ברוך הבא^_^ טל, 14, נצרת עילית. השתלבות מהירה (:
א אזירפאל New member 7/10/07 #46 ברוך הבא! ../images/Emo13.gif אני אלעד, בן 18. קנית את הדיוידי של ME? אם כן, איפה וכמה עלה?
L Lord SaturN New member 8/10/07 #55 אממ לא קניתי, השגתי... אם אתה ממש רוצה אתה יכול להזמין מאתר כלשהו (כמו eBay)
Z ZuLi90 New member 7/10/07 #37 הפעם אני הקדמתי בעעעעע תמותתתת אני מניאק לוקח זכויות יוצרים D: אוחחח מה נסגר איתי היום... ><
J Jilian New member 7/10/07 #40 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif אני איתן בן 15 וחצי מנתניה
L Liquid Dreams New member 6/10/07 #15 מה זה "הדיסק"? ארבעה דיסקים+EP חבובה הממ כן יש בערך בכל טאוור רקורדס את האחרון ואת זה שקדם לו, את השניים הקודמים והEP כבר קצת יותר קשה להשיג וכמו שטל אמר מטאלשופ :] ואממ כן, ברוכה הבאה וזה אני לינטו, 13.
מה זה "הדיסק"? ארבעה דיסקים+EP חבובה הממ כן יש בערך בכל טאוור רקורדס את האחרון ואת זה שקדם לו, את השניים הקודמים והEP כבר קצת יותר קשה להשיג וכמו שטל אמר מטאלשופ :] ואממ כן, ברוכה הבאה וזה אני לינטו, 13.
M Misery Business New member 6/10/07 #17 אני רוצה את האחרון..../images/Emo11.gif../images/Emo181.gif התאהבתי בו קשות
D Deep Blue Sky New member 6/10/07 #25 ../images/Emo9.gif לא שמעתי אותו מספיק כדי שתהיה לי דעה עליו, אבל לדעתי הוא גם לא משהו, לעומת שירים אחרים שלהם...
../images/Emo9.gif לא שמעתי אותו מספיק כדי שתהיה לי דעה עליו, אבל לדעתי הוא גם לא משהו, לעומת שירים אחרים שלהם...
א אטומיק בייגל New member 6/10/07 #16 ברוכה הבאה :] זוהר, נעים להכיר. מטאלשופ, התו השמיני, דיסק סנטר, טאוור רקורדס ואיפה לא. P: