יום המשפחה בתפוז אנשים

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifזו רק אני או שלדני יש בשיער

בפוני כזה חלקקקקקק? או למרות שזה רק נראה ככה זה נראה יפה!! וזה הזכיר לי אותו בשנים עברו!!

גרבע

New member
הא?

אין לי מושג OO" לא רואים בכלל את הפוני שלו אבל כן פתאום הוא לא נראה כזה מתולתל O:

kelly7i

New member
XDDDDDDDDDDג קלטו מה קרה:

אני מסתכלת על התמונה, וחושבת לעצמי "רק שניה, משו לא הגיוני בתמונה הזאת.. מי זה ה איש שם עם החולצה הצהובה? מי חסר?" ואז אני מתחילה לספור אותם, להגיד את השמות שלהם ואני כזה "הנה, טום חסר!" XDDDDDDDDD

just orr

New member
יוווו איזה מתוק דני כאן ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

דאגי XDD הארי גבר! XDDD תודה תותיק

Little McMickey

New member
../images/Emo207.gifוידאו חדש של מקפליי../images/Emo26.gif

ממש 2 שניות אבל שיהיה http://uk.youtube.com/watch?v=Srrfyqndyts&NR=1 זה במסגרת של איזה תוכנית שמחפשים כישרונות וזה ואיזה ילדה שם מעריצה אותם אז הכניסו אותם לתוך הדוקומנטרי וזה דני יא שמןןןןןןן!!!!!!

Maddie

New member
דני השמן../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

הוא חייב להפסיק לאכול

butbut

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo27.gifpurple floyd כנסיLMAO../images/Emo9.gif

סורי-אני לא זוכרת ת'שם שלך שאמרת לי פעם.. נאממ... בהכול אופן, אולי אני טועה ...אבל את היית איתי בקורס הזה בקיץ..כאילו לא בכיתה שלי- אבל בקורס עצמו של אנקורי.. אם זאת את [פוי-לא יצאתי מפגרת] אז איפה בדקת את התשובות של הבגרות?XDD ואם זו לא את.. סורי
LMAO

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifסתיו../images/Emo9.gif

למרות שהשם האמיתי שלה זה פרפל הקשוחה ><"

Yu vi

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהודעה מהאריD:|ימין../images/Emo41.gif../images/Emo85.gif

Hello Everybody! How are we all? Its Harry here messaging you all from AUSTRALIA! Its amazing here and were all having the best time ever. We've been here for a few weeks now and are well into rehearsals and the new songs are sounding awsome, i can't wait for you all to here them. We've also been doing stuff like the Sydney Harbour Bridge Climb, going to the beach (and getting our Pale bodies out!), go-karting and beleive or not we all did a skydive, which was insane. I'm you will see the videos of them in good time. As some of you may already know i'm running the marathon in April and i've been doing alot of training, like running along the beach Bay Watch stlye! I've had a website set up (www.harryrunsthemarathon.com) so if you want to find out a bit about the two charitys i'm running for (Teenage Cancer Trust and BIRT) then check it out. These two charitys mean so much to me and they are both such great causes. Also if you want to sponser me just go on the website and follow the instructions! I would also like to say a HUGE thankyou to everyone who has sponsored so far, i've been reading your messages and am so gratefull for your kind support. I will keep you all updated as much as i can over the next few weeks and will try to reply to as many messages as possible, so do your best to spread the word about sponsoring me! Harry. אין לי כוח לתרגם. XD בקיצור, הוא אומר שהם ממש נהנים באוסטרליה והם התחילו כבר לעבוד על השירים, הם נשמעים ממש טובים והוא לא יכול לחכות שכולנו כבר נשמע אותם. הם עושים עוד דברים באוסטרליה, הולכים לחוף ועושים עוד כל מיני דברים שאיןלי כוח לחשוב איך קוראים להם בעברית כי המוח שלי מסרב לחשוב. [Skydive, Karting] ואז הוא מדבר על זה שהוא רץ מרתון והוא מודה לכל מי שתמך בו. הוא ינסה בזמן הקרוב לענות לכמה שיותר הודעות שהוא יכול... זה ממש סיכום בקצרה. ^^

תרגום~

הלו כולם! מה שלומנו? זה הארי ששולח לכולכם הודעות מאוסטרליה! זה מדהים כאן וכולנו עושים את הכיף של החיים שלנו. אנחנו כאן כבר כמה שבועות וכבר בתוך חזרות והשירים החדשים נשמעים מדהים, אני לא יכול לחכות שכולכם תשמעו אותם. אנחנו עושים דברים כמו לטפס בגשר הנמל של סידני [Oם אני לא יודעת מה זה אז יכול להיות שתרגמתי לא נכון- ט.ח], הולכים לחוף (ומוציאים את הגוף החיוור שלנו החוצה!), עושים קארטינג, ותאמינו או לא כולנו עשינו צניחה חופשית, שהיה משוגע. אני [בטוח] שתראו את הוידיאו-ים של הכל בזמן המתאים. כמו שכמה מכם יודעים, אני רץ מרתון באפריל ואני מתאמן הרבה, כמו לרוץ בחוף בסגנון משמר המפרץ! סידרתי שיקימו לי אתר (www.harryrunsthemarathon.com) אז אם אתם רוצים לקבל עוד מידע על הצדקות שאני רץ למענ (Teenage Cancer Trust ו- BIRT) תיכנסו אל האתר. שתי הצדקות האלהחשובות לי מאוד ושתיהן מדהימות. בנוסף, אם תרצו לממן אותי (ספונסר) תיכנסו לאתר ותעקבו אחרי ההוראות! אני רוצה להגיד גם תודה ענקית לכל מי שמימן אותי עד כה, אני קורא את ההודעות שלכם ואני אסיר תודה על התמיכה הנדיבה שלכם. אני אעדכן את כולכם עד כמה שאני יכול במשך השבועות הקרובים ואנסה להשיב לכמה שיותר הודעות שאני יכול, את תעשו את המיטב בלהפיץ את השמועה לגבי לממן אותי! הארי.

למעלה