מפגש פסח

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifכולנו נורא עמוסות ><"

ויש לי אישית יש מתכונות, שתי בגרויות ושני מבחנים בשבוע הראשון אחרי פסח וזה ממש קשה עם החוסר זמן הזה ><"

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני מודעת לעבדה שכולן עמוסות

גם לי לא חסרים דברים לעשות,בכל זאת אני מסיימת י"ב ,ניגשת ל10 בגרויות השנה ומתגייסת עוד מעט. אני לא באה בטענות,אני פשוט רואה שאין שיתוף פעולה ואין טעם שיקבע מפגש אם מעט בנות יגיעו,בעיקר שהרבה בנות פה גרות רחוק מהמרכז והן נאלצות לשלם הרבה כסף ע"מ להגיע לשם. לדעתי לפנות יום אחד למפגש זה לא בשמיים,זה פשוט עניין של רצון וסדר עדיפויות,ולפי זה המפגש לא בסדר עדיפויות ראשון של כולן וגם לא שלי אז אני לא חושבת שיש טעם לקבוע ולהכריז על מפגש.

../images/Emo248.gifאני באמת מנסה להבין

מאיזה מקום באה ההערה הזו .. כי זה לא מועיל להגיד שבנות לא באות כי לבוא למפגש זה לא בראש סדר העדיפויות שלהן .. את לא יודעת את הסיבות אז למה להגיד דברים כאלה?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifואי את נטפלת לקטנות

תראי אם בא לך לריב איתי ולנטור לי טינה אפילו שהסברי לך הכול על ההודעה סבבה,בכיף שלך,אני חושבת שזה אינפנטילי. נפתח שרשור מפגש וההיענות דלילה,כנראה שבנות לא רוצות לבוא למפגש,כמובן שיש חלק שרוצות ולא יכולות או רוצות,אבל עובדה שיש פה פורום ועל השרשור מפגש ענו 4 בנות בערך,מתוך כמה 20 בערך שיש פה?משמע לא הרבה בנות רוצות מפגש,אז כנראה שזה לא בראש סדר העדיפויות שלהן אל תנסי להוציא אותי רע סתם,את יודעת למה התכוונתי,כולה אמרתי שההיענות דלילה ואין טעם שיוכרז על מפגש כש3 בנות אומרות שהן יבואו,בסך הכול עשיתי את זה כדי שבנות לא ישנו את הלוח זמנים שלהם למפגש אם בסוף הוא לא יתקיים מה שכנראה יקרה. זה לא שהאשמתי בנות בזה שהן לא רוצות לבוא,הן פשוט-לא רוצות לבוא!!!! אל תסלפי את המילים שלי,ותנסי להוציא אותי לא בסדר על פראש.

../images/Emo248.gif../images/Emo26.gif

למה שאני אנטור לך טינה , אני מסבירה לך שלעיתים קרובות בהודעות שלך יש דברים שאני לא מסכימה איתם ודברים שלפי דעתי לא צריך להגיד .. מה עשיתי רע בזה? את מעדיפה שאני לא אגיד לך את הדברים האלה ? בסדר .. אין צורך להגיב בשליליות על מה שכתבתי . אני עדיין שני הלוווו ואני עדיין אוהבת אותך והכל. רק אמרתי מה שאני חושבת .. בדיוק כמו שאת אומרת את מה שאת חושבת. ~

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif

זכותך לא להסכים,העניין הוא שבהודעה הזו אני באמת לא מבינה מה את רוצה.בסך הכול אמרתי שאין טעם לערוך מפגש כשהרבה בנות לא רוצות לבוא.תמיד יש יוצא מהכלל אבל הרוב של הבנות כנראה לא רוצה לבוא.אז זה מרגיש לי שזו היטפלות לכלום. את יכולה לומר מה שאת רוצה,אבל תסבירי את עצמך,כי אני לא מבינה הפעם מה בדיוק הפריע לך.

../images/Emo248.gif

אני התכוונתי לזה שאמרת שזה שבנות לא באות זה עניין של סדר עדיפויות כיאלו הן מעדיפות לעשות דברים אחרים מאשר לבוא למפגש וזה לא נכון לגבי כולם.. יש מצבים שיכולים ויש מצב שלגמריי לא יכולים אבל אני לא רוצה לפתח את זה אני ממש לא מעוניינת לריב איתך חח

ריהותם

New member
|פלפ|אבל זה נכון

יש בנות,לא כולן כמובן שמעדיפות לעשות דברים אחרים מלבוא למפגש,וזה בסדר וזה לגיטימי זו זכותן המלאה,ובגלל זה אני אומרת שחבל שיוכרז על מפגש אם הרבה מעדיפות לא לבוא כמובן שיש חלק שלא יכולות,אבל יש חלק שלא רוצות,זה בסך הכול מה שאמרתי. ואני גם לא מעוניינת לריב.

למעלה