שלום..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשלום..

נכנסתי לפה כי ראיתי בחתימה של מישהי את המס' 1978 ואת המשפט "כי פוני כחול זה מגניב", גם אני חושבת שזה מגניב אז סיקרן אותי לדעת באיזה פורום מדובר.. קראתי את כל העמוד ואני חייבת להגי ש.. די נהנתי משום מה..
הפורום הזה משעשע על כל הציניות הזאת.. יש לי כמה דברים שאני רוצה להגיד/לשאול..
; למה פותחים פורום "אימו"? הרי הבנתי שמי שאומר שהוא פריק/אימו/ערס/וואטאבר הוא וואנבי, לא ככה..? אימו ופריק זה לא אותו דבר, ידוע לי. אבל מה בצעם ההבדל? אימו זה לא סוג של פריק? אני שונאת סטיגמות אבל אם אני רואה פאקצה ברחוב אני יודעת שהיא פאקצה, האם היא יודעת? אז פריקים יודעים שהם פריקים...? למה התוויות האלו בכלל לעזאזל?! אז בגלל שיש לי עגילים באוזן יותר מלבן אדם ממוצע, כמה שרשרות על הצוואר (ואולי עוד דברים שאני לא מייחסת להם חשיבות), אז אני פריקית?! זה כ"כ דבילי! נחזור לאימו, זה קיצור של מילה באנגלית שהמשמעות שלה הוא "רגשנות", לא? אז מה הפלא שכולם אומרים שאימואים בוכים כל הזמן..? עוד משהו שמעצבן אותי, למה פריקים מתקשרים לכת השטן?
אני מתה על חתולים ועל בעלי חיים בכללי, אז אנשים ברחוב שמסתכלים עליי עקום כי הם חושבים שאני פריקית חושבים גם שאני רוצחת חתולים ושותה ת'דם שלהם..?
אממ נראה לי שאמרתי את כל מה שעלה לי בראש כשקראתי את העמוד.. שוב, אני חושבת שיש לכם פורום נחמד.. וההודעה שלי לא אמור להעליב או לעצבן אף אחד.. (עדיף להגיד מראש כי פעם מחקו לי שרשור שלם
). נועה

MispIaced

New member
נמנמ

הפורום היה אמור להיות למוזיקת האימו, עכשיו הוא סתם OT ציניות וירידות (על). 1) אימו זה סוג של פריק, בגלל שכל מישהו ששונה מהמיינסטרים הוא "פריק". 2) פקאצה לא יודעת כלום, פקאצה לא יכולה לדעת כלום, לפקאצה אין איפה לאחסן מידע. 3) מי מתפלא שאומרים שאימואים חותכים ובוכים? ס_ס 4) פריקים מתקשרים לכת השטן כי יש להם 10 שיחות בחינם בחודש למי שהם רוצים.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאהה..

2=> יש בזה משו..
3=>אם תקרא את העמוד תראה שיש כאלו.. [אלא אם כן גם זו היתה ציניות..]. 4=>לא חבל על השיחות?! דווקא אליהם?=/ טנקס

phrizer

New member
איומיים שונים מהמיינסטרים?

לאנטון לה ויי הייתה מין קרחת מפחידה כזאת.. איך הוא יכול להיות פריק?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאהא.. ראיתי..

פשוט הכינוי שלך כ"כ ארוך שלא הצלחתי לזכור אותו לכתוב..

netahaa

New member
תעברי גם על עמודים אחרים

הם יותר ציניים
בד"כ פאקצות לא יודעות שהם פאקצות, ערסים לא יודעים שהם ערסים ופריקים בהכחשה. הפורום נפתח למוזיקה, כמו שכבר אמרו, אבל לא רק. הסטיגמות מתייחסות בד"כ לסגנון הלבוש. הכרתי מישי שנראת ממ פריקית אבל מדברת\מתנהגת\אוכלת כמו פרחה מצויה. אמ ברוכה הבאה?

MispIaced

New member
אמר. אני לא כזה שמן כדי להיות רבים.

ואני גם לא מספיק מלכת אנגליה כדי להתייחס לעצמי בתור רבים.

netahaa

New member
דקויות.

אבל אי אפשר להגיד "כפי שכבר אמר", והיא לא מכירה אותך בשביל שאני אשתמש בשם שלך, ולא היה לי כוח להעביר לאנגלית ולכתוב את הכינוי שלך. O_ם מלכת אנגליה מתייחסת לעצמה ברבים? ><

netahaa

New member
אוקי, אז מנהג מוזר

אם כבר נראלי שעדיף להגיד שהיא מתייחסת לעצמה בגוף שלישי, לא? כאילו כמו שאני אגיד "נטע עכשיו הולכת..."

למעלה