יורוליג- הגרלת הבתים

שימי1984

New member
הבית א' של מכבי לא כזה קל

לאפי אין את הניסיון האירופאי להיות מאמן מנוסה, עם אולימפיקוס השנה שקונה שחקנים בקצב מסחרר מיליונים על גביי מיליונים יהיה מאוד קשה לשחק נגדם, קבוצות הכדורסל יש הרבה כסף שהם קונים שחקנים ברמה גבוהה אבל אני אומר לא תמיד הכסף קובע אלה החיבור בין השחקנים למאמן, קבלו את מכבי עם פיני ואת צ'סק"א עם מסינה, אולי מכבי קונה שחקנים "'בינונים" כביכול למה שאנחנו חושבים על סמך העובדות שראינו אותם בעבר, אבל מי אמר שדרור חג'ג' לא מתאים ליורוליג או יניב גרין, אני חושב שהשנה מכבי למרות שחושבים שיש להם סגל בינוני היא תהיה לפחות בפיינל פור

TheRasmus

New member
הנחמה היחידה היא ש-4 קבוצות עולות מתוך ה-6

ומכבי לא יכולה להיות יותר גרועה מאבלינו ולה מאן. נראה את שאר ההחתמות. אל תשכחו שאולימפיאקוס יכולה להתברר כבלוף.

יו45

New member
הגרלה סבירה

ההגרלה היא בסך הכול טובה , אבל מכבי בהרכבה הנוכחי תתמודד ראש בראש עם לה מאן ואבלינו על הכרטיס האחרון. צריך לחכות לשתי ההחתמות הנותרות שיקבעו בסופו של דבר איך תיראה העונה האירופית של מכבי.

TheOrion

New member
באמת קורע ../images/Emo6.gif

בהתחלה לא הבנתי מה לא בסדר, אבל אז נזכרתי שחג'ג' רק הגיע למכבי....

Thierry Henry

New member
מעניין, פיקנטי וקשה.

מזלזלים פה יותר מידי.. אבל בואו לא נשכח מה מלאגה שווה ונצא מהסרט שנצליח לעשות משהו נגד אולימפיאקוס . אז נכון, כרגע הדיבורים הם על הנייר בלבד, אבל הנייר הזה עושה רושם הולך לתפוס מציאות רצינית. אולימפיאקוס קבוצה שכרגע גם בלי שיטה וחיבור צריכה לתת לנו 25 בראש. מלאגה עושה את זה כבר כמה עונות ברציפות במשחקים בספרד, נגד ציבונה תמיד קשה בחוץ ולה מאן היא סוג של מכבי כרגע, איבדה שחקנים מרכזיים ותנסה להתחזק. אבלינו זו תעלומה. אני מקווה שמכבי תעבור שלב. בנתיים אנחנו גם ככה בלי חצי קבוצה, אז לא יודע מה להגיד..

למעלה