שלום, יש לי שאלה.

פרח7

New member
אם זה מפריע לו...

הוא עדיין יכול לעדכן את הכרטיס האישי שלו ולבקש שלא נוכל לצפות בהודעותיו האחרונות. זו החלטה שלו ולא של תפוז.

טוטולס

New member
בלי קשר לאיך שהשגתי את המידע

ונניח שקראתי בעבר את הודעותיו בפורומים למבוגרים בלבד (אני כבר עברתי את הארבעים
), ואפילו הצלבתי ניקים
, מה היית עושה במקומי? - שולחת מסר לירושלמיות הדתיות ומספרת להן מה ראיתי
. - מעודדת אותן ליצור איתו קשר. - כלום...

היי מישהו יכול כבר להסביר לאומלל

ש ימחק את האפשרות להודעות אחרונות כי נראה לי שהוא לא כל כך הבין מה קורה בתפוז ולך פליפול - בוא תשתתף בפורום ואז נחליט מה קורה גם אם הפתיחה לא היתה כל כך טובה באינטרנט מה שכתבת לפני שבוע היום עוטפים איתו דגים החור השחור

אני

אענה לך במסר. איכשהו אפילו הדיון בנושא... בפרהסיה, קצת לא נוח לי. (שמרנית אני, כבר אמרתי?)

לא מבינה

במה בדיוק מדובר. אם רק בהעדפות מיניות קינקיות עסקינן, שאינן בכפיה וכוללות רק בגירים, אני מניחה שלא תהיה לי מניעה מלהפגיש בין הילדים או להפגיש אנשים בוגרים. או אולי מדובר במשהו מעבר? או שיש קשר בין העדפות כאלה לדברים אחרים? אשמח להחכים.

ואם מדובר ב"העדפות מיניות קינקיות"

האם הרתיעה שלנו לא יכולה לשקף לנו מה שאולי??? אנשים מסוימים??? מרגישים במפגש איתנו??? איך אנחנו היינו מרגישים אם היינו מתקלים בהורים בגן או בכיתה של הילדים שהיו מונעים קשר מהילדים כי ההורים שלהם- נו שונים בהעדפה המינית שלהם. וזה מרתיע לשלוח את הילד או הילדה לבית "כזה". אני רק מעלה את השאלה- אין לי תשובה. כי את הרתיעה במקרה הזה- אני מרגישה באופן אינסטינקטיבי, רק שהשכל אומר שצריך אולי לבדוק קצת מאיפה הרתיעה באה.

טוטולס

New member
כבר הסתייגתי מעצמי...

ובאמת יש כאן שאלה מאתגרת, וכביכול "שיקוף" של מה שאחרים חושבים לגבינו, למרות שאני מרגישה שהצבת כל הבחירות המיניות על קו רציף היא מטעה. השאלה העקרונית קשה, אבל המקרה הפרטי פשוט יותר. האיש הפגין חוסר דיסקרטיות, ומכאן חוסר שיקול-דעת, לגבי שיתוף העולם בהעדפות המיניות שלו. גם אחרי שהסתברה טעותו, הוא השתהה בתיקונה ועסק בטענות על "זכותו לפרטיות" (אליה נחשפנו בגלל חוסר הזהירות שלו!) או בקשייו. חוסר הזהירות מראה על אי-הכלה של רגשותיו וצרכיו, וזה מועד לפורענות בלי קשר להעדפות מיניות. ואת יודעת היטב שפגיעה מינית בילד לא חייבת להיות אונס או מעשה סדום: גם חשיפה לחומר מיני או אוירה מינית לא מתאימה יכולים ליצור פגיעה ממשית לשנים רבות. ו PLAYFUL, זה אמנם הערה רק מאישה, אבל עדיין ניתן להגיע מהכרטיס האישי שלך לפורומי דובים גאים וסקס ו BDSM ללא כל אזהרת "למבוגרים בלבד". ולהנהלת תפוז: תקנו את זה, לדעתי אתם מסתכנים בעבירות על חוקי הפורנוגרפיה.

הוא פשוט לא ידע ולא יודע גם עכשיו

וגם לי לקח הרבה זמן לגלות את רזי הכרטיס האישי ואני חושבת שאפשר לתת לו קצת קרדיט.

אני יודעת שכבר הסתייגת מעצמך..

אבל רציתי שתרחיבי
אני מסכימה איתך שהמקרה הפרטי פשוט, וגם לא כל כך מעניין (האם נראה אותו שוב כאן? אני תוהה. מהנסיון- משתתפים חדשים שאם בואם מעוררים סערה נעלמים אח"ב בנבכי ארכיון תפוז). אבל אני מנסה לחשוב האם הורים מסוימים יכולים לראות את החשיפה של הילדים שלהם לזוגיות שלנו כ"תועבה". ולפי מה שאת כתבת בתגובה הראשונה שלך- אז זה לגיטימי. ואגב: מה אתן בודקות לפני שאתן שולחות את הילדים לחברים? איך באמת אפשר לדעת מה קורה להם שם?

למעלה