השאלון השבועי

אזירפאל

New member
../images/Emo84.gif../images/Emo78.gif השאלון השבועי ../images/Emo88.gif../images/Emo48.gif

והפעם, בנושא אוכל.
(לקוח מכאן) כללי: ארוחת בוקר הכי טובה - ארוחת צהריים הכי טובה - ארוחת ערב הכי טובה - כשר: כן\לא. הצומח והחי: פרי/ות אהוב - ירק/ות אהוב - בשר אהוב וסגנון הכנתו - דג אהוב וסגנון הכנתו - סלט אהוב - נקניק\ פסטרמה - גבינה - אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא. מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח - גלידה - ממתק - עוגה - חטיף - מאפה - לחם אהוב - דגני בוקר - בורקס - עוד קצת כללי: משקה אהוב - משקה חריף אהוב - משקה חם - ג'אנק פוד אהוב - אוכל יהודי אהוב - אוכל ישראלי אהוב - אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - שומר על תזונה נכונה ודיאטה?
מדגישומטיק

רועי123456

New member
אוכל יאמיי

כללי: ארוחת בוקר הכי טובה - אני בדרך כלל לא אוכל ארוחת בוקר, אם יש ביצפר אז אין לי זמן ואם יש חופש אני ישן עד מאוחר וקם ישר לארוחת צהרים(היו מקרים שקמתי לארוחת ערב, אני ישן הרבה חיח) ארוחת צהריים הכי טובה - שניצל,המבורגר, שוארמה ושאר הג'אנק פוד ארוחת ערב הכי טובה - ספגטי פיצה וכו' כשר: כן\לא. לא ,כי אני אוכל המבורגר עם גיבנה ושותה לפעמים שוקו עם בשר אז לא. הצומח והחי: מה איתם פרי/ות אהוב - לא ממש, אני אוהב רק תותים אפרסקים אגסים וענבים ירק/ות אהוב - רק בצל ושום, מעגבניה ומלפפון אני יכול להקיא אני רציני בשר אהוב וסגנון הכנתו -המבורגר איך שמקדונלדס מכינים דג אהוב וסגנון הכנתו - בחיים שלי לא אכלתי דג ולא מתכוון לאכול, זה מגעיל אותי סלט אהוב - לא אוהב סלט נקניק\ פסטרמה - למה לא גבינה - סבבה אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא. כן מתוקים ומוצרי חיטה:לא אוהב מתוק ממש, אבל אני אוהב חריף, אוכל לא חריף לא טעים לי. הכל הולך,טבסקו, פלפלים, סחוג והכל בקיצור קינוח - כן גלידה - כן ממתק -למה לא עוגה -תלוי מתי חטיף -כן מאפה -תלוי לחם אהוב - לא ממש אוהב לחם אבל אם כבר אז רגיל דגני בוקר - לא ממש בורקס - בסדר ,לא משהו עוד קצת כללי: משקה אהוב -מים, זה מה שמציל אותי מלהשתתף בלרדת בגדול, אני אוהב רק מים משקה חריף אהוב - לא שטעמתי הרבה אבל בריזרים וודקה וסאקי משקה חם - שוקו זה נחשב חם? ג'אנק פוד אהוב -המבורגר אוכל יהודי אהוב - שווארמה/פאלפל אם זאת הכוונה אוכל ישראלי אהוב - מה זה אוכל ישראלי? אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - פיצה נגיד שומר על תזונה נכונה ודיאטה?לא ממש לצערי, אבל כמה שאני אוכל אני לא משמין חח, פעם שהייתי בחדר כושר(חודש ומשהו עד שהרמתי דגל לבן) אמרו לי שם שיש לי מבנה גוף טוב ושאני עוד צריך קצת להשמין ! איך לעזאזל ?!אני אוכל המון!!!

