הוא הכיייי חמוד בעולם! והוא מת על ארצ'ולטה חח
S So Divided New member 25/5/08 #7 M+Ms. חח או פשוט - רגשות מעורבים. היה כיף בל"ג בעומר. היה כיף בל"ג בעומר. אני חושבת עד עכשיו על מישו למל"ג בעומר. אני חושבת על הבנאדם הלא נכון. + מי שאני חושבת עליו בחיים לא ישים עליי. אני מנסה להוריד עוד 2-5 קילו. אני בדיוק אוכלת פופקורן.
M+Ms. חח או פשוט - רגשות מעורבים. היה כיף בל"ג בעומר. היה כיף בל"ג בעומר. אני חושבת עד עכשיו על מישו למל"ג בעומר. אני חושבת על הבנאדם הלא נכון. + מי שאני חושבת עליו בחיים לא ישים עליי. אני מנסה להוריד עוד 2-5 קילו. אני בדיוק אוכלת פופקורן.
א אלמוג מסיקה New member 26/5/08 #10 פופקורן זה לא כזה משמין ../images/Emo13.gif מה עשית בל"ג בעומר שהיה כל כך כיף? ~מרימהגבה~
S So Divided New member 26/5/08 #15 חחח תאמיני לי, היה מאוד מאוד כיף. ../images/Emo22.gif כמה בנים, כמה בנות. הסתדרתי. נו, די, המון ימי שישי לא יצאתי לשתות בזמן האחרון. <:
חחח תאמיני לי, היה מאוד מאוד כיף. ../images/Emo22.gif כמה בנים, כמה בנות. הסתדרתי. נו, די, המון ימי שישי לא יצאתי לשתות בזמן האחרון. <:
א אלמוג מסיקה New member 27/5/08 #28 כמה בנים הבנתי, אבל כמה בנות? |גבות| פרוע וסוער מאוד מצידך |המוןהמוןגבות|
B Bullets Of Revenge New member 26/5/08 #12 יש להכניס נושא להודעה האחיות שלי ממש מתוקות, אני מתה עליהן. הפאנפיק של לוטנ ושלי מגניב והגיבו לנו הרבה אנשים בזמן ממש קצר יחסית (בד"כ לוקח שבוע עד שמגיעים לכזאת כמות של תגובות). זה עשה לי את היום. לא הייתי יומיים בבי"ס, כי אני חולה. אנחנו נטוס לחו"ל במחלקת עסקים עם שתי עצירות. >>" לפחות נהיה בדנמרק. פספסתי ביומיים האחרונים 2 בחנים ומבחן. יש היום אספת הורים. אבא שוב בחו"ל.. אני חיובית. בערך.
יש להכניס נושא להודעה האחיות שלי ממש מתוקות, אני מתה עליהן. הפאנפיק של לוטנ ושלי מגניב והגיבו לנו הרבה אנשים בזמן ממש קצר יחסית (בד"כ לוקח שבוע עד שמגיעים לכזאת כמות של תגובות). זה עשה לי את היום. לא הייתי יומיים בבי"ס, כי אני חולה. אנחנו נטוס לחו"ל במחלקת עסקים עם שתי עצירות. >>" לפחות נהיה בדנמרק. פספסתי ביומיים האחרונים 2 בחנים ומבחן. יש היום אספת הורים. אבא שוב בחו"ל.. אני חיובית. בערך.
א אלמוג מסיקה New member 26/5/08 #14 אני שונאת את אחיות שלי ../images/Emo11.gif סתם. בהצלחה ביום הורים
B Bullets Of Revenge New member 26/5/08 #21 אה, כן, שכחתי להוסיף קיבלתי 100 בבוחן במתמטיקה קיבלתי 90 בספרות. קיבלתי 95 בשל"ח LOL קיבלתי 90 במדעים, אחרי שסתם המצאתי 95 על העבודה בתנ"ך, למרות שהשקענו. 96 באמנות ROFL עשיתי את כל זה יום לפני והמצאתי מלא דברים, ובסוף קיבלתי יותר ממלא. אני חפיפניקית אש.
אה, כן, שכחתי להוסיף קיבלתי 100 בבוחן במתמטיקה קיבלתי 90 בספרות. קיבלתי 95 בשל"ח LOL קיבלתי 90 במדעים, אחרי שסתם המצאתי 95 על העבודה בתנ"ך, למרות שהשקענו. 96 באמנות ROFL עשיתי את כל זה יום לפני והמצאתי מלא דברים, ובסוף קיבלתי יותר ממלא. אני חפיפניקית אש.
א אלמוג מסיקה New member 27/5/08 #29 את יודעת איך אני נראתי בכיתה ח? על הפנים! טוב אבל אני זו לא דוגמא...
B Bullets Of Revenge New member 27/5/08 #30 ../images/Emo23.gif די יוצא לי בפוקס, אז גם אני לא דוגמא.
H Handsome awkward New member 27/5/08 #25 פייייייייייייייייייי.. תמשיכי ככה ויהיה לך אחלה עתיד אבל חרא הווה. לא צריך ללמוד יותר מידי. 70 זה פנאן. אבל אם הציונים שלך ככה טבעי - אז סבבה. כל הכבוד
פייייייייייייייייייי.. תמשיכי ככה ויהיה לך אחלה עתיד אבל חרא הווה. לא צריך ללמוד יותר מידי. 70 זה פנאן. אבל אם הציונים שלך ככה טבעי - אז סבבה. כל הכבוד
B Bullets Of Revenge New member 27/5/08 #27 תודה ../images/Emo13.gif אין לי בעיות עם 70-80 ככה. לאבא כן. |: כרגע זה בא לי די בקלות, אבל אני קטנה אז זאת לא חוכמה. P:
תודה ../images/Emo13.gif אין לי בעיות עם 70-80 ככה. לאבא כן. |: כרגע זה בא לי די בקלות, אבל אני קטנה אז זאת לא חוכמה. P:
B Because Of May New member 27/5/08 #45 רואים כמה שאת חפיפניקית ../images/Emo11.gif../images/Emo109.gif סתם חח, עלי והצליחי או משהו XD 3>
B Bullets Of Revenge New member 28/5/08 #49 3> תכלס, אני הסבתא רבא של החפיפניקית. כל המורות בטח הולכות לתת לי 0 בהערכת מורה בגלל זה.