יום רביעי בננות :)

Just Shira XD

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo26.gifיום רביעי בננות :)../images/Emo36.gif../images/Emo219.gif

טוב אז ככה, מיקי ביקשה ממני להחליף אותה היום בפינת יום רביעי כי המחשב שלה מקולקל
אז היא מוסרת לכולן נשיקות
אני דיי בבאסה כי ההורים שלי אמרו לי שאנחנו עוברים לעיר אחרת.. לטבריה
שזה כאילו ממששששש רחוק,ואני בטח לא אוכל להגיע למפגש פורום שיהיה בחנוכה
אוווף ממש רציתי לפגוש את כולכן.. זה מדכא לעזוב את חברים שלך וכל מה שאתה מכיר ולעבור למקום חדש, אבל סבתא שלי גרה שם ואני כבר מכירה שם מישהי או שתיים,וקשיי הסתגלות אין לי ממש.. אני מאוד חברותית
אז אני מקווה שיהיה בסדר DD: חוצמזה, זה קרוב לכינרת אז בקיץ אני אלך לשם כל שניה
(בתקווה שהיא לא תיעלם עד אז
) ואם אנחנו כבר בנושא הכינרת, ברצינות בנות, חוץ מלדבר בפורום על כמה שמקפליי מושלמים
חשוב גם להזכיר נושאים חשובים כמו החיסרון במים בישראל
או המיתון
אז שני מסרים חשובים- תחסכו במים ובכסף של ההורים המסכנים שלכן !! יופי
לבנות שקוראות את הפיק שלי, אני שמחה להודיע שאתמול סיימתי לכתוב אותו! סופסוףףףף! נחתה עלי המוזה וסיימתי את כל הפיק שנגמר בפרק 43 המכובד
זהו להיום,מקווה שהייתי בסדר :) אוווה שאני לא אשכח את השאלה היומית! (ממש קשה לחשוב על אחת אגב..) השאלה היומית בהשראת מה שאני אוכלת עכשיו(שמנה שכמותי).. מה אתן מעדיפות? סוכריות m&m או סקיטלס? אני דפנטלי m&m !! חולת שוקולד

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo12.gif

וואי מבאס לעבור מקום .. כל החברים וזה \: אותי בכל מקרה זה היה ממש לא מבאס ! אני מתה לעבור מפה
ועוד לטבריה :] אני מתה על העיר הזאת :] אני בטוחה שתהני שם, וכמו שאמרת במיוחד בקיץ בכנרת
אממ בקשר לפיק, השארת אותי ממש במתח ]: אוף אני כ"כ מחכה לפרקים הבאים ! וואי אם הפרק האחרון זה 43 ואנחנו בפרק 27 ופעמים בשבוע את שמה 2 פרקים זאת אומרת 4 פרקים בשבוע, זה אומר שהפיק עומד להיגמררר ]]]: ------------ my day אממ היום היה למורה שלי יומולדת וביזבזנו 2 שיעורים על זה
היה לי היום אסיפת הורים
אני לא מאמיננה !! המורה שלי לספורט כתבה שאני נעדרת משיעוריים
אאניי לא נעדרתי משיעוריםם !! היא ממש פסיכית, ייאו ממש בהמה, אני ואמא שלי באנו לדבר איתה והיא לועסת לנו מסטיק בפה פתוח מול הפנים
זה קרע אותי .. קיצר היא אמרה לי שאין לי מה לדאוג - אם אין לי מה לדאוג אז למה היא כתבה את זה 0.O ועוד משהו שהתעצבנתי
קיבלתיי בתנ"ך 77 עעהעהאעה
אוףף לא היה מספיק זמן, זה היה אמור להיות בוחן והיה כתוב על הדף מבחן, והיה לנו רק 40 דקות ]: ייאוו אני שונאת את המורה הזאת
~הוו פרקתי
~ לשאלתך: גמאניי מעדיפה m&m יותר טעים מטופי

JuSt My LuCk

New member
חחחח XD

הצחקת אותי עם המורה לספורט
שלי הורידה לי ציון כי אני הולכת לספרות מורחב
את אוהבת את טבריה? XD אוקי... XD אם אתן הולכות לכינרת בקיץ תלכו לדוגית או משהו שבאיזור הכי טוב

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo4.gif

כל המורות לספורט מפגרות כאלה
או שזה רק אצלי
ו.. מה רע בטבריה ?

JuSt My LuCk

New member
זה לא רק אצלך XD

אין שום דבר רע בטבריה סתם יש שם אוכלוסיה מעצבנת[כמובן שלא כולם =] אני מכירה משם אנשים מזה חמודים XD ]

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifוואו איזה חישוב../images/Emo70.gif

כן בהתחלה ממש התבאסתי.. אבל לא נורא, יש דברים יותר גרועים
אומייגאד איזה חישובים עשית פה על הפרקים בפיק
אני ממש מעריכה את זה! זה מראה לי שאת אוהבת אותו. אז תודה
באמת הוא עומד להיגמר?? אוףףףף לא רוצה

../images/Emo204.gifהמ.

