רחוק לי מדי בהזדמנות - מפגש צפוני יותר - גם לי יש DVD שאולי יעניין אתכן...
א אם פי 3 New member 10/12/06 #13 רחוק לי מדי בהזדמנות - מפגש צפוני יותר - גם לי יש DVD שאולי יעניין אתכן...
א אשכר ש New member 10/12/06 #15 נתכנן את המפגש הבא יותר צפונה. דיברנו בזמנו על מפגש גם סביב פברואר (או שזה היה מרץ?) כי הרבה מחו"ל מבקרות אז בארץ ויהיה נחמד מאוד להפגש (גם עם הילדים).
נתכנן את המפגש הבא יותר צפונה. דיברנו בזמנו על מפגש גם סביב פברואר (או שזה היה מרץ?) כי הרבה מחו"ל מבקרות אז בארץ ויהיה נחמד מאוד להפגש (גם עם הילדים).
M Manty New member 11/12/06 #20 איזה דיוידי? (גם לי בא לשלוח את הדיוידי של לידת התאומים המופלאה... די, הגיע הזמן כבר שלמישהי בארץ גם יהיה אותו! מה את אומרת MP3? )
איזה דיוידי? (גם לי בא לשלוח את הדיוידי של לידת התאומים המופלאה... די, הגיע הזמן כבר שלמישהי בארץ גם יהיה אותו! מה את אומרת MP3? )
G g a n i New member 11/12/06 #24 ../images/Emo202.gifממש מועדון הסרט הטוב../images/Emo8.gif נשמע מסקרן (ואת הסרט של מנטי אני מזמן מפנטזת למצוא, אז בכלל...)
../images/Emo202.gifממש מועדון הסרט הטוב../images/Emo8.gif נשמע מסקרן (ואת הסרט של מנטי אני מזמן מפנטזת למצוא, אז בכלל...)
S Srolla New member 11/12/06 #25 גם לי רחוק אבל מאוד רוצה לראות את הסרט... נראה לי שאני גרה לא רחוק ממך...
ו ומה בבטן New member 11/12/06 #31 רחוק לי... אלא אם במקרה אהיה בסופ"ש במרכז, אבל אדע רק ממש באותו השבוע.......... כך שמבחינתי כרגע אין חשיבות לתאריך (אבל אולי ב- 11.1 כבר אלד????)
רחוק לי... אלא אם במקרה אהיה בסופ"ש במרכז, אבל אדע רק ממש באותו השבוע.......... כך שמבחינתי כרגע אין חשיבות לתאריך (אבל אולי ב- 11.1 כבר אלד????)
ע עוד נועה New member 12/12/06 #33 אשמח ללידה אצלי ב../images/Emo82.gif מה גם שאחת ממיילדות הבית החביבות על הגולשות פה גרה חמש דקות נסיעה מפה...
אשמח ללידה אצלי ב../images/Emo82.gif מה גם שאחת ממיילדות הבית החביבות על הגולשות פה גרה חמש דקות נסיעה מפה...