את טסה לנורווגיה וגם פוגשת את אידה?!../images/Emo219.gif
Sinä paska!
סתם,לא. ;; אבל,כאילו,לא. נו,איכ,גם אני רוצה! [אבל לא את אידה,כי היא מתלהבת שהיא נורווגית ואני אבכה בסוף] יואו,אני מקנאה בך. מאוד. ._." טוב נו,לא נורא,גם אני,מתישהוא.
היא לא מתלהבת שהיא נורווגית, איזה בזבוז מצידה. היא כתבה בנורווגית רק כי אתן כתבתן בעברית (להלהלה היא אח"כ אמרה לי מה היא כתבה ולכן לא) והיא הרגישה לא קשורה, מסכנה. גם יותר נמוכה מפראנק וגם לא יודעת עברית. ובטח שתטוסי, במיוחד לפינלנד ולהולנד, כדי שתפגשי את טאריה וסימון. <: (ואם לא, אז נעביר להן מסרים דרך מוסי כדי שיבואו)
וסתם לקחתי לה את הפלאפון.. אני תמיד קוראת לה את ההודעות, אבל בד"כ אני קוראת רק דואר נכנס ואין לה בעיה עם זה.. היום במקרה נכנסתי לדואר יוצא ומצאתי שם סמס שהיא שלחה לחברה שלה "אני יכולה לחפור לך? נוי מעלה לי את העצבים בטירוף" וההמשך של השיחה היה בסגנון.. וזה לא שעשיתי לה משהו ספציפי שבגללו היא כועסת עלי.. אז אני מתארת לעצמי שאני מעלה לה את העצבים בכללי.. ):
~מתערבת~ תגידי לה אם קרה משהו, ואם היא כועסת עלייך. אולי עשית משהו שלא מצא חן בעינייה, ואולי היא סתם צבועה ואת בכלל לא צריכה להיות חברה שלה שהיא מדברת עלייך ככה מאחורי הגב.
תכלס היא אולי נחשבת החברה הכי טובה שלי, אבל אנחנו בכלל לא מדברות. אנחנו פשוט מסתובבות הרבה ביחד ואוהבותאת אותם הדברים.. אני לא בדיוק מספרת לה דברים.. לפחות לא מאז שיש לה חבר. זה די מציק לספר לה הכל והיא לא מוכנה לספר כלום כי היא מעדיפה לדבר רק איתו. והכי מציק שמספרים לה משהו והיא מספרת את זה לחבר שלה.. וכן, אמרתי לה כבר שלא תגיד לו דברים.. אבל היא לא בדיוק הקשיבה.. ככה שאנחנו לא מדברות.. ותכלס אני די מפחדת לדבר איתה על זה.. נראה לי שהאמת לא תהיה נעימה במיוחד.. S:
למערכת יחסים כזו את קוראת חברות הכי טובה? ../images/Emo4.gif
אני חושבת שאת צריכה לדבר איתה על הדברים האלה שמפריעים לך. זה שיש לה חבר לא אומר שהיא צריכה לשכוח שיש לה חברות! כי בסוף הוא יעשה משהו והם ייפרדו וכל החברות שלה כבר לא ירצו לדבר איתה בגלל שהיא שינתה את הסדר עדיפויות שלה והעדיפה את חבר שלה עליהן, ואז היא תהיה לבד. אם אכפת לך ממנה אז אל תתני לזה לקרות. ואם היא לא נראת לך שווה את זה אז עזבי אותה שתשאר עם החבר הזה שלה, תפתחי קשר עם בנות שגם תוכלי לדבר איתן ולסמוך עליהן שלא יספרו לאף-אחד.