אז ביום חמישי הייתה את החתונה של חברה ממש טובה שלי, הדס, כפרעליה
, ואיכשהו, רק בעזרת המזל שלי, הצלחתי לנקוע את הקרסול.
כן, באמת מפתיע. כמובן שעכשיו אני הולכת כמו גדולה, אבל במשך שלושה ימים צלעתי כמו הגיבן מנוטרדאם. המפף. אוה, איך נקעתי את הקרסול? אתן הרי יודעות שליפול מנעל פלטפורמה זה כמו ליפול מצוק, בייחוד אם זה פלטפורמת רוקי. [שזה, אמ, נעל עם פלטפורמה שרחבה בעקב, ומוצרת בכף הרגל עד לאצבעות.] זהו, ככה זה קרה. ומאחר ואני חננה מצויה - עושה כל היום שיעורי בית [חוץ ממתי שאני כותבת את הרייניפיק ההו, כה, גאוני שלי *מרוצהמעצמי*] - כמעט וסיימתי את אחת העבודות שלי שיש לי להגיש לעוד שבועיים, והגשתי את אחת העבודות שיש לי להגיש לשבוע הבא! וויהי. מה שאומר שאני אוכל להגיע בזמן להופעה של סימפל פלאן. יוהו.
אמ, זהו, אני חושבת.
שאלה יומית: שוקולד זה לא ממש משנה, כל עוד זה שוקולד. ושיהיה שוויצרי, בבקשה. השוויצרים מייצרים שוקולד הכי טוב. *ריר*

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif אבל סקיטלס זה לא שוקולד, זה סוכריות../images/Emo3.gif

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifרביעיק../images/Emo79.gif../images/Emo124.gif

אוקיי, דברים קראו לי לא דווקא היוןם אבל בכל זאת אני מרגישה צורך מטורף לשתף
אם מישי עוד לא ידעה, אני הולכת להיות דודה!, אז לפני יומים [אני חושבת] אחותי התקשרה אלינו וסיפרה לנו זאת הולכת להיות בייבית!! אני כלכך שמחה שזאת הולכת להיות בת! כל המשפחה רצתה בת DDDDDDDDDD: ועכשיו אני סופסוף אוכל לעזור במציאת שם, והפעם זה הולך להיות יותר כיף כי אחותי גרה בארה"ב ואני אוווווווווווווהבת למצוא שמות לועזיים לאנשנשים. ועכשיו למצוא שם לאנשנשת קטנה וחמודה זה יהיה הרבהרבהרבה יותר כיףףףףף
והיום היה לי עוד הפעם ביטול באנגלי אז חזרתי לי הביתה לשעה וחצי באמצע היום
ואם כבר דברים על היום.. בתקשורת הראו את כל הקליפים שהכיתה עשתה כעבודה [היו 8 קליפים, ורק הקבוצה שלי עוד לא עשתה את הקליפ עקב בעיות ממומשכות] והיו כאלה ממש מצחיקות וכאלה ממש מושקעות. באחד מהקליפים החבר'ה עשו קריינות בהתחלה, ועד עכשיו זה מצחיק אותי
"אממ, שלום, זה הרופא שלך. נשארו לך 4 שבועות לחיות. באסה" XDDDDDDDDDDDDDDDDD נקרעתי מאיך שהם אמרו את זה, בשיא האדישות!
חברה של אח שלי הביאה לנו לוחות שעם שהיא לא הייתה צריכה, אז קפצתי [כמו מטורפת, לא, באמת כמו מטורפת] על ההזדמנות ועשיתי משהו שכבר רציתי לעשות הרבה זמן
ולשאלה היומית: ברור שM&M!! ובעיקר אלה עם בוטנים

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif רייבן הולכת להיות דודה!$#!@

דודה רייבן יואויואויואו מהיום אני קוראת לך דודה רייבן XDDD אעאעאע מעניין איך היא תראה הקטנטונתת האם היא תהיה קופה? האם היא תהיה כוסית? האם... האם? XDD אני מדמיינת את זה "אממ, שלום, זה הרופא שלך. נשארו לך 4 שבועות לחיות. באסה" דודה רייבןן קולולולולולולולולולוש חפרתי ><" בהביי דודה רייבן D:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifיאההה נושית שלי!../images/Emo24.gif

ודעי לך.. אני התאהבתי בליאן! גם פעם אהבתי את השם הזה, אבל עכשיו זה חזר עליי, ובגדול!

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifמייקי זאת הליאן שאני חושבת עליה?../images/Emo12.gif

כי אם כן.. אני דורשת שתשלחי לי את זה במיידיייייי
בכל מקרה, מזל טוב !!!
איזה כיף לך וואי,הלוואי עלי להיות דודה
הקולאז' יצא לך ממש יפה
רק הגו'נאסים הפריעו לי באמצע
לא משהו אישי.. אני פשוט שונאת אותם! מצטערת
אוהה וסליחה שנדחפתי לכן באמצע השיחה חחחח פשוט הייתי חייבת DD:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifאיך אפשר לשנוא את ג'ונאס?!

הם חמודים, טיפשים, מוכשרים, מטומטמים..

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif נכון שם מהמם?!

נטע הזכירה לי את השם הזה פעם אחת.. חח זה שם אחד היפיםםםם

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוו מזל טוב רייבנוש!DD:../images/Emo95.gif

אהבתי את הקולאז', יש לי גם כזה אבל הוא רק איזה חצי מזה ><"

למעלה