אני מוכנה לקחת את הסיכון הכול כדי שתתרום קצת לפורום
H h e n y New member 25/11/03 #21 אני מוכנה לקחת את הסיכון../images/Emo61.gif הכול כדי שתתרום קצת לפורום
H h e n y New member 25/11/03 #23 ככה אתה מגדיר את הפורום המהמם שלנו ציטוט מספריו של לירון: "זהו, אתה לא אוהב אותנו יותר "
P pini430 New member 25/11/03 #24 טוב אז ככה.. לפני שאת הופכת אותי לאוייב הפורום למחשב שלי ולי יש אלרגיה לצ'טים למינהם.. וזה מסיבות טכניות וגם אחרות מצטער..
טוב אז ככה.. לפני שאת הופכת אותי לאוייב הפורום למחשב שלי ולי יש אלרגיה לצ'טים למינהם.. וזה מסיבות טכניות וגם אחרות מצטער..
ל לירונר New member 25/11/03 #25 אתה לא אוהב אותנו יותר ../images/Emo14.gif *חן, למה אתה אומרת שאני אומר את זה אני לא דרמה קווין* *חותך ורידים, חן מעלילה עלי עלילות*
אתה לא אוהב אותנו יותר ../images/Emo14.gif *חן, למה אתה אומרת שאני אומר את זה אני לא דרמה קווין* *חותך ורידים, חן מעלילה עלי עלילות*
ל לירונר New member 25/11/03 #26 אוי, שכחתי לרשום... זה בסדר פיני, אני מקווה שיום אחד יצא לנו להיות ביחד בצ'אט. דרך אגב - אני כבר שם
H h e n y New member 26/11/03 #27 אתה../images/Emo35.gif בכוח אתה רוצה להפוך אותי לבן זה בגלל שנעלמת מהצ'ט בלי להיפרד מימני ועוד שלחת לי את שנאתך העזה
אתה../images/Emo35.gif בכוח אתה רוצה להפוך אותי לבן זה בגלל שנעלמת מהצ'ט בלי להיפרד מימני ועוד שלחת לי את שנאתך העזה
ל לירונר New member 26/11/03 #29 דילן וסער אני עוד אהרוג אתכם ../images/Emo46.gif זה מה שאמרתם לה ששלחתי לה אמרתי לכם "תשלחו לה את אהבתי " דילן... חכה חכה... זה עוד יכאב
דילן וסער אני עוד אהרוג אתכם ../images/Emo46.gif זה מה שאמרתם לה ששלחתי לה אמרתי לכם "תשלחו לה את אהבתי " דילן... חכה חכה... זה עוד יכאב
H h e n y New member 26/11/03 #32 אהההה באמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo25.gif טוב טוב, הנקמה המתוקה לא תאחר לבוא {ואני עוד התביישתי בהיותי בת } אההה ואני רוצה לציין שהיה כול כך כיף... {אבל קצר } מתי הפגישה הבאה
אהההה באמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo25.gif טוב טוב, הנקמה המתוקה לא תאחר לבוא {ואני עוד התביישתי בהיותי בת } אההה ואני רוצה לציין שהיה כול כך כיף... {אבל קצר } מתי הפגישה הבאה
ס סער טובי New member 26/11/03 #33 גם אותי???? אני דווקא אמרתי לה שמסרת לה את אהבתך!!!!! ידעתי שאתה שונא אותי סתם ככה
H h e n y New member 26/11/03 #34 אוי מסכן......./images/Emo7.gif לירון.... תגיד לו משהו שלא יהיה עצוב
P pini430 New member 26/11/03 #37 גם לזה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif ותני לי נחש..אני עוד פעם אשם בזה, נכון
גם לזה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif ותני לי נחש..אני עוד פעם אשם בזה, נכון
P pini430 New member 26/11/03 #39 ../images/Emo12.gifאני ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif איך את יכולה לומר דבר שכזה אני דורש לאלתר התנצלות אחרת גם ה תתקלקל
../images/Emo12.gifאני ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif איך את יכולה לומר דבר שכזה אני דורש לאלתר התנצלות אחרת גם ה תתקלקל