שאלות בקשות וטענות

toolyr

New member
לא הבנתי כמה דברים....

אני לא צופה כל יום ואני לא כל כך מעודכן, שבוע שעבר ראיתי קצת מהפרק שהם הופיעו בבר של החברה של ניקו וראיתי שג'ובאני ולופיטה כבר שרים איתם, למה הם צירפו אותם ? שמתי לב גם שיש תלמיד חדש שמסתובב עם הדפוק ההוא שמציץ לבנות, מה קטע איתו ?הוא מחליף את החבר הקודם שלו ?

TuTyBoP15

New member
צרף אותם זה החלטה של המפיקים

ואני חושבת שהם עשו מאוד בשכל...כי לופיטה וג'ובאני המושלם רק מוסיפים

סוכריה16

New member
אם זה היה ארבע אומרים

"איזה חיקוי איזה חיקוי" חח אבל שמשוו שונה מתלוננים. חוץ מזה הם 6, הם מדהימים מוכשרים ומזל שיש לנו אותם!

סוכריה16

New member
אה... היו אומרים, עכשיו כבר פחות

הרבה פחות. מלא שינו דיעות. 100 ומשוו םרקים גרמו לאנשים לראות עד כמה מלכים השחקנים שלנו

toolyr

New member
התכוונתי איך צריפו אותם ללהקה

בפרק בשבוע שעבר ? כלומר איך החליטו להעלות אותם לבמה ? ומה עם התלמיד החדש הזה שחבר של הדפוק הזה שמציץ לבנות ?

ועוד משו לכולם...

אני מרגישה שאני הפסקתי לתרום לפורום וזה לא הרגשה טובה בשבילי אז מישהו רוצה אולי שאני יחזיר את פינת הסירטונים?! או שמישהו רוצה שאני יעשה איזה פינה שעשיתי פעם או פעמיים והוא או היא אהב או אהבה אותה?!

shucina

New member
שאלת עריכה

מישו יודע לערוך סירטונים ולחבר איתם ויכול להסביר לי פליזזז :~

Miss Death

New member
יש לך תוכנת עריכה??

אם כן אז על איזה סרטונים את מתכוונת שיש לך קטעים במחשב או שאת מצלמת??

shucina

New member
יש לי ת'movie maker

שמקבלים עם האקס פי .. אמרו לי שזה צריך להספיק אבל אני פשוט לא ממש מצליחה להשתמש בו .. המטרה שלי היא לקחת סרטונים שיש לי על המחשב שהורדתי נגיד מפרק או משו .. להוריד חלק מהסרטון ולחבר אותו לסרטון אחר .. כאילו לקחת 2 סרטונים קצרים להוריד להם מה שלא מעניין אותי ואז לחבר אותם לסרטון אחד ארוך ...

Miss Death

New member
הבנתי אותך

יש לך אולי איסי שם אני יוכל להסביר לך יותר טוב וגם מהר.. אם לא אז יש לך 98 או XP או מה?? והתוכנה שלך בעברית או אנגלית??

shucina

New member
אהה..

האיסי שלי דפוק אבל יש לי מסנג'ר ... אני ישלח לך מסר .. אני על אקס פי בעברית

soy rebelde

New member
שאלה שנראית לי מעניינת.. ../images/Emo9.gif

מי כותב להם את השירים
פדרו דמיאן

eveligne406

New member
ממש לא..

יש להם עורך מוזיקלי , מפיק מוזיקלי, אני לא ממש יודעת איך קוראים לו, אין לי בעיה לברר. אבל ראיתי אותו כי יש לי סרטון כזה שמראים אותם עושים חימום קול לפני הופעה ביחד עם המפיק המוזיקלי...

למעלה