שרשור יום רביעי

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif תיכף סופ"ש ^^

הסרט שאני יכולה לצפות בו שוב ושוב הוא - ללא ספק - השטן לובשת פראדה.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאת לא אמרת את זה עכשיו.

הסרטים של הארי פוטר הם פשוט בושה קולנועית! הסרטים היחידים שהם טובים זה הראשון והשני,וכל השאר פשוט זוועה! דניאל רדקליף שחקן נוראי,והיחידים שטובים זה הוויזלים והרמיוני. אני מצטערת,אני פשוט מתעבת את הסרטים של הארי פוטר.הם לקחו ספר מושלם והפכו אותו לשטות גמורה.

rox love BSM

New member
אדפטשיין מספר לסרט תמיד גרוע.

אבל בהארי פוטר הם התעלו על עצמם. הסרטים ממש טובים.

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif

דבר ראשון - קראתי רק את שני הספרים הראשונים, וגם זה היה בעברית ולפני כמה שנים, אז אני לא יכולה להבין לגמרי למה את מתכוונת. (ד"א אני רוצה להתחיל לקרוא את הסדרה מההתחלה. כדאי לי לקרוא גם את הספר האחרון או לחכות לסרטים?) דבר שני - אני מתה לראות שוב את שני הסרטים הראשונים! אני ממש אוהבת את שאר הסרטים, אבל טוחנים אותם בערוצי הסרטים של הוט ואף פעם לא משדרים את השניים הראשונים. אני בקושי זוכרת מה קורה בהם ): ואני מצטערת, אבל אני ממש לא מסכימה איתך לגבי דניאל רדקליף. לדעתי הוא דווקא שחקן מצוין :)

McLife135

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo45.gifדניאל רדקליף שחקן מעולה ../images/Emo2.gif

sweet shir

New member
תראי! הסרט הראשון פשוט לא נמאס חחחח רציני.

שהייתי קטנה כל פעם שהייתי ישנה אצל חברה שלי היינו רואות לפני השינה (הייתה לה את הקלטת חח). ראיתי את זה 100 פעמים לפחות. XD

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif חחח...

גם לי יש זכרונות מהסרט... פעם שמו לנו אותו (או את השני) באיזה קייטנה שהייתי בה

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif את יודעת מה בא לי?

לקרוא אותם באנגלית ^^ יותר שווה. למרות שאני דווקא די מחבבת את התרגום

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתקראי את כל הסדרה מהתחלה.

באמת שאין לך שמץ של מושג כמה הסרטים של האיר פוטר שווים אחרי הספר. אני ראיתי את ה5 סרטים הראשונים,ורק א"כ קראתי את הספרים וכ"כ הצטערתי שראיתי אותם,כי זה הרס לי הרבה מהחוויה של הספרים המדהימים האלו. תקראי את הספרים,ואז תראי את הסרטים.חוץ מזה שהסרט השביעי יוצא בשני חלקים.אז לא שווה לחכות. אני אישית קראתי ספר אחד מהסדרה ואז ראיתי את הסרט שלו והבנתי את ערכו של הספר. בקיצור אני לא סובלת את הסרטים של הארי פוטר.כלעצמם הם סרטים טובים אבל בהשוואה לספר הם לא שווים הרבה. ודניאל רדקליף פשוט גרוע.בסרט ה4 הוא היה פשוט פטתי(או פתטי.אוף נו לא זוכרת) ולא אמין
ולא רק בסרט הזה. אין לך מה להצטער,עם טעם ועל ריח אין מה להתווכח!

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif אני קצת בדילמה ../images/Emo6.gif

מצד אחד, אין כמו הספרים, וברור שיוציאו הרבה חלקים מהספר בדרך לסרט, אבל מצד שני הסרטים של הארי פוטר הם מסורת אצלי, ולמרות שאני מאוד אוהבת לקרוא ספרים, אולי רק הפעם כדאי לי לתת לסרטים להפתיע אותי באותו הרגע... אני חושבת שבינתיים אני אתחיל לקרוא את שאר הסדרה, חוץ מהספר האחרון, ונראה כבר מה אני אעשה איתו. בינתיים יש לי עוד לסיים את אשתו של הנוסע בזמן, לעשות עבודה בספרות על "ביבר הזכוכית", ולסיים לקרוא את הדבר :)S) ועוד יש לי מלא מבחנים ואין לי מושג איך אני אספיק את הכל
פרקתי

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני לא חושבת שכדאי לך לחכות לסרט ה7

מ שכבר כתבתי,הוא יוצא כשני סרטים.סרט בשני חלקים. לכי על הספרים,עזבי אותך שטויות! הוהוהו העומס של כיתה י"א משפיע על כולנו! יש לי יום ראשון מבחן בלשון,יום שלישי מבחן בתנ"כ וסיור מגמה,היום היה לי מועד ב' באנגלית,ויש לי מסיבה שכבה
יש לי עוד מיליון מבחנים א"כ,פורים,תעודות,ציפורלה וחיים בין השאר.ולמחר להגיש 2 עבודות בספרות.FUNFUNFUN

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif א"כ? ציפורל'ה וחיים? ../images/Emo6.gif

לי יש מחר מבחן בחקלאות (מקווה ישראל. אל תשאלי), מבחן במתמטיקה ביום רביעי הבא, מבחן בביולוגיה בשבוע שלאחר מכן, מבחן בתנ"ך באותו שבוע (ואח"כ סדנאות הכנה לצבא ואז תעודות. ווהו!), וכמו שכבר ציינתי, עבודות בספרות. אה כן, וללמוד עד לתחילת החודש הבא חומר של שנה בהיסטוריה (מורה טיפשה. שוב - אל תשאלי
). ועכשיו כבר שבע בערב ויש לי עוד שיעורים בביולוגיה ולהתחיל ללמוד למתמטיקה. (דאמט, מה אני עושה במחשב? O:) שלא נדע מצרות

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifחחח נו ../images/Emo6.gif

ציפורלה זו הצגה והם מופיעים במודיעין ב21.גם קוראים להם עקיצה טבעית. חיים הכוונה Life,יש לי עוד דברים לעשות חוץ מבי"ס,כמובן. שבוע הבא יש לי פרזנטציה באנגלית,מבחן בלשון,מבחן בתנ"כ,סיור מגמה (מ1 בצהריים עד 9 בערב כוסאמא שלם הזונה!),שבוע א"כ מבחן באנגלית ומתמטיקה וציפורלה ושבוע אחרי תעודות.

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif טוב אני נכנעת, ניצחת ../images/Emo6.gif

פרזנטציה באנגלית? ז"א הרצאה שאת מעבירה לכיתה? ובאיזו מגמה את? ^^

למעלה