המצעד השנתי - בינלאומי!

Sweet Revenge

New member
../images/Emo2.gif היה קשה, אבל בחרתי..

זה היה קשה, אבל הצלחתי לסנן נראה לי.. 10 שירים אהובים: Welcome to the black parade - My chemical romance Mas que nada - Sergio Mendes feat. The Black Eyed Peas Hurt - Christina Aguilera The Pussycat Dolls & Snoop Dog – Buttons write sins no tragedies - Panic! At the disco My humps - Black Eyed Peas When You Were Young- The Killers Daydreamin- Lupe Fiasco It's too late(remix)- Evermore & Dirty south Maneater- Nelly Furtado השיר הגרוע- פרצופים מחייכים של ברקלי.. היו כ"כ הרבה אפשרויות לשירים גרועים שלא ידעתי כבר במה לבחור.. זמר השנה- ג'סטין האיש והגב הסקסי
זמרת השנה- כריסטינה. הרכב- BEP, כי הם הכי הפציצו השנה לדעתי.. פריצת השנה- רציתי לבחור בפאניק! אבל ליבי עם הלהקה האהובה עליי.. My Chemical Romance וזהו.

ShukyD

New member
כאילו לא רק שלא בחרת שאקירה

עוד בחרת מאש קה נאדה ועוד בחרת ברוכים הבאים למצעד הכושונים שהוא לא יכול להיות שיר השנה כי הוא יצא כמעט בשנה הבאה בכלל ועוד כולם עושים עליו קומבינות ומצביעים עשרים אלף פעם באותו שם!! ואיזה פריצת השנה הם כאלה מעפנים יש להם שיר אחד! את מכירה עוד שירים שלהם?? אז איך הם הלהקה האהובה עליך? איכזבת.. החלקה יפנית גם כן..

limors2

Active member
../images/Emo45.gif קומבינטורים מושחתים../images/Emo11.gif

שאז גם חוסמים אנשים שמעיזים להביע ביקורת על שיטת ההצבעה העקומה שלכם

Sweet Revenge

New member
נו, אבל אתם כבר יודעים שאני לא

חובבת שקירות שקירות.. וזה שאני אוהבת את My Chemical Romance וזה שאני בפורום שלהם לא אומר שגם אני מצביעה 5798856 פעם ביום.. ותתפלא לשמוע שיש מאחוריהם כבר 2 אלבומים. וסליחה באמת שלא עמדתי בציפיות שלך חובב שקירה שקירה שכמוך..

meshugait

New member
דדדדדיייייייייייייייייייי

יש יותר מידי שירים!!! יקח לי עוד זמן עד שאני אחליט

b o n c h

New member
גם אני אוכל לשמוע ואהיה פה!!!

כי אני לא סוגרת שבת!!!!!!!!!!!!!! איזה התרגשות!!!!!!

tkuihehr

New member
עד כמה שקשה לי, וקשה לי

זו ההצבעה: השירים: Hips don't lie - ShakiraShakiraShakira Fidelity - Regina Spektor Walk away - Franz Ferdinand Love generation - Bob Sinclar Because of you - Kelly Clarkson Lonley Day - sytstem of a down Bittersweet home - Limp Bizkit One - Mary J. Blige & U2 Big city life - Mattafix Where'd you go - Fort Minor והיו עוד כמה, אבל היה חייב לוותר על משהו [Listen to your heart - DHT היה הכי כואב, למה לא 11?] השיר הגרוע, היתה החלטה קשה, היו כמה שנאבקו על זה, ובסוף הצבעתי לשיר המעצבן הזה SexyBack - Justin Timberlake, אני יודע שזה מוזר, אבל כן, הוא הכי עצבן אותי השנה... Bob Sinclar זמר השנה לא היתה אחת שהיתה ממש זמרת השנה אצלי, אחת שממש בלטה מעל כולם, אז הצבעתי לMadonna, כי עם מדונה אי אפשר לטעות.. הרכב השנה Black Eyed Peas בקלות האמת ,למרות שהיו ממש להקות טובות השנה... Bob Sinclar הוא גם פריצת השנה, אולי גם פאניק אבל מהם נמאס לי... וזהו. <אגב, שמתם לב, שלא הצבעתי לאף שיר של זמרת השנה ולהקת השנה? זה מכוון כדי ששיר השנה שלנו יהיה גם שיר השנה של גלגלצ> בטח היו לי כאן כמה שגיאות וכשאשמע את המצעד אגיד "וואי, איזה שיר טוב זה היה הייתי צריך להצביע לו גם" או ההיפך "מה? לזה הצבעתי? זכרתי אותו יותר טוב", או כל מיני כאלה... כרגע זו ההצבעה שלי. מקווה שהיא תהיה טובה

