נק' לזכותו- לפחות הוא לא מפריז במילה "כאילו"
מ מריאנה 22 New member 25/7/11 #90 אני מרחמת על אתי../images/Emo6.gif הוא אפילו לא נותן לה להשחיל מילה.
ב בוףברכה New member 25/7/11 #99 מה הנקודה שהוא מנסה להבהיר לה? מה הוא רוצה ת'כלס?.מה הוא רוצה מאתי?.אני איבדתי את..קו המחשבה של השיחה הזאת.. שהיא תשחרר ממנו או..שתפנה אליו..?...
מה הנקודה שהוא מנסה להבהיר לה? מה הוא רוצה ת'כלס?.מה הוא רוצה מאתי?.אני איבדתי את..קו המחשבה של השיחה הזאת.. שהיא תשחרר ממנו או..שתפנה אליו..?...
מ מיצי החתולה5 New member 25/7/11 #128 הוא חופר יותר מדי לא אמר לה את מה שאמר לקרן עליה מזל שהעבירו, כבר אי אפשר לשמוע אותו. במקום לגשת לעניין, כל הזמן חופר.
הוא חופר יותר מדי לא אמר לה את מה שאמר לקרן עליה מזל שהעבירו, כבר אי אפשר לשמוע אותו. במקום לגשת לעניין, כל הזמן חופר.
D didush100 New member 25/7/11 #110 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifיושבים כרגע טובי המוחות ומנסים להבין
A andy181 New member 25/7/11 #121 נראה לי שגם הוא לא זוכר .. וואי זה פשוט נוראי.. אבל אני מניחה שאם למישהו מגיע לסבול את החפירה הזו זו אתי.
נראה לי שגם הוא לא זוכר .. וואי זה פשוט נוראי.. אבל אני מניחה שאם למישהו מגיע לסבול את החפירה הזו זו אתי.
י יהודי31 New member 25/7/11 #108 יוני חוזר על הדברים שלו כל 2 דקות... כמו קלטת שבורה... 1. אני לא אריב אתך.. 2. את לא שומעת את מה שיש לי לדבר.. 3. את הכי קרובה אלי.. 4. אני מפרגן לך.. 5. את יכולה להצליח כאן.. וכו... הפסקתי לספור כמה פעמים הוא אומר כל דבר... איך זה שמשאירים עליו כל כך הרבה זמן את המצלמה???
יוני חוזר על הדברים שלו כל 2 דקות... כמו קלטת שבורה... 1. אני לא אריב אתך.. 2. את לא שומעת את מה שיש לי לדבר.. 3. את הכי קרובה אלי.. 4. אני מפרגן לך.. 5. את יכולה להצליח כאן.. וכו... הפסקתי לספור כמה פעמים הוא אומר כל דבר... איך זה שמשאירים עליו כל כך הרבה זמן את המצלמה???
K KEEK Member 25/7/11 #111 פעם ראשונה שאני מרחם על אתי היוני הזה וואחד חפרןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן