הגמד והענק

L i T a L 1

New member
../images/Emo105.gif

נו יאללה עוד אנשים! עוד שעתים אני מארגנת זוגות תירשמו!

0 HiLaLuSh 0

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo26.gif

הייתי רוצה לשחק אבל לא הבנתי ממש מה המשחק ואיך משחקים אז אם מישהו יכול להסביר אני ישמח תודה

L i T a L 1

New member
היי תקשיבי זה לא בעיה

את מקבלת שם של מישהו מהפורום נגיד אותי. את פותחת ניק "הגמד של LiTaL " ועד סוף החופש את צריכה להכין לי מתנות קטנות כמו יום טוב או אסטרולוגיה וכל הדברים האלו לפי מה שאני אוהבת. לא צריך להיות מומחים בגרפיקה רק רצון טוב! אני מצרפת אותך!

L i T a L 1

New member
טוב עשיתי זוגות

בהצלחה לכולם! מחר יפתח שירשור להתפעות שלכם.

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifלגמד שלי../images/Emo26.gif

אמ...
אני אוהבת את הצבעים: תכלת,ורוד,ובגול בהיר...
מפורסמים: אמ..בנחה ולולי,השיר שלנו,פריס הילטון וניקול ריצ'י
וני אוהבת כל מיני דמויות מצוירות של דיסניי וזהו
אבל את לא חייבת להכין לי משהו מהדברים האלו..

זהו צריך שכל אחד ירשום מה הוא אוהב!

אני שם:הילה גיל:17 חולה על המורדים וטלנובלות חולה בעיקר על בנחה ולו! אח"כ קצת את קמי! מתה על אהרון דיאז-קיקה מכיתה 406 צבעים אהובים: ורוד בעיקר!! תכלת ושחור!

חניניתה

New member
אניייייי

שם: חן גיל: 14 וחצי סדרות שאני אוהבת: המורדים, קטנטנות, פינת אור, 406, קיץ נצחי, הסוד של לאורה.. הרשימה עוד ארוכה.. אני ראיתי כמעט את כל הסדרות בערוץ ויוה..חח צבעים אהובים: ורוד, כחול, סגו, אני מעריצה בעיקר את: בנחמין
שי גבסו
| מאוהב| עפר שכטר
הראל סקעת

סולדד100

New member
אני!!!

שם: רחלי גיל: 14+שלוש חודשים+שמונה ימים הכי אוהבת בעולם: סולדד פסטורוטי
הסדרות האהובות עלי: פינת אור, המורדים, 406 ועוד משהו קטן: אני שונאת את הראל סקעת
הראל מויאל שולט

רגע שכחתי סדרות אהובות עליי:

המורדים קטנטנות כיתה 406 לילות מריאנה הסוד של לאורה לב אמיץ קשר דם יאגו סוד של אהבה ודרך הלב... מקווה שלא שכחתי משהו תוכניות אהובות: איפה אתה חי פרדייז הוטל.. אהבתי מאוד את סקס והעיר אבל כבר נגמר...אז בעיקרון זהו!!!!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo55.gifלגמד שלי../images/Emo26.gif

קודם כם קוראים לי זיו (אם את\ה לא יודע\ת.....) אני בת 13 וחצי.. מתה על קמי ובנחה, קוקו, השיר שלנו- במיוחד רן דנקר, נינט, ומיה דגן.. אממ..אני אוהבת את כל השירים של המורדים חוץ מהשירים של פליפה... אני גם אוהבת את השיר on my own.... הצבעים שאני אוהבת: ורוד, תכלת, סגול אממ... טוב נראה לי שזהו.. לא?

../images/Emo54.gif../images/Emo41.gifלגמדון שלי../images/Emo98.gif

חולה על גוונים של כחול...מזל אריה... מתה על פליפה, פלורנסיה ברטוטי, בנחמין, קמילה... ואמממ דוגמנים חתיכים (אתה יכול לעשות לי רקע עם דוגמנים שווים בלי חולצה
יאמייי)... ו.. אממ.. אני אוהבת דברים קיטשיים כאלה כמו: פוקה, בטי בופ, דובוני אכפת לי, וכל השטויות האלה.. וזהו

למעלה