*עונה על כל השאלות בסבלנות* ../images/Emo9.gif
1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? המממ.. אפשר לומר 2. מהם? וול זה קצת מצחיק, אם אני מדמיינת איזשהי חוויה שתהיה לי היא אף פעם לא קוראת אז אני יודעת שכשאני לא מדמיינת משהו זה יקרה. לדוגמא, ההופעה של 30 בלונדון, אני לא מצליחה לדמיין איך יהיה לי שם. .אז אני שמחה
3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? הממממ.... לא נראה לי לא 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? אני רוצה, אבל סביר להניח שאני לא אעשה, זה מפחיד 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? יכול להיות שזה אמיתי 10. פעם קראו לך? לא.. אבל אני רוצה נשמע מגניב 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא... תודה לאל 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כן, קרה \, דיי הרבה אלב קשה לי להזכר ממש באירוע ספציפי. 1.אתה רואה ערוץ MTV? אכן 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? יש הרבה. מאוד. 3. איזה זמר אתה הי אוהב? ג'סטין טימברלייק (מה? גם לי יש יוצאי דופן) 4. זמרת? המהמהמהמהמ.. לא יודעת 5. להקה? 30 כמובן 6. רוק פופ או ראפ? לא סובלת את שניהם, אבל רוק פופ אכן עדיף מראפ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? יאפ 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? הם שולטים
9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עם אף אחד.. אף אחד לא צריך לשמוע אותי שרה. זה נורא. ברצינות 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) capricorn
אני פשוט.. אוהבת את הרעיון כל כך 11. איזה שיר? יש הרבה 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? בריטני ספירס, ריהאנה, שקירה בערך כל אלה מזמננו חוץ מכריסטינה אגילרה (מה?! יש. יוצאי. דופן) 1.אתם מעריצים מישהו? אני לא מעריצה.. אף אחד אינדיבידואלי 2. את מי אתם מעריצים? אני יכולה להגיד שאני אוהבת ומעריכה את כל אחד מחברי הלהקה
3. למה? שאנון וג'ארד כי הם נלחמו על מה שהם רצו והשיגו את זה בסופו של דבר, באש ובמים. ותומו כי גם תומו נלחם על מה שהוא רצה להשיג והוא אף פעם לא מתפשר על יותר מהכי טוב, שלושתם. 4. פעם מגשתם אותו? לא.. הלוואי ובלונדון 5. הוא מחול או מהארץ? חו"ל 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? חחח לא. 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?שנה.. 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? להקה מדהימה, הכל התחיל מcapricorn 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? הממ.. אני חברה בechelon, אני טסה ללונדון לראות אותם, מדפיסה פליירים ומקדמת בכל דרך אפשרית.. 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? הכל אנשים אכן מתחילים לאהוב אותם 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? הם פשוט שלושה אנשים מאוד מסוקסים
, סליחה אני נהיית פאן גירל. *נרגעת** 12. אפשר תמונה של אותו אחד?