כאן!!!!

yArDeN 15

New member
מקומות לינה

האם מישהו מכיר מקומות לינה באילת גג עד 100 שקלים ליחיד. לשתי בנות בחדר עדיפות למקום שקרוב למרכז העיר

שאלה

מישהו יכול להמליץ ליעל מלון נורמלי לתחילת ספטמבר שעולה מקסימום 130 ללילה? תודה

gil levi

New member
אכסניית קורין.

מישהו מכיר? מישהו יודע? איך האכסניה? ממליצים? לא ממליצים? תודה מראש.

Liraz 6q

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo26.gif../images/Emo199.gif כאן!!!!

מי שלא הבין את הכותרת המקורית.. שרשור בתי מלון ואכסניות :]

drmwvr

New member
מלון אואזיס הים האדום

שלום אילתים יקרים, דבר ראשון: האם יש כמה כאלה? השם הרשמי שלהם הוא "מלונות אואזיס הים האדום" (ברבים). אני שמעתי על מלון הים האדום וגם על מלון אואזיס. האם כל אלה שייכים לרשת, או שאלה מלונות שונים ואני מבלבל פה דברים? דבר שני: המלון הזה מפעיל שני אתרי אינטרנט: את http://www.2eilat.co.il/sites/oasis ואת http://www.redseaoasis.com/about.asp התמונות והמידע, שלא לדבר על העיצוב, הם זהים בשני האתרים, אבל, וזה אבל רציני, יש שם שני טלפונים שונים להזמנות. מה שיותר מדהים זה שבשני הטלפונים עונים אנשים אחרים לגמרי ומציעים מחירים שונים בהרבה. קצת חשוד, לכן אני שואל פה...

harhanegev

New member
תשובה:

מדובר על 2 מלונות צמודים זה לזה, עד כמה שאני יודע באותה בעלות, בבעלות קבוצת ממן. מדובר על מלונות ברמה נמוכה מאוד, שכבר יותר מפעם אחת קיבלו צו סגירה מהעירייה בגלל בעיות בטיחות, ובאחד מהם ("אואזיס הים האדום", לשעבר "עציון") היה גם ארוע בו 2 אנשים נשרפו למוות. אלו מלונות שהם ממש ממש התחתית של המלונות מכל הבחינות, אך נמצאים במרחק 5-6 דקות הליכה מישורית מחוף הים, ובו זמנית במרכז העיר, וזה יתרון.

drmwvr

New member
גם אני קיבלתי את הרושם הזה

אז יש אכסניה מומלצת במיוחד מאלה שמפורסמות בשרשור מנהלה?

harhanegev

New member
אין לי מושג מה זה שרשור מנהלה,

אבל הנה כמה עובדות חשובות: [1] אכסניית אנ"א (קוראת לעצמה גם "אכסניית הנוער") היא ממש מול חוף הים, חוצים את הכביש ומגיעים לחוף הסמוך לאתר "אום רשרש", ובהמשך רצועת חוף חביבה ומגוונת באופיה (מצפוף מאוד ועד שקט וחביב). אבל בתמורה יש ם מחיר גבוה יותר מהמחיר בשאר האכסניות. שמעתי עליה ביקורות טובות. [2] כמעט כל שאר האכסניות מרוכזות במרכז העיר, 10-12 דקות הליכה מחוף הים (אבל אפשר לעלות מהחוף גם באוטובוס פנימי של אגד, כל 15 דקות עגולות, אין צורך במוניות). מתוכן לדעתי החביבה ביותר היא אכסניית אביב (יש בה אפילו בריכה קטנה), ויש גם את הבית הלבן, סאנסט, צבר, קורין (אזהרה - שמעתי דברים לא כל כך טובים על קורין) ועוד אכסניות רבות.

yArDeN 15

New member
המלון של פולטי..מישו היה שם?

יודע איך שם?? הוא רוצה שנשלח לו 125 ש''ח ללילה הראשון בדואר.שיהיה משולם לפני ..יעני דמי התחייבות.זה בסדר לעשות דבר כזה?

going2

New member
מקום לינה לשבוע...

שלום, מה המקום המשתלם ביותר מבחינת מחיר לשבוע? תודה מראש...

harhanegev

New member
קשה לענות,

כי המחירים משתנים כל הזמן ואין אתר אינטרנט שאפשר לבדוק בו אונליין מה המצב עכשיו. אני מציע לך להיכנס לסיווג "אכסניות" באתר דפי זהב ולהתחיל להרים טלפונים. חשוב לציין, שבסיווג הזה יש לא רק אכסניות אלא גם מגוון משכירי חדרים.

PinkMist

New member
פלמירה אילת?

איך המלון בכללי?.. איך האוכל? יש מגוון? אם מישהו יודע- איך הוא בהשוואה לאגמים? ובהשוואה לאמבסדור? אני מאוד מתלבטת בין המלונות האלה והייתי באגמים ואני לא יודעת אם ההבדל ברמה של המלונות משמעותי, אשמח לתשובות :) תודה.

Liraz 6q

New member
אממממ

על פלמירה תוכל לקרוא פה בהודעה שכבר עניתי עליה..אבל אגמים לוקח את כולם.. ללא ספק.

PinkMist

New member
ומה לגבי אמבסדור?

מגיע לרמה של אגמים?.. האמת היא שיש לי אחלה דילים על שלושת המלונות האלה אבל אגמים יוצא לי 500 שח יותר וכבר הייתי בו. אז עדיף אמבסדור? ועוד משו.. (סליחה על כל השאלות)- האם התלות בהסעות למרכז העיר מהמלון היא מאוד מעיקה? תודה רבה :)

Liraz 6q

New member
לדעתי זה

מעיק. המרחק הוא גדול ואם אין לך סבלנות לחכות לאוטובוסים הפנימיים שעוברים פעם בשעה או אולי אפילו יותר אתה תבזבז המווון כסף מיותר על מוניות.. כל יציאה או כניסה לעיר תעלה לך בסביבות 25-30 שקל. לדעתי? אם אתה בא לטייל ולהסתובב ולא לעשות בטן גב במלון כל היום קח את פלמירה. זה במרכז העיר ואחלה מלון.

harhanegev

New member
חנצוק - את טועה.

יש אכסניית הים האדום, זה דבר אחד, ויש מלון הים האדום, שזה דבר אחר לגמרי. אין לי מושג לפי מה את קובעת שמלון הים האדום הוא 3 כוכבים, כי לפי מה ששמעתי עליו לא ברור אם מגיע לו אפילו כוכב אחד.

חנצוק 18

New member
לא אני החלטתי שהוא 3 כוכבים

טלא ככה כתוב באינטרנט. ואיזה דברים רעים שמעת עליו?

למעלה