שלום..

netahaa

New member
כן.

הם משתלטים על ישראל.
מזתומרת למה? זה יפהXDD נו רק קיר אחד ורוד, אחד לבן, ואחד תכלת.. אני צבעתי D: זה נשמע מוזר אבל זה לא, זה דווקא יפה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאיכ כן...

פעם רציתי לצבוע את החדר שלי בורוד.. אבל הייתי קטנה! חח כן.. זה קצת נשמע מוזר, תצלמי אני אגיד לך אם זה יפה
(בעיניי..) אני רוצה לצבוע קיר אחד בבורדו כהה כהה

netahaa

New member
והתכלת.

בורדו זה חזק מידי לדעתי.. זה יראה יותר כמו מסעדה סינית D: מה שבא לך:]

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח כן.. גם חברה שלי אמרה ככה..../images/Emo6.gif

ועוד בהתחלה רציתי גם קיר שחור..כי יש לי ורד אדום וזה יכול להיות יפה.. אבל וויתרתי כי זה יקטין ת'חדר.. התכלת ממש יפה! הורוד חמוד.. את צובעת יפה! חח

MispIaced

New member
מה קשור שחור לפריקים?

פריק=מווזר מוזר בארץ שלנו זה כל דבר שהוא לא ערס\פרחה.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמממ.. זה קשור..

רוב הפריקים לובשים צבעים דיכאוניים כאלו.. ככה זה ניהיה אבל זה לא אמור להיות ככה.. יש אנשים רגילים שהם לא ערסים או פאקצות.. אני לא חושבת שאני מוזרה בכלל (למרות שגם את זה אומרים לי..
).

MispIaced

New member
ושוב, יש לך תפיסה לא נכונה לגבי המושג פריקים.

פריק=מוזר, שונה.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifזאת לא התפיסה שלי..

זה התפיסה של האנשים פה באיזור שאני חייה בו.. לא חשוב, גם אני לא חושבת שפריקים לובשים ר-ק שחור.. אבל זה די מאפיין אותם.. מבחינה חיצונית..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifטוב.. גם לא את חלקם? חח

אז את הוואנבי..?

Devils Pet

New member
זו ההגדרה של פריק, לא התפיסה.

גם חנון נחשב פריק, ם מישהו עם פטמה שלישית נחשב פריק. אבל... המשתמשים העיקריים במושג "פריק" הם האלה שכביכול חושבים שכולם צריכים להיות כמוהם, להלן "ערסים ופקאצות", ומה לעשות שכמות האיקיו המוגבלת איפשרה להיות לשייך את המושג רק לסוג אנשים אחד, ויצא שאלו האלה שלובשים שחור ושומעים מוזיקה שונה. ככה המושג "פריק" נטבע בתרבות הישראלית כאנשים שלובשים שחור. זה יצא לגמרי בטעות, ובאשתם הערסים והפקאצות.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאהה.. אוקיי.. אהבתי ת'הסבר..../images/Emo3.gif

ככה זה גם בסדרות או בתוכניות על תיכונים.. ה"פריקים" תמיד בשחור ומנודים כי הם לא מעודדות או ספורטאים.. אז בתרבות הישראלית אני לא פריקית.. אבל בגלל שאני לא פאקצה או ערסית חייב לתת לי תווית אחרת, כן? חחח שיגעתי אתכם נראה לי..

phrizer

New member
יש כאן אימויים? ../images/Emo2.gif

אני רק שומע מוזיקה.. טוב, גם זה בקושי.. אבל ברוכה הבאה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif

תן לי דוגמאות של להקות שזה הסגנון שלהם..
אני לא ממש חדשה.. אבל תודה..

Devils Pet

New member
פה זה בעייתי.

לכל אחד יש הגדרה אחרת ללהקות אימו.(בהווה, בעבר היו להקות שונות, אבל מצד שני גם התפוצה של האימו היתה שונה) חלק יאמרו שאלו MCR וFOB וכו', סתם כי השירים שלהם בכייניים. חלק יאמרו שאלה כל להקות האינדי שצצו עכשיו כמו פקאצות בקיץ. חלק שאמרו שזה אלה להקות הscreamo, שרק ממשמע השם ניתן לבין איזו מוזיקה הן מפיקות. ובשנים האחרונות אפילו חלק מלהקות המטאל מתחילות להחשב כ"אימו" כגון Bullet For My Valentine וכו'. וככה זה ממשיך, נראה שהאימו הוא הז'אנר המוזיקלי והאופנתי הכי שנוי במחלוקת.

למעלה