סיכום למפגש

McFly rullz

New member
../images/Emo69.gifלא באה....כרגיל../images/Emo6.gif ואהבתי את התמונהXD

תהנווו בננות לאב יוווווווו33333>

McFly rullz

New member
כייי....../images/Emo26.gif

א.אני וחברה מארגנות לחברה שלנו מסיבת הפתעה באותו יום
ב.הורים
לכי תביני אותם...... מקווה שתהנו=]]]]]]]]]]]

butbut

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif../images/Emo132.gif../images/Emo98.gif../images/Emo129.gif../images/Emo47.gif../images/Emo135.gifXD

אני ומיכל ושליילה וחברה של מיכל באות:]] בקיצור-הולך להיות כייף!! כי אני שם.. XDDDDDDDD חח סתם... חוץ מן העובדה שאני מקור הרעש שם><...ואורצ'...LOL 2 מפגרות בשדה נורמאלים=] סתם!אנחנו לא מפגרות!...אנחנו סתם חמודות..^^ XDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifהא-הא רק אני הבנתי XDD

את "אנחנו לא מפגרות אנחנו סתם חמודות" כי אני מאגניבה אז אני הבנתי P: כי אני לא פסיכית [אהמבוט] אני חמודה ^^ ודנדן [דניאל אלן דיוויד ג'ונס XD] לא גיי, הוא סתם חמוד D: כפרעלייך בוט D: כפרעלייך דנדן D: לאנוס לאנוס P: [לא אותך בוט, את דנדן, מי ורצה לאנוס אותך? סתם זה לא אישי אני פשוט לא לסבית XDD]

butbut

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כע בדיוק!

אני לא מפגרת-אני סתם ממש חמודה:] לא ככה?

../images/Emo54.gifיאיי! אני לראות אותך! ../images/Emo9.gif

את להביא לי ציור.
[ואני להפסיק לדבר בעילגות. המ. זהו.] את מביאה לי ציור שלך, אני מביאה לך ציור שלי. [רק שצריך לעבוד על זה. הממ..] עשינו עסק? ^^

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo45.gif אני אנסה לבוא ../images/Emo6.gif ואממ...

יכול להיות שאני גם אבוא מחיפה ברכבת
ואולי אני אבוא עם גדוד
טוב נו XD חעחע

yael0000

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo211.gif

טוב בגלל שכבר שנה שאני מקפחת את הפורום הזה, שם או ן מי אמרתי שהפעם אני באה למפגש ואממ נוותר על מכר *מזיל דמעה* הפעם כי כעיקרון זה החופש האחרון לפני הצבא ואני הולכת לבקש יום חופש מהעבודה בשבילז ה, וויש מי לאק ואם לא חסר לכן שאתן לא מחכות לי$#$ או שמקדימות בשבילי, נו תיהוו נחמדות אני עושה מאמצים!!! אפשר לחגוו לי יומולדת( 6 ימים לפני)

kelly7i

New member
תביאי עוגה תהיה חגיגה!

XD ודברי איתנו בפלאפון וזה שתראי איפה אנחנו מתי שתגיעי=]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif נראה כבר.. ../images/Emo3.gif

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif טחחח יש לי ביוטופ... ../images/Emo69.gif

אמא לא מסכימה [אז אני צריכה תירוץ ממש טוב כדי להגיע].
פעם שעברה היה מעאפן.
אני אולי אצטרך לעבוד באותו יום.
אני באה לבדי.
אני מתפדחת.
יומולדת לאבא. את רואה פה יתרונות..? כי אני לא.
.
אוקיי ועכשיו ברצינות, כל הנ"ל זה נכון ככה שאני לא יודעת אם אני אבוא, יש זמן עד יום שלישי, נראה מה יהיה.

yaelsee

New member
../images/Emo45.gif

וופידו D: אני באה למפגש
אבל הוא הראשון

למעלה