תמיד טוב להאשים את הצבא שיהיו בשורות טובות
D darklighter New member 7/8/08 #28 חשבתי שדיברת על הרופא של הפיקוד../images/Emo122.gif../images/Emo190.gif אבל עדיין הצבא סאקס... הם שלחו לי בדואר רשום אזהרה/תזכורת לזה שלא שלחתי אישור לצו מילואים...
חשבתי שדיברת על הרופא של הפיקוד../images/Emo122.gif../images/Emo190.gif אבל עדיין הצבא סאקס... הם שלחו לי בדואר רשום אזהרה/תזכורת לזה שלא שלחתי אישור לצו מילואים...
A adii1201 New member 7/8/08 #36 וואי בדיוק עכשיו אספתי דואר וראיתי פתק בתיבה של מישו אחר של דואר רשום וישר חשבתי עלייך אם בסוף אספת את זה ואם זה היה מצבא וכן הצבא עדיין סאקס זה בהחלט לא קשור וכנ"ל גם הרופא בבסיס שלי.. הוא כזה נעל אבל לשם שינוי לא דיברתי על אף אחד מהדברים האלו
וואי בדיוק עכשיו אספתי דואר וראיתי פתק בתיבה של מישו אחר של דואר רשום וישר חשבתי עלייך אם בסוף אספת את זה ואם זה היה מצבא וכן הצבא עדיין סאקס זה בהחלט לא קשור וכנ"ל גם הרופא בבסיס שלי.. הוא כזה נעל אבל לשם שינוי לא דיברתי על אף אחד מהדברים האלו
M mordillogirl New member 6/8/08 #20 ../images/Emo71.gif../images/Emo201.gif הממ.. אין רופאים אחרים בסביבה שאת יכולה להתקשר אליהם?
A adii1201 New member 6/8/08 #26 ניסיתי.. התור הכי קרוב הוא ל-24/8 אבל למזלה של הפקידה היא התקשרה היום להגיד לי שהתור שלי יהיה ביום שלישי הקרוב טיפשה כמה התעצבנתי עליה
ניסיתי.. התור הכי קרוב הוא ל-24/8 אבל למזלה של הפקידה היא התקשרה היום להגיד לי שהתור שלי יהיה ביום שלישי הקרוב טיפשה כמה התעצבנתי עליה
D darklighter New member 7/8/08 #29 ה24/8 זה תאריך מקולל../images/Emo190.gif ואני שמחה לשמוע שהקדימו לך את התור...
A adii1201 New member 7/8/08 #37 אוי מבאס מילואים../images/Emo10.gif וכן גמני שמחתי שהיא הקדימה לי את התור סתומה כזו
D darklighter New member 8/8/08 #41 אכן../images/Emo10.gif../images/Emo190.gif 5ני מקווה שמצב הרגלים שלי יתחיל להוציא אותי מזה... נראה כאילו האנטיביוטיקה הפסיקה להשפיע והמצב בכף רגל שמאל החמיר...וגם בימין חזר להתנפח בעע כבר חודשיים לא הצלחתי לנעול נעליים נורמליות בגלל זה...
אכן../images/Emo10.gif../images/Emo190.gif 5ני מקווה שמצב הרגלים שלי יתחיל להוציא אותי מזה... נראה כאילו האנטיביוטיקה הפסיקה להשפיע והמצב בכף רגל שמאל החמיר...וגם בימין חזר להתנפח בעע כבר חודשיים לא הצלחתי לנעול נעליים נורמליות בגלל זה...
T The Ocean Girl New member 6/8/08 #15 ../images/Emo45.gif אבל בשעה כזאת שאין מה לעשות, זה מצחיק../images/Emo3.gif