כאן!!!!

harhanegev

New member
"כתוב באינטרנט" :

אני יכול לכתוב באינטרנט שאני פרופסור לרפואה. אז בגלל זה אני פרופסור לרפואה ? הדירוג לפי כוכבים הופסק לפני שנים רבות, ומאז כל "דירוג" הוא כתיבה מגמתית שמלון כותב על עצמו, וזה לא ממש אמין, בלשון עדינה. במלון הים האדום יש ארוחת בוקר שמתאימה אולי לחדר אוכל של פנימיה, לא יותר מזה, מעדות אישית (היתה פעם אחת שאכלתי שם ארוחת בוקר, תמורת תשלום, לא כאורח של המלון). יתרה מזאת, הם והמלון הצמוד "אואזיס" / "עציון" (ששייך לאותה בעלות) נסגרים שוב ושוב בצווי עיריה עקב בעיות בטיחות אש, ובאחד מהם כבר נשרפו למוות 2 אנשים. וכאילו כל זה לא מספיק, יש להם גם טרול קבוע שמבקר בפורום הזה תחת שמות משתמש שונים, מהלל ומשבח את מלון "הים האדום" ומלון "אואזיס הים האדום", ומשמיץ מלונות אחרים.

harhanegev

New member
חבל שאתה מתעצל לחפש !

כל האכסניות שהזכרת הוזכרו כאן בפורום פעמים רבות, אם תשתמש באופציה "חיפוש" למעלה משמאל (חיפוש בהסטוריה של הפורום) המידע הרב יגיע אליך חיש מהר.

gil levi

New member
מודה ומתוודה.

דווקא הרצתי חיפוש, אבל לא מספיק אחורה בארכיון. על אכסניית קורין, אכסניית הבית הלבן ואכסניית הים האדום מצאתי חוות דעת, אבל לא מצאתי שום חוות דעת על אכסניית סאנסט . יחד עם זאת, אשמח לשמוע דעות נוספות על אכסניית קורין, אכסניית הבית הלבן ואכסניית הים האדום. המון תודה.

harhanegev

New member
שיהיה לך בהצלחה !

אני שמעתי באופן כללי על אכסנית סאנסט שהם בסדר גמור מרוב המתרשמים שממש היו שם (בניגוד אלי, אני יודע איפה זה ביחס למקומות אחרים, אבל מעולם לא התארחתי שם).

harhanegev

New member
במרכז העיר יש המוני אכסניות,

ממש ממש במרכז העיר, אחת ליד השניה: אכסניית אביב אכסניית הבית הלבן אכסניית צבר אכסניית קורין אכסניית סאנסט ובטח עוד כמה ששכחתי להזכיר. המחיר הוא בערך המחיר שאת מבקשת. הן נמצאות בערך 10-12 דקות הליכה מחוף הים, אבל את העליה חזרה מהים אפשר לעשות גם באוטובוס (יש כל 15 דקות עגולות ברוב השעות). מספרי טלפון שלהן ושל אכסניות אחרות אפשר למצוא בקלות בדפי זהב .

למעלה