שלום, יש לי שאלה.

PLAYFUL

New member
../images/Emo85.gifשלום, יש לי שאלה.

האם יש פה מחברי\ות הפורום שהם גרים\ות בי-ם עיר קודשנו והם דתים\ות או מסורי\ות, והורים לילדים (ע גיל 5 )
אני אשמח (O:

בובה...

נראה לך שיש הזדמנות להציץ - ואני אפספס??? הבנתי שהוא דב גרוש... הבנתי שהוא דוס וירושלמי... א-ב-ל , לא הבנתי, מה בנוגע לילדים??

colourful

New member
הממממ

נותר רק לנחש שיש לו ילדים מהנישואים.... או לשאול
והנה שאלת...

הודעה ל"חייבת"

הלינק שתת כאן, הוא מתוך פורום מוגבל, למבוגרים בלבד. ולא בכדי. הפורום שלנו הוא רב גילאי, וגם ילדנו וילדי אחרים קוראים בו. לפיכך מיהרתי להוריד את הודעתך. ערבה.

אבא גאה

New member
../images/Emo5.gif ראיתי!

תודה שמחקת..... רק ילדים? ומה איתי? אני כן צריך לראות כאלו דברים?

PLAYFUL

New member
../images/Emo51.gif רבה וטוב שעשית זאת../images/Emo85.gif....

וחיי הפרטיים הם שלי אם שכחתם!

צודק !

חייך הפרטיים הם אכן עניינך בלבד. אני בד"כ (אם שואלים אותי) , ממליצה למי שמשתתף בפורומים סגורים, לאמץ לו ניק מיוחד לשם כתיבה בהם בלבד. על האינטימיות כדאי לשמור. בכל מקרה, ברוך הבא, ואשמח לשמוע ממך יותר, על ההורות, על החיבור בין דת להומוסקסואליות כפי שהוא מתממש אצלך, ובכלל
. ערבה.

PLAYFUL

New member
../images/Emo85.gifאיזו קבלת פנים

זה מאוד "נחמד" בלשון המעטה להיתקבל ב"חמימות" כזאת. זה ממש "מחמם" אתה ה
.קבלת פנים כזאת.
O.K אם כמה מכן(אני לא עושה הכללה) לא כ"כ מנומסות זה עצוב מאוד. אז הנה כמה פרטים ונתונים עלי : אני דתי גרוש בן 30 גר בי-ם. יש לי בת שעוד קצת יותר מחודש תהיה בת 4 . ולכן אני התעניינתי על עוד זוגות גברים ונשים דתיים\מסורתיים שיש להם ילדים עד גיל 5 . עכשיו אני מקווה שכמה מסימני ה-
שלכן יתפוגגו.

אבא גאה

New member
פלייפול היקר

זה גם מאוד לא נחמד להאשים את כולנו בשל מישהי אחת שקיבלה אותך לא בחמימות. כל השאר היו מאוד נחמדות ונעימות. וגם זה בלשון המעטה. ברוך הבא ו.......שרשר בני שרשר. (ערבה, אם את כבר באדמין......)

PLAYFUL

New member
תודה על התמיכה(ועוד מגבר)...../images/Emo85.gif

לכן כתבתי שאני לא עושה הכללות . ושוב תודה!!!

colourful

New member
פלייפול יקר (באמת)

אין לי מושג על איזו הודעה של אחת ש"חייבת" מדובר, וגם לא ממש משנה, אני מניחה שהיא אורחת בפורום. בכל מקרה, גם אנחנו לא היינו הכי מקבלות פנים שבעולם, אם כי לא ממש רעות לב, וזה בגלל העובדה שלא נראה מהודעתך שבאת לכאן להשתקע, אלא היה נראה שאתה שואל שאלה ונס על נפשך, ובשל כך - לפני שענינו , ודוקא יש לנו אינפורמציה בשבילך- הוחלט לבדוק מי אתה, אם היית מציג את עצמך מראש כל זה היה כמובן נמנע, אבל קיבלנו את הצגתך הרישמית רטרואקטיבית ובא שלום לעולם
ועכשיו, הירושלמיות הדתיות, אם בא לכן... הגיחו

טוטולס

New member
תרשה לי להיות לא נחמדה, אבל בנימוס

כאשר מופיע שם חדש, ובוודאי כאשר ההודעה מתעניינת במפגש חברתי, אני מיד לוחצת על השם לראות את פרטי המשתמש, וכן, גם מסתכלת על ההודעות האחרונות. דוגרי, מה שראיתי שם גורם לי להרגיש שלמרות שזכותך המלאה לחיות את חייך הפרטיים כרצונך, זכותי המלאה לבחור שילדיי לא יהיו חבריך. אני כותבת את זה ושואלת את עצמי איך זה נראה, הרי יש רבים שאומרים אותן מילים בדיוק עלי ועל משפחתי. להרגשתי יש הבדל מהותי: ראשית, זכותו של מישהו לבחור לא להיות חבר שלי, אם זה לא מונע ממני את הזכות לחיים תקינים. שנית, אני לא חושפת ברשות הרבים חומר שאינו מתאים לילדים (וכן, אנחנו כבר לא מביאות "הזמן הוורוד" הביתה...).

תגובה לטוטולס:

יש פה איזו בעיה במנגנון של ה"תפוז" - שבוודאי איננה באחריותו של המשתתף: ההודעות המדוברות שלו, נכתבו בפורום סגור למבוגרים בלבד. מישהי(?), לא הוא, הביאה לכאן לינק להודעות הללו, ואני מחקתי את הלינק. מוזר ובעייתי שהודעות מפורום סגור, מופיעות ב"הודעות אחרונות"- ככל ההודעות. מערכתית - זה לא היה צריך להיות כך. בכל מקרה, הוא לא הביא לכאן הודעה כזו, כשם שאת לא מכניסה את "הזמן הוורוד" הביתה. וביננו - הרי אנחנו לא מבררות פרטים אינטימיים כאלה זו על זו או על זה...

טוטולס

New member
לא שכרתי חוקר פרטי

זה כאילו נכנסתי אליו לסלון, ועל השולחן היה ספר או מגזין עם כותרת (או אפילו כריכה) מאוד explicit. ולמען האמת, אני מתאמצת לברר פרטים על הורים לפני שאני שולחת אליהם את הילדים שלנו.

אז זהו...

שזה לא בדיוק כמו שנכנסת לסלון. אם תנסי , תגלי שהפורום ההוא הוא פורום סגור. ככה שזה יותר כאילו נכנסת אליו לחדר השינה... או בעצם, כאילו ש"תפוז" , השכירו לו דירה, ולא סיפרו לו, שקירות חדר-השינה הם בעצם שקופים.

למעלה