אזירפאל

New member
באמת בא לי לאכול משהו ../images/Emo122.gif

כללי: ארוחת בוקר הכי טובה - חביתה מקושקשת, גבינות, סלט ירקות, לחם ממש טרי וכאלה. ארוחת צהריים הכי טובה - כל דבר עם פסטה.
ארוחת ערב הכי טובה - סלט גדול עם טונה או משהו. כשר: כן\לא. לא, אבל לא באופן קיצוני. הצומח והחי: פרי/ות אהוב - אגס. ירק/ות אהוב - קישוא, או עגבניה. לא יודע. בשר אהוב וסגנון הכנתו - חזה עוף על האש, או סיני. וקציצות של אמא כמובן!
דג אהוב וסגנון הכנתו - טונה מקופסת שימורים, אבל גם נסיכת הנילוס ברוטב זה אחלה.
סלט אהוב - סלט פסטה עם טונה וכאלה. נקניק\ פסטרמה - פסטרמה. גבינה - לבנה.
אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא. כן. מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח - עוגה כלשהי. גלידה - כל דבר עם עוגיות. ממתק - טעמי. עוגה - גבינה עם פירורים. $: חטיף - צ'יטוס גבינה. מאפה - בורקס. לחם אהוב - לא משנה כל כך, רק שיהיה טרי ובלי גרעינים/גרגרים למיניהם.
דגני בוקר - רגילים, למרות שגם פיטנס זה טעים. :X בורקס - גבינה, או פטריות. עוד קצת כללי: משקה אהוב - מים. משקה חריף אהוב - לא מת על אלכוהול. משקה חם - קפה. ג'אנק פוד אהוב - צ'יינה טאון, אבל גם המבורגר. אוכל יהודי אהוב - |סגש| צ'ונט.
אוכל ישראלי אהוב - פלאפל? :X אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - נודלס. וסושי. שומר על תזונה נכונה ודיאטה? בתיאוריה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה :)

כללי: ארוחת בוקר הכי טובה - סלט יווני
, סלט ירקות רגיל P: , חביתה[לא אחת שאני מכין
] ארוחת צהריים הכי טובה -שניצל ופתיתים, קציצות עוף של אמא
, פילה של איזשהו דג מטוגן, סושי
ארוחת ערב הכי טובה - אה אני לא ממש אוכל ארוחת ערב++, אבל נגיד פוקצ'ה שאמא מכינה *_*
כשר: כן\לא. לא הצומח והחי: פרי/ות אהוב -תפוח ירוק וחמוץ
, בננה. ירק/ות אהוב - עגבניה
, גמבה D: בשר אהוב וסגנון הכנתו - נממ..אני אוכל רק עוף אבל נגיד שמוקפץ סיני או שניצל XD דג אהוב וסגנון הכנתו - סלמון *_*, בסושי או סטייק סלמון אפוי בתנור. סלט אהוב - סלט יווני :] נקניק\ פסטרמה - פסטרמה גבינה - בולגרית. הגבינה היחידה שאני אוהב. אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא. אממ..תלוי מה XD. מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח - איזושהי עוגה גלידה - תות, שוקו, וניל עם עוגיות, פיסטוק ממתק -אממ..פסק זמן
עוגה - עוגת שכבות עם קרם ופירורי לחם או משהו דומה מעל XD
|ריר| חטיף - במבה, הצ'יפס בקופסאות הארוכות עם הציור של האיש עם השפם
. מאפה - אממ..לאיודע X_X לחם אהוב - לחם רגיל וטרי. דגני בוקר - רגילים או בטעם שוקולד [: בורקס - רק גבינה וגם את זה אני לא הכי אוהב. עוד קצת כללי: משקה אהוב - קולה ומים XD משקה חריף אהוב - לא שותה משקאות חריפים P: משקה חם - תה ג'אנק פוד אהוב - פיצה
אוכל יהודי אהוב - אממ.. לא יודעXD אוכל ישראלי אהוב - פלאפל P: אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - סושי*_* שומר על תזונה נכונה ודיאטה?לא שידוע לי XD הודגש באמצעות מדגישומטיק

Deep Blue Sky

New member
../images/Emo84.gif../images/Emo174.gif

כללי: ארוחת בוקר הכי טובה - אני מניחה שסלט, ועוד איזה ביצה ולחם או משהו ארוחת צהריים הכי טובה - משתנה עם המצב-רוח ארוחת ערב הכי טובה - כנ"ל כשר: כן\לא. אני לא אוכלת בשר הצומח והחי: פרי/ות אהוב - משתנה עם הזמן ירק/ות אהוב - כנ"ל בשר אהוב וסגנון הכנתו - צמחונית דג אהוב וסגנון הכנתו - צמחונית סלט אהוב - סלט יווני או משהו כזה נקניק\ פסטרמה -
גבינה -
אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא. לא מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח - תלוי גלידה - וניל עם עוגיות (מישהי מכאן אמרה לי שזה אכן וניל
) ממתק - לא יודעת עוגה - ביסקוויטים חטיף - במבה מאפה - אין לי מושג לחם אהוב - לא מבינה בלחמים...
אבל לחם ממסעדות, זה הכי טעים! דגני בוקר - האמת? אני בכלל לא אוכלת דגני בוקר... בורקס - גם בורקס אני בקושי אוכלת עוד קצת כללי: משקה אהוב - מים משקה חריף אהוב - אין משקה חם - תה, למרות שאני מעדיפה קר ג'אנק פוד אהוב - פיצה
אוכל יהודי אהוב - אמממ... לביבות, אולי אוכל ישראלי אהוב - במבה אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - אולי לזניה... לא יודעת שומר על תזונה נכונה ודיאטה? תזונה נכונה כן, דיאטה לא ממש
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Liquid Dreams

New member
you're so full of fear.

