אושפיזין

פשושולה

New member
ואני הייתי מזמינה את

המלכה אליזבת הראשונה, הצארית יקטרינה, ורוניקה פרנקו הקורטזנה, אלואיז (מאבלר ואלוזאיז), ועוד נשים חזקות מההיסטוריה. הסיפור של ורוניקה הקורטזנה השפיע עלי עד כדי לימודי תואר שני בהיסטוריה עם התמחות בלימוד היסטוריה של נשים. ואם כבר בזה עסקינן, אז הייתי מזמינה קודם כל את המרצה המדהימה שלי, ד"ר (או שמה כבר פרופ') בילי מלמן הנהדרת. אישה ראויה להערצה.

טיפוטף

New member
היסטוריה של נשים נשמע לי מרתק!

אולי פעם אעשה מעשה ואלך ללמוד את זה.

פשושולה

New member
אכן מרתק. אני מזכירה שעם התעודה

אפשר רק לנגב ה.... ואין בזה שום הכנסה (חוץ מלעשות תואר שלישי או ללמד בתיכון, שתיהן אופציות מורכבות ובעיתיות מבחינתי...), אבל כיף גדול והנאה עצומה והשכלה מדהימה, ועד היום, כשאני בסוף סופו של התואר השני במינהל עסקים, ואני בוחרת קורסים לפי השעות שמסתדר לי עם העבודה (ועכשיו גם עם עדן) ובוחרת בין משהו כמו סוגיות ניבחרות במיסוי, ובין סמינר במיסים ובנקאות, אז אני מתבאסת כל פעם מחדש שאין כסף בהיסטוריה. זו היתה תקופה ניפלאה שלמדתי מה שבאמת רציתי.

גורבי

New member
דרך אגב, מי היתה ורוניקה?

כי על שאר הנשים הגדולות דווקא שמעתי קצת.

nubi

New member
אז ככה..

נורא בא לי לדבר עם מנחם בגין. הייתי מזמינה את חנאן עשראווי לסוכה שלי. ואם אפשר-שחוליו ישיר לי ברקע.

isidora

New member
לא ידעתי שאת בקטע של חוליו../images/Emo6.gif

זה מסביר למה מצאת חן גם בעיני אמא שלי...

lulyK

New member
מאד מתרשמת מהאושפיזין שבחרתן לכן.

לו אני בסוכה עם כל החשובים האלה, הייתי יושבת בצד נבוכה ולועסת קצת מהלולב.

lulyK

New member
../images/Emo6.gif (רק בודקת אם מותר לי לצחוק

בדיאטה הסגפנית שלי)

אפרת12

New member
אאוריקה../images/Emo70.gif../images/Emo62.gif הייתי מזמינה את

מאיר שלו (אם הוא היה מתחייב למחוק מהרזומה שלו את בביתו במדבר...) אני חושבת שיש לו הרבה צדדים חיוביים ומעניינים. כן - בעיקר כי הוא מעורר הרבה ענין

למעלה