הצלחתי כבר ;] .
ט ט i ל י New member 3/3/07 #96 כה, ראיתי../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif../images/Emo149.gif יאללה הלכתי לראות אמריקן איידול, אח"כ מועדון לילה ואז מסודריםD: בייXD
כה, ראיתי../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif../images/Emo149.gif יאללה הלכתי לראות אמריקן איידול, אח"כ מועדון לילה ואז מסודריםD: בייXD
א אגמוש רודברג New member 4/3/07 #99 כן../images/Emo14.gif ומה ההלם? שומרת שבת ובשבת הולכת עם חצאיות, בכל זאת אני יהודייה, אז אני שומרת וגם מקטנות כבר שמרתי שבת אז...
כן../images/Emo14.gif ומה ההלם? שומרת שבת ובשבת הולכת עם חצאיות, בכל זאת אני יהודייה, אז אני שומרת וגם מקטנות כבר שמרתי שבת אז...
ט ט i ל י New member 4/3/07 #100 שום הלם..../images/Emo109.gif../images/Emo149.gif חצי מהמשפחה המורחבת שלי דתייה [וחצי לא ]...חח סתם עשיתי ... וואי הפורום הזה כ"כ מוצף אני כבר לא מוצאת את עצמי כאן><
שום הלם..../images/Emo109.gif../images/Emo149.gif חצי מהמשפחה המורחבת שלי דתייה [וחצי לא ]...חח סתם עשיתי ... וואי הפורום הזה כ"כ מוצף אני כבר לא מוצאת את עצמי כאן><
א אגמוש רודברג New member 4/3/07 #104 מזכיר את המשפחה שלנו../images/Emo3.gif../images/Emo14.gif גם, חצי דתיים וחצי לא (כאילו מהמשפחה המורחבת ) וזה הכל בגלל ספיר
מזכיר את המשפחה שלנו../images/Emo3.gif../images/Emo14.gif גם, חצי דתיים וחצי לא (כאילו מהמשפחה המורחבת ) וזה הכל בגלל ספיר
S Sapir Danker New member 3/3/07 #71 ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifפשרה , גם עברית וגם אנגלית D; וזכותי לרשום איך שבאלי
S Sapir Danker New member 3/3/07 #85 ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif איזה כיף , היום אני לבד בבית ;] . ד"א - למה מחקת לי ת'הודעה ?! (
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif איזה כיף , היום אני לבד בבית ;] . ד"א - למה מחקת לי ת'הודעה ?! (