שאלות בקשות וטענות

didalf

Well-known member
מישהו יכול להביא לי את כל השירים של

רבלדה? אני לא ממש רואה את הסדרה אבל אני אוהבת את השירים באיסי: 319626312 או במסנג'ר (שכרגע לא עובד..) gsh_192@hotmail,com בבקשה אני עוד מעט נוסעת לחו"ל ואני רוצה את השירים...

ג ב ש ו ש

New member
את/ה יכול להכנס לאתר../images/Emo88.gif

שלי יש בו את השירים.. לחץ פה כדי להכנס

TuTyBoP15

New member
שאלה בקשר לרובר...דחוףףף

בפרק של המסיבה של הוולנטיין...אז רוברטה לבשה מכנסיים צבאיים למישהו יש תמונה של המכנסיים האלה? שהוא צילם??? בבקשה דחוףףףףף בבקשה למי שיש שיפרסם פההה תודההה

TuTyBoP15

New member
אוייי זה כזה דחוף לייי

אף אחד לא יכול לצלם לי את זה בשידור החוזר??? עכשיוו או ביום שישי אני פשוט חייבת מכנס כזההה שנה אני חולמת על כזה...טוב לא כזה בדיוק..חלמתי על זה שחור לגמרי אבל צבאי יותר יפההה אוייי כזה מדהיםם

מילי17

New member
שאלה../images/Emo41.gif

יש למישהו סרטונים של ההופעות ? כמו ההופעה שאבא של דייגו ראה אותו..? ואם למישהו יש את המילים לשיר שמיה שרה אתמול <שיר שקט> ובא לו לשלוח לי אותו במסר אני אשמח

shir08

New member
שאלה קטנה

מישהו יודע אם מיגל ומיה ישלימו ולא יהיו חברים,או שהם לא ישלימו והם ימשיכו לריב..? מי שיודע
לענות לי

bigmomentom

New member
../images/Emo58.gifתשובה

מיה ומיגל לא ישלימו. מה שקורה הוא שנכנס לסדרה רכז חדש בשם גסטון ומיה תתחיל לצאת איתו (בעיקר כדי לגרום למיגל לקנא). אבל מכיוון שהוא הרבה יותר מבוגר ממנה היא נאלצת להסתיר את היחסים איתו מאבא שלה. וכאן נכנס מיגל לתמונה. הוא ומיה עושים את עצמם חברים לפני פרנקו כשבפועל מיה יוצאת עם גסטון. ותאמיני לי מיה ומיגל מנצלים את זה שהם כביכול "זוג" ואין כמעט הזדמנות שאחד מהם לא מנשק את השני כי בכל זאת הם עדיין מטורפים אחד על השני. הולכים להיות קטעים ממש מצחיקים ומטריפים איתם אפילו שהם לא זוג באופן רשמי.

bigmomentom

New member
כנסי לאתר של הילה וחן

שם תמצאי סירטונים ושירים (כולל המילים). לשיר שאת מחפשת קוראים Salvame.

christeamo

New member
טוב בנות \בנים...

אני רואה שכולם פה מתות על פונצ'ו וגמאני מטורפת עליו עוד מ406 אבל אני אוהבת יותר את כריס אז מי שאיתייי וגם הכי אוהבת את כריסטופר הייתה פה איזה אחת שממש דיברה עליו לא יפה...שיש לו מקל בתחת..מש'ו כזה..אז עם את רואה את זה ! את לא חייבת לאהוב אותו אבל שלא תעזיייי לדבר על המושלם שליייי ככה!!!!!!!!

סוכריה16

New member
חח !! חחחחחחחחח

כולם אוהביות את כריס פשוט פונצ'ו, פונצ'ו הכי הכי
וילדה לא לפתוח יותר מידי הודעות וסקרים.. חכי שאחד ייגמר ויעברו כמה ימים חח

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ההודעה שלך קצת לא ברורה..
לא קצת, הרבה... ומי אמרה שלכריסטופר יש מקל בתחת?

shir08

New member
אופס...כנסו!

מה אני כתבתי את זה?!?! אנשים אני חושבת שאני כתבתי את זה(למרות שזה לא יכולל להיות!!! אני חולה עליו!!! לא יכול להיות שאני כתבתי את זה!!!כנראה התבלבלתי או משהו(לא שהתכוונתי לכותב את זה על מישהו אחר כן..אבל לא יודעת איך זה קרה!) מה שבטוח שאני ממש לא התכוונתי לכתוב את זה!!! אני חולה עליו(אין כמו פ'ונצו)אבל אני ממש אוהבת אותו ואני מבקשת סליחה!!!! ממש לא התכוונתי לכתוב את זה ואני מתנצלת!כל מי שנפגע,אני אחריית ואני ממש מצטערת.זה לא יקרה יותר!!

למעלה