי עליה.... אין אתר ישראלי שלהם?

Lord SaturN

New member
אהא

הבעיה היא שאני יכול להרשם כמה פעמים שבא לי (שלא לדבר על בניית סקריפט שירשם כמה פעמים שאני אגיד לו בצורה אוטמתית) הנקודה פה היא בכך שמי שאמור להתיחס לזה לא יתיחס בצורה רצינית....בעיקר בגלל מה שרשמתי למעלה

ZuLi90

New member
צודק לגמריי... !!

צריך לבנות משו רציני יותר... לתשומת לבכם פורום :)

אזירפאל

New member
השאלה היא -

האם יש לך אלטרנטיבה טובה יותר? כי בינתיים אין אתר שיכול לספק לנו עצומה שתגביל חתימה אחת לכל IP. מה שכן, בעצומה פה יש אפשרות למנהלים למחוק חתימות שנראות לא רלוונטיות (לדוגמה, אבי ביטר).

Lord SaturN

New member
אמממ???

אין פה אף אחד שמתמכה בבנית אתרים? לעשות משהו קטן - לשים בסרבר חינמי וזהו... (מה שרושם אי פיים זה לא אמור להיות מסובך, הקטע הוא ש אי פי אפשר גם לשנות...) יותר פשוט לעשות פה - אבל שזה יהי בצורה של הודעה 1 מכל משתמש רשום....כמובן שאפשר להרשם המון פעמים אבל זה כבר עבודה....שצריך לעשות - לא ניראה לי שיש פה אנשים משועממם עד כדי כך :)

../images/Emo45.gif

אגב, השלמתי דיסקוגרפיה מקורית של ווית'ין ^_^ פלוס הסינגל של פרוזן :)

Lord SaturN

New member
:)

The gates of time have opened, Now, it's chains are broken. An ancient force unleashed again As I enter the portal, I feel the enchantment It takes me away, away from here Come near me, enter my private chambers, I want to feel the warmth on my face, light-in darkness, lift me up from here. Give me you wings, to flee from my ivory tower. ....................................... :)

למעלה