השאלון השבועי

Liquid Dreams

New member
../images/Emo45.gif, ודאמ, ראיתי הרבה דברים מגעילים.

זה כולל חגבים מטוגנים. בע.

הממ.. בעיקרון,

זה ג'לי של בשר
(אוף למה אי אפשר לתאר את זה בצורה כזאת שאנשים לא יברחו 70 קילומטר?
) זה לא במרקם של ג'לי שקונים בסופר (!!!), זה הרבה יותר קשה מזה.. וזה באמת טעים!

Ice Queen 7

New member
לא נשמע כזההה מגעיל ס:

רק שהשם של זה מזכיר לי דם קרוש וזה כן מגעיל ס_ס

ZuLi90

New member
Food :)

והפעם, בנושא אוכל. (לקוח מכאן) כללי: ארוחת בוקר הכי טובה - דגני בוקר עם סויה :) ארוחת צהריים הכי טובה - אמממ איי דונט נוו אולי סלק עלים ופטריות ברוטב בצל זה טוב :) ארוחת ערב הכי טובה - סלט. כשר: כן. הצומח והחי: בואו נוריד את הקטע של החי מהתפריט היומי :) פרי/ות אהוב - כ"כ מנגו! ירק/ות אהוב - תירססס בשר אהוב וסגנון הכנתו -
בוזזז דג אהוב וסגנון הכנתו -
בוזז סלט אהוב - אמממ אני מניח שמלפפון עגבנייה תירס ובצל סגול בתיבול אישי זה נחמד תמיד :) נקניק\ פסטרמה - :X גבינה - בולגריתתתת D: אוהב על האש לסוגיו ? :X נו דיי כבר! מתוקים ומוצרי חיטה: שוקולד מריר. קינוח - אני מניח שסלט פירות הוא הקינוח המועדף. גלידה - וניל פיצפוצים שליטע. ממתק - מארס או קליק שוקולד דגנים. עוגה - עוגת גבינעעע... חטיף - במבה :) מאפה - בורקס עם גבינת קצ'קבל. לחם אהוב - משו עם דגנים לא ברור. דגני בוקר - ברנפלקס מעורבב עם קורנפלקס מעורבב עם פקאנים ושקדים D: בורקס - גבינע. עוד קצת כללי: חח דיי לדבר על אוכל. שמניייייייייים! משקה אהוב - Nestea אפרסק
משקה חריף אהוב - ערבוב הזוי בשם "אורגזמה" O___o משקה חם - תה צמחים. ג'אנק פוד אהוב - נגד! אוכל יהודי אהוב - מן D:D: אוכל ישראלי אהוב - פלאפל. אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - אנערף D: שומר על תזונה נכונה ודיאטה? כשמרגיש הבדלים לרעה XD

The Fantasy

New member
השאלון הזה עשה אותי רעבה!!!!!!!!!../images/Emo3.gif

כללי: ארוחת בוקר הכי טובה - המ פנקייק אולי(?) ארוחת צהריים הכי טובה -כלום
ארוחת ערב הכי טובה -לא עולה לי
כשר: כן\לא.כן הצומח והחי: פרי/ות אהוב - בננה ירק/ות אהוב -מלפפון בשר אהוב וסגנון הכנתו -
דג אהוב וסגנון הכנתו -
סלט אהוב - ירקות
נקניק\ פסטרמה -
גבינה - לא משנה לי אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא.לא! מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח -שוקולדדדד על סוגיו
גלידה - וניל עם פצופצי שוקולד, מארס. ממתק -שוקולד
עוגה -קצפת או משהו כזה
חטיף -המ לא יודעת מאפה -קוראסון לחם אהוב -לא'דעת דגני בוקר - כריות וסיני מיניז בורקס - כן, מה איתו?
עוד קצת כללי: משקה אהוב -שוקו
אה וקולה
משקה חריף אהוב -ממ וודקה נראה לי. משקה חם -שוקו ג'אנק פוד אהוב -פיצה
אוכל יהודי אהוב - הממ קניידלך? לא זוכרת כבר מה סבתא מכינה
אה גם קובה אדומה, אבל בלי בשר. אוכל ישראלי אהוב - דונט נואו. לפעמים פלאפל אבל לא מתה על זה עד כדי כך. אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - פיצה! שומר על תזונה נכונה ודיאטה?מתי שבא לי