כללי: ארוחת בוקר הכי טובה - טוסט עם גבינה צהובה
ארוחת צהריים הכי טובה - שניצלתירס עם ספגטי D: ארוחת ערב הכי טובה - כנ"ל XD כשר: לא הצומח והחי: פרי/ות אהוב - ענבים, בננות, תפוחיםירוקים[שאני יכולה לאכול מכל הרשימה הארוכה הזאת רק ענבים
] ירק/ות אהוב - איכ בשר אהוב וסגנון הכנתו - שניצל
ואממ כזה, איך שאבא שלי ואני מכינים
דג אהוב וסגנון הכנתו - איכ סלט אהוב - איכ נקניק\ פסטרמה - איכ גבינה - צהובה עמק:] אוהב על האש לסוגיו? תלוי מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח - משהו עם שוקולד גלידה - משהו עם שוקולד ממתק - משהו עם שוקולד עוגה - משהו עם שוקולד חטיף - משהו עם שוקולדD: סתם, אממ, צ'יפס
מאפה - קרואסון. שוקולד
לחם אהוב - לחמניותבריאותכאלהD: דגני בוקר - לא אוכלת בורקס - תפוחי אדמ הוגבינה, מה, שניהם טעימים:] עוד קצת כללי: משקה אהוב - מים משקה חריף אהוב -
משקה חם -
ג'אנק פוד אהוב - המבורגר וצ'יפס ופיצה וכל מיני D: אוכל יהודי אהוב - מה זה?
אוכל ישראלי אהוב - פלאפל?XD אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - אעמ, יש הרבה כאלה דברים שאני אוכלת בשוודיה:X שומר על תזונה נכונה ודיאטה?| לא

להלההלההה

כללי:
| ארוחת בוקר הכי טובה - פאנקייק עם סירופ מייפל/ שוקולד, או עם תותים ברוטב, או עם גלידה D: [מה שאני חולמת עליו כבר הרבה זמן אבל מסתפקת בצ'יריוס4] ארוחת צהריים הכי טובה -עוף ממולא של אמא D: ארוחת ערב הכי טובה - פיצה. כשר: כן\לא. כן |
הצומח והחי:
פרי/ות אהוב - אגסים, תפוחים דובדבנים ענבים[ענבי טלי בלבד!!] אממ אבטיח+גבינה.. ירק/ות אהוב - ממ.... עגבניה.. גמבה אדומה, צהובה, פיטריות לפעמים, בשר אהוב וסגנון הכנתו - עוף צלוי כזה, אמ, על האש וכאלה [אבל אני אוהבת חיות!!! אני לא רוצחת] דג אהוב וסגנון הכנתו - הכנתי נסיכת הנילוס ברוטוב עדבניות ויצא בנזונה. D: סלט אהוב - ירקות.. נקניק\ פסטרמה - נקניק? סלאמי קוניאק... ופסטרמה בדבש, עם פפריקה או איזה תוספת אחרת.. לא זוכרת כרגע. גבינה - צהובה [עמק] וסקי D: אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא. אהא
מתוקים ומוצרי חיטה:
קינוח - בקיץ- גלידה, או איזה מעדן..
, בחורף.. טוב אני לא ממש אוכלת קינוחים :G גלידה - בןאנד ג'ריס, שוקולד, עם פאדג', עם רוטב, עם בראוניז, וניל עוגיות. וכאלה D: ממתק - ממ.. חטיף שוקולד קטן, וופלים של לואקר [ומן!] עוגה - עוגת הבית שוקולד + חטיף -שוש, במבה שוש D: וצי'טוס משולשים [היה פעם כזה אבל קראו לו מקס והוא היה בעוד צורות] מאפה - ק. שוקולד, גיבניות לחם אהוב - רגיל, חלה, .. זהו. >< דגני בוקר - קארנצ', צ'יריוס 4, וכל האמריקאים האלה שמביאים מחול והם נורא יקרים :( אה וגם כריות D: בורקס - גבינה, תפו"א.
עוד קצת כללי:
משקה אהוב - קולה, שוקו משקה חריף אהוב - שרידאנס [קפה ווניל כזה מגניב D: ] משקה חם - נס קפה ושוקו חם וכאלה.. ג'אנק פוד אהוב -פיצההע
אוכל יהודי אהוב - ? יעני כשר? קוסקוס [מהסופר, אנחנו לא יודעים להכין.. D: ] אממ. זהו לא? אוכל ישראלי אהוב - סלט ירקות קצוץ דק, טוב לוידעת חח אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - פאנקייק הולנדי? חחח שומר על תזונה נכונה ודיאטה?משתדלת.. D:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אף אחד פה לא אוכל פשוט דגנים בבוקר?../images/Emo12.gif

אנלא אענה על השאלון כי רוב התשובות יהיו "לא יודעת"

Ice Queen 7

New member
../images/Emo175.gif

כללי: ארוחת בוקר הכי טובה - לא אוכלת בבוקר (ואני ממש צריכה להתחיל, לפי הדיאטנית X_X) ארוחת צהריים הכי טובה - שניצל טבעול או פסטה ארוחת ערב הכי טובה - גם, בערך כשר: כן\לא. לא הצומח והחי: פרי/ות אהוב - מנגו, ענבים ירק/ות אהוב - אין בשר אהוב וסגנון הכנתו - שניצל עוף רגיל דג אהוב וסגנון הכנתו - טונה מקופסת שימורים, סלמון אפוי סלט אהוב - לא אוכלת סלט נקניק\ פסטרמה - לא אוהבת גבינה - צהובה אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא. כן מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח - לא יודעת גלידה - וניל עוגיות (שאני לעולם לא אוכל לאכול שוב
) ממתק - מן סוכריות בטעם תות, אבל הן לא מתוקות אז לא קשור ס: עוגה - גבינה, אני מניחה חטיף - מאפה - לחם אהוב - רגיל ובלי כל מני דברים בפנים X: דגני בוקר - בורקס - תפוח אדמה עוד קצת כללי: משקה אהוב - מים/מיץ מנגו משקה חריף אהוב -אין משקה חם - תה ג'אנק פוד אהוב - מקדונלד'ס אבל זה רעל :{ אוכל יהודי אהוב - יש אוכל יהודי? אוכל ישראלי אהוב - אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - אני חושבת שקוראים לזה ממליגה.. ~סנילית~ משהו רומני שומר על תזונה נכונה ודיאטה? מתחילה X: הודגש באמצעות מדגישומטיק
פעם ראשונה שאני משתמשת במדגישומטיק הזה
מקווה שלא יצא מבולגן

עונה../images/Emo78.gif../images/Emo212.gif

כללי: ארוחת בוקר הכי טובה - בוקר? מי בכלל מתעורר בבוקר?
אבל אני מאוד מתגעגע לארוחת הבוקר האמריקאית בטיול (אבל זה גם סתם תירוץ לחזור לארה"ב
) ארוחת צהריים הכי טובה - אין לי מושג
ארוחת ערב הכי טובה - הממ חלב עם דגנים או משו כזה. כשר: כן\לא- לא מפריע לי לאכול לא כשר.. הצומח והחי: פרי/ות אהוב - אפרסק ושזיף
ירק/ות אהוב - גזר בשר אהוב וסגנון הכנתו - אני לא הכייי משתגע על בשר בכללי.. דג אהוב וסגנון הכנתו - כבר מזמן הפסקתי להחשיב את זה לדג, אבל טונה מקופסה
סלט אהוב - סלט פירות או וולדורף נקניק\ פסטרמה - פסטרמה גבינה - פרמזן או קצ'קבל אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא. הממ כן אם זה בא בטוב
מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח - ופל בלגי גלידה - כל דבר אגוזי ממתק - טעמי או פסק זמן.. אבל הכי הכי זה סוכריות גומי
עוגה - גבינה חטיף - כיפלי בצל!
מאפה - אין לי מושג לחם אהוב - חלה דגני בוקר - הממ תלוי במצב רוח בורקס - פטריות עוד קצת כללי: משקה אהוב - קולה (*מקורי*) ומים משקה חריף אהוב - אני משתדל להימנע מזה
משקה חם - קפה שחור או שוקו ג'אנק פוד אהוב - רולו! אוכל יהודי אהוב - קניידלעך, ואנשים הולכים לנתק איתי קשר על זה, אבל רגל קרושה *בורח לפינה* אוכל ישראלי אהוב - אני מניח שהקרב הוא בין פלאפל לשווארמה
אז עדיף שווארמה אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - כל דבר איטלקי.. וגם הודי שומר על תזונה נכונה ודיאטה? לא ממש

Liquid Dreams

New member
איכ, זה הדבר הכי דוחה בעולם!../images/Emo5.gif

יחי הצד הפולני במשפחה שדוחף כל פאקינג חג דבר שכזה הנקרא רגל קרושה לצלחתי בתקווה שהיא תתרוקן. חדשות נפלאות- היא באמת נשארת ריקה אחרי שאני זורקת את הרגל הקרושה לכלב
~מפגרת~

למעלה