יורוליג- הגרלת הבתים

נמשל

New member
../images/Emo82.gif יורוליג- הגרלת הבתים

מחר תערך הגרלת הבתים לעונת היורוליג הקרובה. ישנם שינויים בשיטה המשחקים: במקום 3 בתים של 8, יהיו 4 בתים של 6. 4 הראשונות עולות לטופ 16. 2 הראשונות בכל בית בטופ 16 יעלו למשחקי ההצלבה שישוחקו הטוב מ-5 משחקים (במקום 3). המנצחות יהיו בפיינל פור. איזה בית יהיה בית קל? איזה בית יהיה אטרקטיבי וקשה? אלו הם 6 הדרגים: דרג 1: צסק"א מוסקבה, מכבי ת"א, מונטפסקי סיינה, טאו ויטוריה. דרג 2: פרטיזן בלגרד, אולימפיאקוס פיראוס, ברצלונה, פנרבחצ'ה אולקר. דרג 3: ריאל מדריד, אוניקאחה מלאגה, פנאתינייקוס אתונה, וירטוס רומא. דרג 4: ז'לגיריס קובנה, אפס פילזן, ציבונה זאגרב, אולימפיה לובליאנה. דרג 5: פרוקום סופוט, ארמאני ג'ינס מילאנו, לה מאן, חובנטוד בדאלונה. דרג 6: פאניוניוס אתונה, נאנסי, אלבה ברלין, אבלינו.

נמשל

New member
לדעתי

הבית הקל והנוח שיתן לאפי זמן לגבש את ההרכב: מכבי פרטיזן בלגרד וירטוס רומא לובליאנה לה מאן אלבה ברלין (בחרתי באלבה כי נאנסי ואבלינו לא יכולות להיות בבית שכבר יש בו איטלקית וצרפתיה אחת) בית קשה, אבל האמא של האטרקטיבי: מכבי ברצלונה פנתנייקוס פילזן חובנטוד אבלינו עוד אופציה לבית קשה ואקטרטיבי: מכבי אולימפייקוס ראל מדריד קובנה באדלונה אבלינו

Carmelo Anthony

New member
לא....

זה בית בדיחה, אנחנו צריכים איזו יריבה רצינית או שתיים לשלב הראשון.

נמשל

New member
לא כתבתי מה אני מעדיף

אלא אופציות לבית קל ובית קשה. אבל, אני חושב שבית קל בהחלט יכול להועיל כל כך הרבה שחקנים חדשים שלא יודעים מה זה ימי חמישי בהיכל, צריך זמן להתרגל ובית כזה רק יעזור, כמו עונה שעברה. אלוהים יודע מה היה קורה במכבי עם בית מוות כמו שהיה לאולמפייקוס, היה סיכוי אפילו לא לעלות להצלבה מבית כזה עם היכולת של הקבוצה באותו זמן.

בית המוות

לדעתי בית עם אולימפיאקוס וריאל מדריד הוא בית המוות/בית קשה מאוד. חשוב שמכבי תקבל בית כזה כדי שנדע איזו מכבי נראה השנה. מכבי שמסוגלת לנצח קבוצות קשות או שלא. כך נדע אם מכבי השנה היא קבוצה חזקה או לא.

Cherrie lover

New member
אפילו עם הקבוצה העלובה שנבנית אפשר

וזה אומר יותר על אירופה מעל מכבי.

שומו

New member
הבית הקל, לדעתי:

מכבי עלית תל אביב, פנרבחצ'ה אולקר איסטנבול, וירטוס רומא, אוניון אולימפיה ליובליאנה (זאגרב
), חובנטוט באדאלונה ואייר אבלינו.

Rta

New member
הבית הכי קל וקשה לדעתי:

הבית הכי קל הוא: מכבי ת"א פנרבחצ'ה אולקר וירטוס רומא ציבונה זאגרב פורקום סופוט פאניוניוס הכי קשה: מכבי ת"א אולימפיאקוס ריאל מדריד אפס פילזן לה מאן ברלין חלק מפה אמרתי בגלל שאי אפשר 2 מאותה ארץ.