ShukyD

New member
שאלה...

" <אגב, שמתם לב, שלא הצבעתי לאף שיר של זמרת השנה ולהקת השנה? זה מכוון כדי ששיר השנה שלנו יהיה גם שיר השנה של גלגלצ>" ממממממממההההההההה?????????

tkuihehr

New member
זוכר שאמרנו

שלא נצביע לכל שיר שיכול להפריע לשאקירה להגיע לפסגה? אז לא בחרתי באף שיר של מדונה ובלאק אייד פיז, למרות שאני חושב שהשירים שלהם היו טובים מספיק בשביל שיזכו בתואר להקת השנה וזמרת השנה, ואני גם מקווה שגם בלי ההצבעות שלי יהיה להם מיקום גבוה במצעד...

limors2

Active member
מדונה לא מזיזה לשאקירה

נכון שהיא זאת שהדיחה אותה בסוף מהפסגה, אבל היא לא התקרבה למס' השבועות של שאקירה וגם לא לאהבה ששאקירה קיבלה, ובצדק

tkuihehr

New member
מדונה > שאקירה

בסופו של דבר, הכמה שנים ששאקירה הצליחה [בעיקר רק עם השיר הזה] לא מגרד את ההצלחה הענקית והעקבית של מדונה. אז נכון, אולי באמת השנה היפס דונט ליי יצא יותר טוב מהשירים שמדונה הוציאה השנה, אבל עדיין מדונה טובה יותר, לדעתי, ולדעת רבים. לכן העדפתי שלא להצביע לה ולהם [ושששש, עד שמצאתי תירוץ איך להעלים מההצבעה שלי 4 שירים, ולצמצם אותם ל10 בלבד, את יודעת כמה קשה היה? שששש]

ShukyD

New member
האמת?

אני הצבעתי גם לכריסטינה גם לבובסינ וגם לריהנה בשירים אני ממש משוכנע בניצחון של שאקירה משום מה אז לא איכפת לי

tkuihehr

New member
יכול להיות, בשבילי זה היה רק תירוץ

איך לצמצם את הרשימת הצבעה שלי... הלוואי ששאקירה תנצח, ככה ישמיעו אותה הרבה בינואררר!!!

ShukyD

New member
האמת

ככל שהמרחק בינינו לבין המצעד קטן ככל שמספר המשתתפים בפורום כמיקל רומאנס גדל אני נהיה יותר ויותר פסימי אני ונומי עלינו אתמול על משהו צריך להצביע מיליון פעמים כמו שהם עושים אבל לשירים שבאיזה מקומות 20 או שאפילו לא נכנסו למצעד ככה הם יתמגנו טוב טוב מפני כריסטינה ורייזורלייט ולא יצפו את מקום 20 לוקח להם את התואר

limors2

Active member
אבל אז נהיה מושחתים כמוהם../images/Emo4.gif

אני רוצה להגן על טוהר נשמתי!!

ShukyD

New member
האמת שכן, גם זה

אבל הסיבה העיקרית היא שלמי יש כוח?
זה מעייף להוציא את הכיף מדברים <הרגשתי בהתחלה כמו אריק ברמן.. זה לא נתפס שלא נכנס>

למעלה