יום רביעי בננות :)

McLife135

New member
שאלה יומית =]

אני מכורה לסקיטלס!!..חח..איפלו בקיץ האחרון קניתי בדיוטי פרי את הדלי הענקי הזה של הסקיטלס.. למרות שאני גם מתה על M&M

דידה7

New member
אל תדאגיי :) ,שברתי..

אל תדדאגי זה לא כזה נורא לעבור..! אני מעדיפהה סוכריות m&m!!! באסה..שברתי לפני יומיים את שתי העצבאות ברגלייםם ): ואני בקושי הולכת...

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחחח יום מאוד מצחיקD:

סיימתי ב12 ואז הלכתי לגרנד עם חברה שלי כדי לקנות מתנה לחברה אחרת.. ואז כזה ראינו שיש בTNT ג'ינסים 1+1 אז נכנסנו XD והיא הרימה ג'ינס אחד ועשיתי כזה "זה לבנות?!" והמוכר ששמע אותנו אמר "כן...אלא אם כן החבר שלך ילבש את זה" ואני אמרתי "אני לא אתפלא" ואז כזה הוספתי "אבל אין לי חבר כאילו.." והוא בכלל לא התייחס הוא דיבר עם איזה אישה אז אמרתי את זה לעצמי וחברה שלי לא הפסיקה לצחוק עליי כל היום XDDDDDDDDD אבל באמת יצאתי ממש מושפלת
זה לא נשמע כלכך מצחיק, הייתן צריכות להיות שם :p ויש ילד אחד בכיתה שלי שממששששששששש מטריד אותי. הוא בוהה בי כל השיעורים עם מבט-רנין-רצחני כזה >< והוא גם התקשר אליי ושאל אותי אם יש לי חבר חח וכל הזמן הוא שואל את חברה שלי עליי והיום הוא שלח לה אסמס (מאיפה הוא משיג תפלאפונים?!) ושאל אותה אני אני רוצה שיהיה לי קשר כלשהו לא דווקא איתו... גאד איזה חופררררר נמאס לי ממנו
והוא גם נוצרי O: (וערבי בין השאר) טוב זהו הוצאתי את זה

למעלה