תוצאות ההגרלה :

היא התחילה קצת חרא , (אולימפיאקוס) . ההמשך היה קצת יותר מעודד : מלאגה, ציבונה, לה מאן, אבילנו האיטלקית.

Carmelo Anthony

New member
תוצאות סופיות מספורט5:

מכבי ת"א תפגוש בעונה הבאה ביורוליג את אולימפיאקוס של ניקולה וויצ'יץ' ויותם הלפרין, את מלאגה, ציבונה זאגרב, לה מאן ואבלינו בבית א' של שלב הבתים. 4 הראשונות יעפילו לטופ 16. כל הבתים: בית א': מכבי ת"א, אולימפיאקוס, מלאגה, ציבונה זאגרב, לה מאן, אבלינו. בית ב': סיינה, ברצלונה, פנאתינייקוס, ז'לגיריס, פרוקום סופוט, נאנסי. בית ג': טאו ויטוריה, פנר/אולקר, רומא, לובליאנה, בדאלונה, אלבה ברלין. בית ד': צסק"א, פרטיזן בלגרד, ריאל מדריד, אפס פילזן, ארמאני מילאנו, פאניוניוס. הפורמט של המפעל שונה העונה ובמקום 3 בתים של 8 קבוצות, יהיו 4 בתים של 6 קבוצות. 4 קבוצות כאמור יעלו מכל בית לטופ 16, משם יעלו 8 קבוצות נוספות לרבע הגמר. בהצלבה יתקיים שינוי נוסף בשיטה עם סדרות של הטוב מחמישה משחקים, במקום הטוב משלושה. ארבע העולות ישתתפו בפיינל פור שייערך השנה בברלין, בירת גרמניה.

נמשל

New member
הגרלה פשוט מצוינת, אידיאלית!

גם משחק אדיר ואטרקטיבי שכולם מחכים לו בהיכל, וגם 4 קבוצות נוספות בינוניות. יהיה קשה מול ציבונה כי תמיד מכבי התקשתה נגד האקס יוגוסלביות, ותלוי איך תראה מאלגה, אבל לה מאן ההחלשה ואבלינו הרוקית לא אמורות להוות בעיה. המטרה מקום 1. אם נסיים מקום שני זה לא יהיה נורא בכלל.

Rta

New member
חחחח

אחי אתה חי בפנטזיות. כרגע מכבי של היום לא יכולה לקחת ציפיות בבית כזה של מקום 1. שמעתי ש-4 קבוצות עולות. אני חושב שאנחנו נסיים כרגע במצב שאנחנו נראים מקום 3 או 4. את אולימפיאקוס ומאלאגה יש לנו סיכוי לנצח רק בנוקיה. ואני לא חושב שנצליח להיות ב-2 המקומות הראשונים אלה אפי יביא זרים טובים במקום לבנות קבוצה של שחקנים בינוניים.

נמשל

New member
אתם יותר מידי פסימיים

אחרי גל העזיבה, מכבי הייתה צריכה להביא שחקנים חדשים, ברור היה כי לא כל שחקן שיבוא יהיה תותח על ויהיו חלק שהם בינוניים, שחקנים משלימים, בתקווה שאחד מהם יתגלה כהברקה. יצא שאפי כנראה בהחלטה מושכלת מראש, החליט להביא את השחקנים המשלימים שהוא מכיר, מהליגה, כדי ליצור את הבסיס של הספסל. ורק עכשיו, הצעד הבא, הוא להביא 3 שחקני חמישיה (רכז, פאוור פורוורד וסנטר). עכשיו, אם אפי היה מביא על ההתחלה את 3 התותחים (נניח 2 שמות אטרקטיביים), ורק אחר כך את סימונס וכל השאר, אף אחד לא היה פותח פה. אז אני מציע שעד שלא נדע איך יראה הסגל הסופי, ועד שלא נראה איך מכבי נראית אחרי 3-4 משחקים, שלא נסתום את הגולל על הקבוצה

