שרשור יום רביעי

../images/Emo85.gif../images/Emo79.gif שרשור יום רביעי ../images/Emo79.gif../images/Emo85.gif

אם אתן רואות שבמשך שבוע לא פתחתי אז תרגישו חופשי לפתוח שרשור כזה!
(אבל לא יותר מפעמיים בשבוע) ותשתדלו שיהיה בשעת צהריים, משהו כמו עכשיו
אז, איך היה היום שלכן? לי היה יום די מיותר...ערבית, אזרחות, אנגלית, קולנוע (סדנת תאורה
) אז אין שום דבר מעניין XD אבל גיליתי שמחר אני מסיימת ב12:00 במקום ב17:20!!!!!!!!! יש בשורה יותר אדירה מזאת? *-* השאלה היומית
איזה סרט אתן יכולות לראות שוב ושוב ושוב, בלי שימאס עליכן? שלי: ילדות רעות
אני יודעת אותו כבר בעל פה אבל זה פשוט...כיף כזה D:

אני והמזל שלי [=

היה לי יום חרא קיבלתי 76 במבחן בערבית \== וחברה שלי עיצבנה אותי ! [כמו תמיד] והכי גרוע! שמו תמונה של הסטארדייז בראש 1

יו יש לי מלאא

אבל לא מזמן ראיתי אווטר ואיןן זה סרטט מעולה אני ממליצה לכולםם !!! חחח אז ניראלי אווטרר P:

sweet shir

New member
גם שלי ילדות רעות חחחח

וגם אמריקן פאי 1,2,4 חח, יורו טריפ, הארי פוטר ואבן החכמים, קלולס... אני חושבת שזהו חח היה יום נחמד כזה. התחלתי ב10, קראתי את ברייקינג דון בספרות והיסטוריה, אבל אז התחלנו ללמוד על השואה אז הייתי חייבת להקשיב חח שעה מתמטיקה שביקשתי סליחה מרונן על המבחן חחחח וזהו. <:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifWednesday morning papers didn't come

היה יום סבבה.ויתרו לי על מבחן בתקשורת,בגלל שרצו לעשות לי מבחן ביום ראשון,מבחן ביום שני ומבחן ביום שלישי.ובמקום זה אני צריכה לעשות עבודה. והמורה לא מוצאת עבודה שהגשתי לה.יופי דו!
אבל היא אמרה שהיא זוכתר שהיא בדקה.אני מקווה שהיא תיתן לי ציון טוב. מחר יש לי מועד ב' באנגלית אז אני צריכה ללמוד. היה לי בוחן במתמטיקה שהלך סבבה. ושעתיים תקשורת עיוני.לעזאזל מדרג ההשפעות המחורבן. זה יום מסריח יחסית כי יש בו פאקינג 3 שעות מתמטיקה.ואחת בשעה שמינית שלפניה יש חלון. כוסומו המנות האלו אם לא זה הייתי מבריזה כבר ממזמן
אוי ואבוי סדנת תאורה.עשו לי את זה בשעה 4 בצהריים ורציתי לירות במישהו.לא אכפת לי מאורות בשעה 4! והוא גם הראה לנו סרט על פאקינג קוסקוס.מורה מחורבן
ומה עוד?שום דבר מיוחד בינתיים.
השאלה היומית
אם הייתי יכולה לראות את אותו סרט שוב ושוב בלי שיימאס עליי זה היה טרמינל עם טום הנקס
. פשוט סרט שלמות.

../images/Emo109.gifחח בדיוק נבחנתי על מדרג ההשפעותXD

ואסטרטגיית מסר והחרא הזה
חחחחחחחחחחחחח סרט על קוסקוס

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני לא ../images/Emo9.gif

אני בטח אבחן על זה בחודש הבא... היום המורה נתנה לנו שאלה מבגרות על מדרג ההשפעות וזה כזה חרא של דבר,אם יהיה את זה בבגרות אני לא חושבת שאני אבחר את זה,כי זה פשוט דבר מעצבן! אסטרטגיית מסר זה כל הקטע של מטרות ויעדים או משהו אחר? כן.וזה סרט של המורה שלי! הוא היה הבמאי והוא הדמות הראשית של הסרט.רואים אותו נוסע באוטו מצ'וקמק ומכוער וזה סרט כ"כ חסר פואנטה והוא מטייל עם הגרוטאה שלו וחופר על קוסקוס. והוא גם ראיין את אמא שלו הצרפתייה שדיברה כל הראיון איתה צרפתית אז לפחות הוא הריץ קדימה חלק נכבד מהסרט. אוח,סרג',המורה הכי שכונה וטמבל בעולם.

../images/Emo109.gifחחחחח זה באמת די מעצבן...

וכה אסטרטגיית מסר זה המטרות והיעדים. יש תאריך לבגרות, נראלי ה7 ביוני, זה יותר מוקדם משנה שעברה לפחות
והסרט נשמע הזוי XD אבל גם לי יש מורים ממש שכונה לקולנוע חחח

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifיום אחד הרעים \:

אני לא אכנס לזה אבל שיהיה . . בקשר לשאלה היומית - סדרת מת לצעוק נראלי D:

McLife135

New member
../images/Emo15.gifחחחחחח לא חס וחלילה ישלי יותר מדי דברים

לחיות בשבילם
סתם אינלי כח ליום הזה XD

../images/Emo73.gif את גועל נפש בהתגלמותו ../images/Emo69.gif

אני תומכת בך ועוזרת לך.. ואת שואלת אותי מה אני קשורה?
סבבה לילך, סבבה...

../images/Emo73.gif התכוונתי.. שאת לא מתאבדת.. בגלל שאני

קיימת.. כאילו אני הסיבה לזה שאת לא מתאבדת.. לא התכוונתי שאת רוצה להתאבד בגללי

McLife135

New member
../images/Emo15.gifאהההההההההההה חחחחחחח אז תגידי ../images/Emo6.gif

למעלה