/////

Musedol

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo153.gif../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif/////../images/Emo31.gif../images/Emo41.gif

שרשרו

יאיאיאיאיייייייייייייייייייאיאייאיאאיאייאיאיי

המחשב הרוס!
היה כיף בל"ג בעומר
היה כיף אתמול בים!
הילד שאני עושה עליו בייביסיטר ממש קשוח
מצאתי את השם של השיר הסודי של הלהקה הכל כך טובה הזו!
אי אפשר לקנות את הדיסק של הלהקה הזו בשום מקום, אי אפשר להוריד את השיר משום מקום, יש רק מעט אנשים בעולם שמכירים את השיר הזה ולאף אחד אין אותו במחשב חוץ מהלהקה עצמה ומכאן נובע > אני לא יכולה לשים אותו באמ.פי
עדיין לא קיבלתי שעון חול
שבוע טוב!@#

גם אני לא!

הם עושים מוזיקה לא בשביל כסף, ולא בשביל להתפרסם, רק כדי ללמד ילדים בגיל שלנו איך עושים מוזיקה אמיתית, וכשהשמיעו לי את השיר, אני פשוט התאהבתי בו! הם יותר טובים מהרבה מאוד להקות שאני מכירה! הם עושים קאברים (ככה כותבים?
) לשירים של דיפ פרפל, ACDC, מטאליקה וכדומה, והם, בלי להגזים, אפילו יותר טובים מהלהקות המקוריות! ואני פשוט לא מצליחה להשיג את השירים שלהם.

O L g i T

New member
תאמת לא אהבתי בכלל

הם מזכירים לי איזה חיקוי עלוב לפנטרה אבלל..... יש שירים שלהם בסולסיק אם את מעוניינת. זה תוכנה מעולה ואני מוצאת שם 98% ממה שאני מחפשת תורידי :)

O L g i T

New member
את השיר הסודי לא חח

אבל כן יש שם שירים אחרים שלהם תורידי אותה פה http://www.slsknet.org/download.html

mayu101

New member
DDDDDDD:::::::::

ל"ג בעומר היה פיצוץ!!
חזרנו לדבר!!!!1
הוא היה איתי במדורה
יש לו חיוך שמשגע אותי כל פעם מחדש*נמסה*
100 במורשת(איזה קשור זה..XD)
חברה כועסת עלי.
אני כנראה הולכת למחנה לאומנויות..תחזיקו אצבעות שאני אתקבל אליו.
האימיול לא עובד לי

mayu101

New member
../images/Emo9.gifתודה

לא נראה לי שהוא בדיוק שם עלי.. אבל אני מקווה שגם הוא מרגיש משו..

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

דייויד קוק ניצח באמריקן איידול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
כן כן, זה עצוב שאני בכלל רואה את זה. אבל הוא כזה חמוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד!
נכשלתי במתכונת בפיזיקה ואין מועד ב' S:
מעכשיו עד סוף שנה אני לומדת 3 פעמים בשבוע עד פאקינג 6 בערב! לפני שעתיים חזרתי הביתה!

חחח גם אני לא ראיתי אמריקן איידול

ושמחתי כאילו מה כשקוק ניצח LOL הוא מדהים 3> ממש מגיע לו.

למעלה