Rta

New member
בסה"כ אתה צודק

נכון שהוא עשה בחוכמה שהוא בנה ספסל. אבל בנתיים אפשר להביא אחד טוב והיו הרבה שמות שיכולנו להאבק עליהם כמו: מקנטייר,פרייס,לובראק,לבראנוביץ' ויש עוד. נכון שהוא הביא בסיס יפה כמו וויליאמס וטריי ואני ממש לא מתלונן אני דווקא שמחתי. אני לא אומר שישר הוא ימצא שחקנים כמו פארקר ווויצ'יץ' או שאראס אבל שיהיו שחקנים טובים. עכשיו רב השמות הטובים כבר בחרו בקבוצות ועכשיו הוא צריך לשבור את הראש את מי להביא. אני בעד להביא את פישר הזה שמשחק מבלגיה. עוד רכז זר לא וויל סולומון אחרי איך שהוא דיבר לא צריך ועוד סנטר מצויין שיוכל להיות סנטר פותח. עוד משהו שיש לי תלונה על אפי זה שכרגע זה נראה או שבאטיסטה יהיה סנטר ראשון או גרין. באטיסטה טוב יותר מהספסל מאשר סנטר פותח די בגלל האיבודים והעבירות והכל. גרין גם אמור להיות מחליף אז בשביל מה להביא אותו במקום איזה סנטר זר מעולה? אני מבין שהם רוצים לחזק את המעמד של הישראלים אבל אם תראה רב הקבוצות באירופה מתחמשות במהירות וזה ניראה בנתיים שווה. אז אם מכבי רוצה להיאבק באירופה הם צריכים להביא שחקנים שיכולים לעשות את זה ולעשות כמה שיותר מהר ולא לקוות שאיזה בינוני יפרוץ. עכשיו בקשר לבית הזה. כמו שאמרתי כבר אין לנו הרבה סיכויים ל-2 מקומות ראשונים. אם נעלה שלב אני אשמח אבל אם נקבל בית חזק בטופ 16 אין לנו שום סיכוי בקבוצה בינונית. אני לא רוצה לשמוע שמכבי קבוצה בינונית באירופה. אני רגיל למכבי האימפריה של אירופה. אז כדי להתחיל להתחזק אחרת לא יהיה לנו סיכוי אפילו לה מאן מתחזקים יותר מאיתנו ניראה לי. לי כמובן חשוב בליגה אבל צריך גם טיפה לחשוב על השם באירופה שלנו להגיע לפחות עד ההצלבה. ושוב אני לא אחד שחי בסרט אני יודע שאולי עוד המון המון שנים נקבל קבוצה כמו וויצ'יץ' באסטון פארקר ושאראס אבל בכל זאת. לנסות לקפוץ על כל אופציה אפשרית ולא לשלם סכומי ענק לישראלים במקום לתת לזרים.

yoavj1

New member
למה צריך גם PF וגם C?

הרי למכבי יש כבר את פייזר ואליהו ב 4 ואת בטיסטה וגרין ב 5. באמת צריך 6 גבוהים בקבוצה?

יו45

New member
לדעתי יבוא רק סמול פורוורד

שיפתח לצד פייזר , כמו שמוריס שיחק לצד פייזר . כשבטיסטה ואליהו/גרין עולים מהספסל . הבעיה של מכבי היא כמו בשנתיים האחרונות דווקא בגארדים , טובים לליגה אבל לא מספיקים ליורוליג.

שמח שקיבלנו את אולימפיאקוס

רק בשביל האפשרות לראות את יותם הלפרין חוטף מטר של שריקות בוז וקללות, ולעומתו את וויציץ מקבל סטנדינג אוביישן. נראה איך חתיכת האפס הזה יגיב. כלומניק. כף רגלו לא תדרוך יותר במכבי!

נמשל

New member
אני לא חושב שיותם יקבל בוז

אבל אני חושב שביחס לעידוד האדיר שיקבל ניקולה, מחיאות הכפיים הסולידיות ליותם יראו כמו זריקת ביצים על ראשו

למעלה