זה או זה? כשהפורום שומם...צריך משחק!!! אז יאללה זה אוזה סלבס. אני מתחילה... ג'סיקה או אשלי סיפסון?
F Fergie7 New member 17/6/06 #1 ../images/Emo86.gifזה או זה?../images/Emo87.gif כשהפורום שומם...צריך משחק!!! אז יאללה זה אוזה סלבס. אני מתחילה... ג'סיקה או אשלי סיפסון?
../images/Emo86.gifזה או זה?../images/Emo87.gif כשהפורום שומם...צריך משחק!!! אז יאללה זה אוזה סלבס. אני מתחילה... ג'סיקה או אשלי סיפסון?
I IkMfNiY New member 17/6/06 #3 אמינם, שיהיה P: ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif פעם אהבתי אותו, עכשיו.. לא. שלומי שבת או שלומי שבן? יעל
אמינם, שיהיה P: ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif פעם אהבתי אותו, עכשיו.. לא. שלומי שבת או שלומי שבן? יעל
F Fergie7 New member 17/6/06 #6 לא זוכרת מי זאת כל אחת. אבל הבלונדינית. יענו השנייה חומה\כתומה. פוסיקאטדולז או שוגבייבז?
I IkMfNiY New member 17/6/06 #7 שוגבייבז ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif לשאלת סהר- כי ככה נחזור קצת לטופ מודל: קמיל או רובין? יעל
שוגבייבז ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif לשאלת סהר- כי ככה נחזור קצת לטופ מודל: קמיל או רובין? יעל
M MeetLofe New member 17/6/06 #11 חום..נראה לי..שניהם יפה לה בראד פיט/בן אפלק? [שני האנשים שבתקופה שכולם התלהבו מהם לא שמתי עליהם וחשבתי שבכלל אין בהם משהו מיוחד ועכשיו שאף אחד בערך לא זוכר אותם הם שני האנשים שהכי עושים לי את זה בארץ]
חום..נראה לי..שניהם יפה לה בראד פיט/בן אפלק? [שני האנשים שבתקופה שכולם התלהבו מהם לא שמתי עליהם וחשבתי שבכלל אין בהם משהו מיוחד ועכשיו שאף אחד בערך לא זוכר אותם הם שני האנשים שהכי עושים לי את זה בארץ]
F Fergie7 New member 18/6/06 #13 כל כך בראד פיט../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif אגב, טיירה- בלונד או אדום. מממ.. טיירה או נעמי?
כל כך בראד פיט../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif אגב, טיירה- בלונד או אדום. מממ.. טיירה או נעמי?
M MeetLofe New member 18/6/06 #15 אמממ..וואי קשה בתור דוגמנית-אן בתור אישיות-נורל מר ג'יי או גברת ג'יי?
J JULI4561 New member 18/6/06 #16 נ"י בגלל הסיבוך של המשחק אני אכתוב פה שוב את השאלה של מונטי : מר ג'יי או גברת ג'יי?