chyio

New member
../images/Emo34.gif

כללי: ארוחת בוקר הכי טובה - ביצה מקשקשת חצי עשויה++ ארוחת צהריים הכי טובה - ארוחה שבנויה מבשר אורז/ציפס/פירה וסלט ארוחת ערב הכי טובה - טוסט וטונה ואחרי שעה גם קורנפלקס0.0 כשר: כן\לא. לא הצומח והחי: פרי/ות אהוב - לא יודעת...אבטיח? ירק/ות אהוב - זיתים ועגבניות יאמי
בשר אהוב וסגנון הכנתו - כל בשר שהוא לא כבש דג אהוב וסגנון הכנתו - טונה,וסלומון בתנור? אין לי מושג איך עושים אותו 0.0 סלט אהוב - עגבניות ובצל
נקניק\ פסטרמה - נקניק פרח0.0 [סלמי כפרי++] גבינה - צפתית אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא. כן מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח - עוגה/עוגיות עם תה0.0 גלידה - וניל צרפתי או משמש ממתק - שוקולד
עוגה - קרמבו חטיף - תפוצ'יפס מאפה - מאפינס לחם אהוב - בצל? דגני בוקר - קורנפלקס רגיל בורקס - תפו"א עוד קצת כללי: משקה אהוב - קולה משקה חריף אהוב - סמירנוף נראה ליXD לא מנוסה ממש++ משקה חם - שוקו ג'אנק פוד אהוב - ברגרקינג אוכל יהודי אהוב - אוכל ישראלי אהוב - אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - שומר על תזונה נכונה ודיאטה? לא ממש

שיהיה ++

כללי: ארוחת בוקר הכי טובה - דגנים כלשהם עם חלב, או כוס חלב/שוקו/צ'אי ורדים(
) עם עוגה/עוגיות וכאלה ארוחת צהריים הכי טובה - לא יודעת 0.0 ארוחת ערב הכי טובה - חביתה בפיתה/לחמניה וסלט? P: כשר: כן\לא. בבית אנחנו אוכלים כשר בגלל המשפחה הצומח והחי: פרי/ות אהוב - לא יודעת ירק/ות אהוב - מממ אולי עגבניה בשר אהוב וסגנון הכנתו - אין לי כ"כ העדפה, אבל כמה שיותר רחוק מצורתו המקורית (=בע"ח), יותר טוב. דג אהוב וסגנון הכנתו - לא יודעת >_> סלט אהוב - עגבניה ומלפפון עם קוטג' XD נקניק\ פסטרמה - לא יודעת 0.0 ומה ההבדל בין נקניק לפסטרמה? גבינה - אההה... קוטג'? אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא. לא ממש מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח - אי אפשר לבחור 0.0 גלידה - אולי וניל עוגיות או ריבת חלב או משהו, אבל אני אוהבת הרבה טעמים ממתק -
עוגה - אני אוכלת הכי הרבה עוגת שיש (וגם יצאתי כזו באיזה קוויז XD) אבל אין אחת אהובה :{ חטיף - דובונים/אפרופו נראה לי מאפה - 0.0 לחם אהוב - לא יודעת דגני בוקר - כריות לבנות/צ'יריוס/קראנץ' בורקס - כל הסוגים
עוד קצת כללי: משקה אהוב - לא יודעת *-) משקה חריף אהוב - לא אוהבת אלכוהול :S משקה חם - שוקו/צ'אי ורדים
ג'אנק פוד אהוב - לא יודעת אוכל יהודי אהוב - לא נראה לי שיש כזה אוכל ישראלי אהוב - אין אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - גם אין שומר על תזונה נכונה ודיאטה? לא
|שמןולאבריא| הודגש באמצעות מדגישומטיק, שיואו

למעלה