דנה ברגר! D: נכון עמוס?P:
A A m 0 s New member 12/7/08 #55 דנה ברגר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הריי זה ידוע שהיא הייתה "הילדה הכי יפה בגן", גם "יש לה עיניים הכי יפות בגן" יוווווווווווווווווו כמה היא מתוקה!! דנה תעשי לי גרבר!! כ עליה
דנה ברגר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הריי זה ידוע שהיא הייתה "הילדה הכי יפה בגן", גם "יש לה עיניים הכי יפות בגן" יוווווווווווווווווו כמה היא מתוקה!! דנה תעשי לי גרבר!! כ עליה
מ מאחורי השירים New member 13/7/08 #94 ../images/Emo26.gif רק בגללה בערך פתחתי את השרשור הזה! נכון! זאת דנה ברגר. עמוס הכרת את התמונה לפני?
א אשה שמחלקת ממתקים New member 14/7/08 #119 ../images/Emo45.gif איך לא ראיתי קודם../images/Emo9.gifזה בית שאן../images/Emo6.gif ואפילו אם תתאמצו כתוב בית שאן על החולצה.... פבלו היה שכן של ההורים שלי כשהיה קטן
../images/Emo45.gif איך לא ראיתי קודם../images/Emo9.gifזה בית שאן../images/Emo6.gif ואפילו אם תתאמצו כתוב בית שאן על החולצה.... פבלו היה שכן של ההורים שלי כשהיה קטן
א אחת שתדבר הרבה New member 12/7/08 #40 ../images/Emo85.gif39 ואחרון זה היה מלא עבודה לסרוק, לחתוך ולעלות אז מקווה לשיתוף פעולה